Proje Yöneticisi Revenant Çevirmen Revenant
Altyazı Satır - 15900 Teknik hatalar oluştu alyazı çökme sorunu Test 1 . 2 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD Revenant -- 24 Eylül 2024; 0:13:48 > |
The Dark Eye Demonicon Askıda
-
-
Yama için teşekkürler fakat konu başlıgına Türkçe yama çalışması yapıldığını belirtmeniz konularınız için daha isabetli olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saol. farkındayım, yama olacakmı karar vermedim. fikir alıyorum..
-
eliniz hazır değmişken olsun bence 1 oyun daha Türkçe olmuş olur. kolay gelsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bound By Flame testi bitsin bakarım duruma
-
oyunun konusu nedir baya bir ilgi çekici duruyor
-
Cairon, bir yabancının "o mağaraya girme" uyarılarına rağmen, oyunun başında oldukça tehlikeli bir mağaraya girer. Bunun sebebi, babalarının kız kardeşini, onun istemediği bir soyluyla evlendirmeye çalışmasıdır. Bu olayın üzerine kardeş kaçar, Cairon'da onu yola getirmek için peşine düşer. karekterimiz exta güçleri oluyor böyle bişeyler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD Revenant -- 19 Ocak 2023; 17:54:37 > -
oynanılır bu oyun aldım listeye
-
aksaklıklar çıktı
-
Merhaba kuiks merak ettiğim bir RPG proje iptal mi oldu yoksa çıkan aksaklıklar bir şekilde gideriliyor mu? Cevabın için şimdiden teşekkürler.
-
Merhaba çözülmez ise iptal olacak..
-
Problem nedir? Sorunu belki de forumdaki arkadaşlar çözebilmenize yardımcı olabilir.
-
Yazılar çöküyor, uğraşacak zamanımda pek yok köşede duruyor.
-
Anladım. Beklediğim bir oyundu aslında üzüldüm :(
-
Fırsat buldukça kurcalacağım kardeşim
-
Hayatımda oynadığım en kötü oyunlardan biri. 2013 çıkışlı oyun 1993 gibi görünüyor. Bütün bütçeyi girişteki CGI bölümüne ayırmışlar oyunun geri kalanını yapmayı unutmuşlar resmen.
-
Evet girişte güzel görünüyor. uğraşmaya değmez mi diyorsun?
-
İşinize karışmak gibi olmasın ama evet kesinlikle Türkçe yaması uğraşmaya değmeyecek kadar vakit kaybı bir oyun.
-
dosyalarda sıkıntıda vardı. bilgi için teşekkürler
Benzer içerikler
- red dead redemption 2 türkçe yama
- doki doki literature club plus türkçe yama
- rdr2 türkçe yama
- deus ex mankind divided türkçe yama
- conan exiles türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X