Şimdi Ara

The Dark Knight (2008) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
0
Favori
88.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ördek misin sen ötüp duruyon
    vır vır zır zırrrr
    Yazmayı öğren sonra gell karşıma
    Bana değil foruma yaz, sana elli kere dedim ama anlamıyorsan ne yapayım
    Boş konuşma de kendine bak kocummm, büyü de gell..
    oscar vermediler diye bir ağlamadığınız kaldı, siz töreni de basarsınız

Forumda yaptığınızı USA yakın ülke olsa orda da yaparsınız eminim
    Benim mesajlarımı sayan , takip eden üyelerim var ne güzel.

Benim düşmanım değil ama senin dostunun çektiği belli
    Her kötü diyene ukalalıık yapıp saldııryorsun

İşimi sormuşsun işim var, AKşamları giriyom nete

Mailime forumdan uyarı gelmişse anlamsız da bir cevapsa, Senin gibi saygısızları da görünce
    doğruları yazayım diyom tutamıyom kendimi ne yapayım elimde değil..
    Doğrular benim doğrum belkibir harf de olsa öğrenirsiniz diye..
    Uyarı gelmezse aklıma gelmiyor umrumda bile olmuyor
    Tiryakilik yaptı ne edeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 23 Ocak 2009; 23:43:01 >

• Sen bildiğin sorunlusun?
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telsim81 -- 31 Ocak 2009; 23:56:46 >
  • hahah çok komik ya.Normal bir yorum yazmıştım o da silinmiş Bu arada Gotham city abd de dir bir önceki sayfada gülmüş arkadaş ama kötü olmuş kendi için
  • Bence tartışmanın çıkması 31.sayfa olması yüzünden.32'e geçirin hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

Bence tartışmanın çıkması 31.sayfa olması yüzünden.32'e geçirin hemen

Deneme o zaman.

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

İyi de. Dark Knight'tan zaten "En iyi film, en iyi sanat filmi" vs. ödülleri beklenmez ki. hangi süperkahraman filmi bu dallarda ödül almış?

Batman bir süperkahraman değil; parası, teknolojisi ve zekası olan bir işadamı. Olağanüstü güçleri yok
  • http://www.ntvmsnbc.com/news/474839.asp
    Kendi sinemasını en çok sevenler Türkler

STRASBOURG - Merkezi Strasbourg’da bulunan Avrupa Görsel-İşitsel Yayınlar Gözlemevi tarafından
    bugün yayımlanan istatistiklere göre, 2008 yılında Avrupa genelinde ulusal yapım filmler
    sadece 5 ülkede piyasanın yüzde 30’unun üstünde pay aldı. Türkiye bu sıralamada ilk sırada geliyor.
    Türkiye’de geçen yıl sinemalarda seyredilen filmlerin yüzde 59,2’sini ulusal yapım filmler oluşturdu.
    Geçen yıl Türkiye’de en fazla seyredilen ilk 10 film de ulusal yapım prodüksiyonlar.

Türkiye’de geçen yıl 38,5 milyon sinema bileti satıldı. Avrupa’da bu alanda ilk sırayı 188,8 milyon biletle Fransa aldı. Fransa’yı, İngiltere (164,2 milyon), Almanya (129,4 milyon), Rusya (123,9 milyon), İtalya (111,6 milyon) ve İspanya (108 milyon) izlediler.

• DARK KNIGHT süper bir film çıktığından beri belkide 7 , 8 kere izlemişimdir.izlemeynelere şiddetle tavsiye ederim tabi izlemeyen kaldıysa 10-8,5 verdim..
  • Mükemmel bir film. Sinemaya tekrar gelse de gitsek
  • arkadaslar ben bu filmin 1080p sini buldum yanlız ingilizce altyazılı onu turkce altyazı ya cevırmek icin ne yapmam gerekıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

+ 1
    Bakın doğrular yavaş yavaş çıkıyor ortaya,

Yazık, bu kadar sayfalarca methiyeler düzülen filmde herkesin beklentisi vardı
    Ama işte....
    Zaten BATMAN Diğer dallarda aday olup da alsaydı şaşardım
    Oscarlık bir film yok ki Batman da.
    Sadece Joker var, senaryo var
    Joker de öldüğü için belki verirler oscarı

Hele batmanı oynayan adam kesinlikle yapmacık

quote:

Orjinalden alıntı: shoto

Bence hiçte güzel bir film deil.

Christian Bale hakkındaki düşüncelerinize kesinlikle katılmıyorum ayrıca filmi beğenmediğiniz defalarca söylediniz ama bu kararınızı başkalarına kabul ettirme çabaları nedendir Allah aşkınıza? Doğrular yavaş yavaş çıkıyor ortaya demişsiniz kime göre neye göre doğru? Kendi doğrunuzu başkalarına kabul ettirmeye çalışmaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana yani yazdıklarınızdan böyle bir sonuç çıkardım yanlış anlamışsam düzeltin lütfen.

Cevap vermeyin arkadaşlar siz de. Herkes tarafından sevilen bir şey beğenmemek zorunda hisseden insan modeli işte bu arkadaş. Bırakın kalsın öyle.

Katılıyorum
    Böyle yapımlarda zıt yorumlar illaki oluyor olmasının yanında kendi sonuçlarıyla kendini haklı gösterme çabaları

• Bence imdb'de 5. liği haketmeyen bir film , joker'i oynayan adam öldü diye millet paso oy veriyor
  • filmin değişik bir kurgusu var, heyecen sürekli artıyor ve tempo hiç düşmüyor, ben bu filmi ip üstünde yürüyen cambaza benzetiyorum heyecen ve adrenalin hep üst seviyede.

beğenmeyenlere saygı duyuyorum ama bu filmin iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor boşuna kendinizi paralamayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

Bence imdb'de 5. liği haketmeyen bir film , joker'i oynayan adam öldü diye millet paso oy veriyor

hadi bana kusurlarını söyleyin madem Ledger'in yaşadığını farzedin filmde nerde hatasını gördünüz onları söyleyin.Tamam siz filmi beyenmeyebilirsiniz ona birşey demiyorum ama laf olsunb diye adam öldü de ödül kazandı,öldü de film ünlü oldu diyenlere de sinir oluyorum
  • quote:

Bence imdb'de 5. liği haketmeyen bir film , joker'i oynayan adam öldü diye millet paso oy veriyor

Paso oy veriyor derken ne demek istediniz?!
  • 1080p indirip izledim. 2,5 saat muhteşem bir film olmuş.
  • Mükemmel ötesi bir film. Keşke sinemalara tekrar gelse de, Imax'te izlesem bir daha
  • herkesin kendi düşücesi ama heath ledger ölmemiş bile olsa bu film 8 i hakediyor.bence süper bir film.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Paso oy veriyor derken ne demek istediniz?!

adamın ne dediğini anladın.Sırf gıcıklık olsun diye bunu soruyorsun.Görüşüne katılıyorum arkadaşın.Heath Ledger iyi oyuncuydu evet severim bende ama ben şu kısa hayatımda bu kadar abartılan başka film görmedim
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.