Şimdi Ara

The Departed (2006) | Martin Scorsese (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nettlethrone

Filmin en sevdiğim sahnesi Dicaprio'nun yabanmersini suyu istedikten sonra adama girişmesi

Baba bardağı kağıt ediyor adamın kafada
  • harika bir film,en az 5 kez izlemişimdir
  • İzlediğim en iyi polisiye filmi. Se7en'dan daha iyidir.

• arkadaşlar filmde bir sürü köstebek varda en son vuran adam o da mı köstebekti yani gerçek bir polis miydi yoksa uyuşturucu felan çetesinede mi çalışıyordu
    asansör sahnesi şaşırttı beni en son neden vurdu onu anlamadım birde şey belliydi birazson sahnede oda gidiciydi ben karısı vurucak sanmıştım

spoilerima cevap vericek birini arıyorum lütfennnnnnnnnnnn
    hocam siz cevap verirsiniz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeday -- 8 Şubat 2014; 2:22:36 >
  • Çok iyi bir film ve biraz iddialı olucak belki ama en büyük şoku yaşadığım filmlerden biri. Ayrıca ek not olarak türkçeye köstebek diye çevrilen onlarca filmden birisidir kendi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: barangundem

Çok iyi bir film ve biraz iddialı olucak belki ama en büyük şoku yaşadığım filmlerden biri. Ayrıca ek not olarak türkçeye köstebek diye çevrilen onlarca filmden birisidir kendi :D

Hocam filmi ilk izleyeceğimde dükkandan almıştım.Kapağı filan bu filmdi ama içinden al pacino köstebek filmi çıkmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinema tarihinin en iyi 46.filmi değil ama kaliteli bir film, IMDB ilk 100'ü hakediyor.

Jack Nicholson ve Leonardo DiCaprio zaten uçmuş, Matt Damon'da çabası
  • scorsesse yapmış dediğim bir film çook tempolu eğlenceli heyecanlı geçiyor klasik aksiyon filmleri gibi başrolün herkesi öldürdüğü bir senaryoya sahip değil adeta herkes başrol jack nickholson döktürüyor bu filmde + di caprio ve scorsesse bir araya gelince zaten akan sular durur ..
  • biri aydınlatsın lütfen

jack nickhelson fbi ye çalışan bir adamdı ve görevi kendi adamlarını fbi a ifşa etmekti galiba eee madem görevi bu madem polise çalışıyor neden kendi grubundaki polisi(dicaprio) bulmak için bu kadar çok uğraşıyor onu geçtim madem polise çalışıyor neden polis jack nickhelsonu arıyor ve öldürmek için ateş ediyor

ayrıca dicapprionun matt demonun masasındaki zarfı gördükten sonra hemen oradan kaçması matt damonun aradığı köstebek olduğunu açığa çıkardı eğer hiç sesini çıkarmasa matt demon yeni kimlik bilgilerini dicaprioya vericek ve iş tatlıya bağlanıcaktı neden dicaprio odadan kaçarak kendini ifşa etti hiç anlamadım:::

• freeday F kullanıcısına yanıt

dostum dicaprio zarfda matt damonun kızarkadaşına jack nickhelsonun ve matt damonun ses kaydını verdi karısı da bu kaydı tek güvenilir polis olan mark wahlberg e verdi heralde ki sonunda mark onun için adamı vurdu
  • Film muthiş ama bazi yerlerini anlamadim kim kimin köstebegi

• Yeni izledim. Genel olarak güzel ama bence overrated bir film. İlk 50'yi kesinlikle hak etmiyor. Hele sonu çok saçma bitiyor. Öğrenilemeyen yerler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizuhara -- 19 Ocak 2015; 16:34:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu filmi nerenizle izliyorsunuz biraz dikkat

mat damoen 'u vuran adam başından beri zaten ondan şüpheleniyordu ve film içinde devamlı mat ile çatıştı ve onu köstebek olmakla suçladı zaten di caprio da ölünce parçaları birleştirdi ve gereğini yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz_19811981 -- 19 Ocak 2015; 20:37:10 >
  • Film büyük hayal kırıklığı oldu benim için.IMDB puanı,aldığı Oscar ödülleri ve ekibinden dolayı büyük umutlarla başladım izlemeye ama söyleyebilirim ki gerçekten sıradan bir filmdi ve ne puanını ne de Oscar'ları haketmiş bence.Sadece oyunculuklar gerçekten çok iyiydi,onun dışında her şey vasattı.Konu aslında güzel ama kurgusu ve işlenişi kötü ve fazla merak uyandırmıyor,arkada sürekli kafa şişiren gereksiz müzikler var ve bence en önemlisi insanda duygu uyandıracak hiçbir şey olmuyor filmde malum asansör sahnesi haricinde.Zeka unsuru hiçbir şey yok hani mesela Bourne gibi filmleri izlerken kurgunun ne kadar zekice hazırlandığını,bunun sonucunda karakterlerin ne kadar kurnaz,zeki olduğunu falan düşünürüz.Bu tarz bir filmde zeki bir karakter,bir kurnazlık sinsilik falan bekledim ama o bakımdan da beklediğimi bulamadım.PJ-LOTR-Hobbit ilişkisinin aynısı bence Scorsese-Shutter Island-The Departed arasında da var,umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi

• Film çok sağlam. Kesinlikle izleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan84

film iyi değil ama kadrosu iyi yinede popülaritesine bakma derim, bitiş hiç güzel değil herkez ölüyo filmde zaten bitmesi mecburd gerekiyo

Ağır spoiler olmuş

• Kaliteli film ama hangi kafayla imdb ilk 50'ye girmiş anlamadım. Yüksek beklentiyle izlenirse hayal kırıklığı yaratır.

• Arkadaşlar filmi eskiden izlemiştim ama unuttum tekrar izlemek istiyorum ve aile içinde izlenecek bir film mı? Çıplaklık cinsellik var mı?

• Akbell kullanıcısına yanıt
    Bi yerde sevişme sahnesi vardı,birde bi sinema sahnesi vardı

Bu arada film imdb puanı olsun yeri olsun herşeyi hak ediyor. Gerçekten efsane bir filmdi.

• Akbell kullanıcısına yanıt
    İzlenmez,Snatch izlemenizi tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.