Şimdi Ara

The Departed (2006) | Martin Scorsese (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soundtrack i gerçekten güzel.Film olarakda 7/10
  • Yanlış bir bilgiyi düzeltmek istiyorum. Filmin orjinali Kore değil Honk Kong yapımıdır. Aksiyon da bir numaralı iş çıkartan yegane ülkedir. Türünün severleri muhakkak takip etsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birce

Yanlış bir bilgiyi düzeltmek istiyorum. Filmin orjinali Kore değil Honk Kong yapımıdır. Aksiyon da bir numaralı iş çıkartan yegane ülkedir. Türünün severleri muhakkak takip etsinler.

Bu konularda çok bilgili değilim ama filmin konusunun polisiye olduğu aşikar aksiyon filan beklemesin kimse
  • Mesajım bulunsun.
  • Filmi hatırlayan varsa sonuyla ilgili bir sorum var.

Costigan bir zarf vermişti kadına, bana bir şey olursa aç diye. Onu filmin sonunda göstermediler, ne içindi acaba o?
  • Filmi uzun bir zaman önce izlemiştim. İzlemeyenlere şiddetle tavsiye edilir. Kadro ve yönetmene baktığımızda düşünmeye bile gerek yok.
  • Scorsese'nin adı yeter + Leonardo DiCaprio var.

Orjinalini seyrettim ama hiç beğenmedim.Duygu sıfır..Ayrıca adamların yüzleri hep birbirine benziyor arkadaş kim ne yapıyor anlaşılmıyor ki

Kısacası The Departed orjinalinden daha iyi çevrilmiş harikulade bir filmdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 23 Mart 2012; 2:21:40 >
  • Uzak doğu filmide başarılı sonuçta orjinal senaryo onlara ait ama belkide Matt Damon,Leonardo Di Caprio,Jack Nicholson daha iyi tanınan daha kalite oyuncular oldukları için insan karakterlerede bu duyguyla yaklaşıyor başlarına bir şey geldiğindede daha fazla şok oluyor.Amerikan versiyonunu ön plana çıkaran bu.Bende Amerikan versiyonunu sevenlerdenim.Öyle yada böyle felaket kalite bir film.Oscar'ıda haketmişti.
  • Kesinlikle güzel kurgulanmış bir filmdi.
    Ama asansörün orada herkesin birbirine ateş ettiği sahne efsaneydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Filmi hatırlayan varsa sonuyla ilgili bir sorum var.

Costigan bir zarf vermişti kadına, bana bir şey olursa aç diye. Onu filmin sonunda göstermediler, ne içindi acaba o?

O zarfta Colin Sullivan'ın ses kayıtları felan var, sonra kadın açıp dinliyor ve Sullivan ile tartışıyorlar hatırlarsan.

Bu arada arkadaşlar nesini beğenmediniz, anlamadım. Remake olması kötü olması anlamına gelmez bence. IMDb'de de çok iyi yerde, kaldı ki ben daha yukarıyı hakettiğini düşünüyorum.

• Filmi izledim.Çok güzel filmdi valla kimin eli kimin cebinde belli değil.Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.
  • 10 numara flim şiddetle tavsiye ediyorum
  • IMDB'den seçip izlemiştim bu filmi. Puanını hak ediyor, sonu da bayağı güzeldi. Matt Damon ve Di Caprio oynuyorsa bir filmde, mutlaka izlemelisiniz.
  • DiCaprio
    filmdeki baskı altında, stresli, düşünceli rolünü çok çok iyi oynamış, 10/10 desek yeridir oyunculuğu için.

İzlemeyenler, izleyecek film arayanlar varsa tavsiyemdir.
  • 8/10
    Çok güzeldi,finaliyle taktir ettim ayrıca
  • "The Departed" olağanüstü bir filmdir...izlemeyen arkadaşlar hiç vakit kaybetmesinler...
  • bende izledim filmi tavsiye edilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Filmi hatırlayan varsa sonuyla ilgili bir sorum var.

O zarfta Colin Sullivan'ın ses kayıtları felan var, sonra kadın açıp dinliyor ve Sullivan ile tartışıyorlar hatırlarsan.

Bu arada arkadaşlar nesini beğenmediniz, anlamadım. Remake olması kötü olması anlamına gelmez bence. IMDb'de de çok iyi yerde, kaldı ki ben daha yukarıyı hakettiğini düşünüyorum.

Remake olmasına takılanlar boş ve önyargılı insanlar zaten boşver.

• Filmin en sevdiğim sahnesi Dicaprio'nun yabanmersini suyu istedikten sonra adama girişmesi
  • klişenin dibine vurmuş bir film
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.