Şimdi Ara

The Crowded Room(????)|Leonardo DiCaprio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birden fazla kez Oscar'a aday olan ve son dönemdeki projeleri ile kendine tekrar hayran bıraktıran İtalyan asıllı Amerikalı aktör Leonardo DiCaprio hayatının en zor işine adım atıyor.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre DiCaprio gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanacak olan The Crowded Room'un başrolünü alacak.

Daniel Keyes'in 1981 yılında çıkan bigoyrafi niteliğindeki kitabı "The Minds of Billy Milligan"dan uyarlanacak olan film, 24 ayrı alt benliğe sahip Milligan'ın şok edici hikayesini paylaşacak.

Billy Milligan, çoklu kişilik bozukluğundan muzdarip olan ve tarihte ilk kez bu hastalık sebebiyle ceza almayan bir isim olarak tanınıyor.

Ruhunda erkek, kadın, yetişkin ve çocuk olmak üzere 24 ayrı karakteri taşıyan tarihe adını yazdırmış olan Billy Milligan, karakterlerinden birkaçının gerçekleştirdiği cinayetler ve tecavüzler sonrası yakalanmış ve hastalığı ortaya çıkınca idamdan kurtulmuştu.

Leonardo DiCaprio'nun belki de en zorlu oyunculuk tecrübesi olacak olan The Crowded Room filmi şimdilik senaryo yazım aşamasında.

21 Mart 2015

DiCaprio, Milligan'ın hayat hikayesini Daniel Keyes'in 'The Minds of Billy Milligan' isimli kitabından beyazperdeye uyarlayacak.
    Ünlü aktörün sahibi olduğu yapım şirketi New Regency and Appian Way, filmin senaryosu için Jason Smilovic ve Todd Katzberg isimli iki senaristle anlaştı.

Şirketin CEO'su Brad Weston, yaptığı açıklamada "Bu proje; hem Leo, hem de bizim için bir tutku oldu" dedi. Senaristlerin; sempatik göstermeden Milligan'ın hikayesini anlatmak için çalıştığı söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 1 Nisan 2015; 16:23:51 >

• Ooo Leo varsa alırız bir dal

Halen oscar alamamış bir oyuncu, ya bu işte bir iş var, ya çok sıkı ah aldı, yada beddua yedi yada kısmetsizlik, bence 1 değil baya ödül almalıydı..telef ediyorlar adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Ooo Leo varsa alırız bir dal

Halen oscar alamamış bir oyuncu, ya bu işte bir iş var, ya çok sıkı ah aldı, yada beddua yedi yada kısmetsizlik, bence 1 değil baya ödül almalıydı..telef ediyorlar adamı

eğer bu filmde kesin yer alırsa ve iyi oynarsa %100 alır çok zor bi karakter çünkü.Bence gelmiş geçmiş en zor rollerden biri olucak.Zaten bi insanın gerçek yaşamını oynamak zor bide böyle bi orjinal karakteri oynamak var 24 alt kimlik diyor inanılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Ooo Leo varsa alırız bir dal

eğer bu filmde kesin yer alırsa ve iyi oynarsa %100 alır çok zor bi karakter çünkü.Bence gelmiş geçmiş en zor rollerden biri olucak.Zaten bi insanın gerçek yaşamını oynamak zor bide böyle bi orjinal karakteri oynamak var 24 alt kimlik diyor inanılmaz

Şimdi abi sende biliyorsun leonun günlük filmini orda uyuşturucu bağımlısı bir gencin ne türlü bir batağa düştüğünü o anı yaşayan oyunculuk nedir dedirten bir biyografiydi film,,filmden sonlara doğru bir sahne var annesinden para istiyor annesi kapıyı açmıyor polisi çağırıyor orda nasıl ağlıyor sanki film'değildi o sahne, leo anı yaşıyan o anda kameraları unutan müthiş bir yetenektir..

• leonardo isminin geçtiği ve oscar muhabbeti döndürülmeyen yer yok galiba. adam sizin kadar önemsemiyor bundan emin olun.
  • Yok hocam bizde önemsemiyoruz.Zaten oscara aday olmak bile yeter yani ama haketmeden oscarı kazanan o kadar kişi varki hele hele Dicaprionun aday olduğu yıllar bu adam nasıl alamaz ya diye söyleniyoruz aynı olay mesela başka aktörün başına gelse aynısını söylerdik bu bir tek dicaprio özelinde değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Yok hocam bizde önemsemiyoruz.Zaten oscara aday olmak bile yeter yani ama haketmeden oscarı kazanan o kadar kişi varki hele hele Dicaprionun aday olduğu yıllar bu adam nasıl alamaz ya diye söyleniyoruz aynı olay mesela başka aktörün başına gelse aynısını söylerdik bu bir tek dicaprio özelinde değil yani.

kaç + veriyoruz sana söylermisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Identity (2003) gibi bir şey olacak galiba. İzlemeyen varsa tavsiyemdir. Leonardo bu filmde de Oscar alamazsa daha doğrusu bu filmde de vermezlerse Oscar'ı, Akademi kapansın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film icin baska basliga yazdigim mesaji buraya da aktarayim.

Anlatilacak olan hikaye ilginc. Eger bu guzel temelden genelde yaptiklari gibi sacma sapan bir hollywood senaryosu cikarmazlarsa ilginc olacak gibi gorunuyor.
    Dicaprio bana gore abartilan bir oyuncu, iki rolu disinda abartildigi kadar iyi degil ama bu yaziyi okudugum zaman aklimda canlandigi gibi basarili oynarsa helal olsun derim.

Beklentim yuksek, karsilanmazsa elestirim agir olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 5 Mart 2015; 1:48:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel olacak. konusunu açmaya geldim ama hızlı davranılmış
  • Leonardo DiCaprio, 'Crowded Room' isimli yeni filminde 24 farklı karakteri olduğunu iddia eden Billy Milligan adlı bir adamı oynayacak.
    Bugüne kadar dört kez Oscar'a aday gösterilen ancak bu ödülü henüz kazanamayan Leonardo DiCaprio atağa kalktı!

40 yaşındaki aktör, 1997'den beri takip ettiği Billy Milligan'ın hikayesini beyazperdeye aktarıyor.

Geçtiğimiz Aralık ayında 59 yaşında hayatını kaybeden Amerikalı Milligan, 70'li yıllarda üç kadına tecavüz etmekle suçlanıyordu. Çoklu kişilik bozukluğu hastalığını ilk kez mahkemede savunma unsuru olarak kullanan Milligan, 24 farklı alt benliği olduğunu iddia etmişti.

Söz konusu suçları içindeki iki karakterin işlediğini savunan Milligan, zihinsel rahatsızlıkları sebebiyle uzun yıllar hastanede tedavi görmüştü.

DiCaprio, Milligan'ın hayat hikayesini Daniel Keyes'in 'The Minds of Billy Milligan' isimli kitabından beyazperdeye uyarlayacak.
    Ünlü aktörün sahibi olduğu yapım şirketi New Regency and Appian Way, filmin senaryosu için Jason Smilovic ve Todd Katzberg isimli iki senaristle anlaştı.

Şirketin CEO'su Brad Weston, yaptığı açıklamada "Bu proje; hem Leo, hem de bizim için bir tutku oldu" dedi. Senaristlerin; sempatik göstermeden Milligan'ın hikayesini anlatmak için çalıştığı söyleniyor.

kaynak

Merakla Bekliyoruz Reyizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 23 Mart 2015; 1:33:16 >

• Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Dostum hangi filmlerinde ki rollerini beğendin. İki film harici demişsin ya.
    Tartışma amaçlı yazmadım yanlış anlama merakımdan
  • Leonardo Nooscario bakalım ne yapacak.
  • Bu rolle de Oscar'ı alamazsa bundan sonra zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

Yok, ne yanlis anlayacam Shutter Island ve Django.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 23 Mart 2015; 13:48:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

Orijinalden alıntı: Tom Waits

Yok, ne yanlis anlayacam Shutter Island ve Django.

Belli olmuyor hocam bazıları aşırı alıngan forumda
    Leo yu bende çok seviyorum ama bence de oscar meselesi çok abartıldı. Adamın filmleri belli zaten topu topu 3 filmi var harika oynadığı. Ben onlara inception da eklerim, orda da çok iyiydi bence.

• Arkadaşlar sinemalar.com'da kadroda Di Caprionun yanında Emma Watson, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Stone yazıyor biri beni aydınlatabilir mi doğru mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Arkadaşlar sinemalar.com'da kadroda Di Caprionun yanında Emma Watson, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Stone yazıyor biri beni aydınlatabilir mi doğru mu acaba

bende şimdi gördüm öyle bişe yok hocam Imdb'den bakabilirsiniz daha yönetmen bile belli değil DiCaprio kendide yönetebilir.
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    bilgi için sağolasın keşke doğru olsa ya o 3lüyü yan yana görmeyi özledim valla.
  • Di caprio baktı tek karakterle oscar alamıyor 24 kişi olursam alırım diye düşündü herhal.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.