Şimdi Ara

The Devil's Advocate (1997) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk sinemada izledim . 15 seneyi geçmiştir. Bu zamana kadar yüzlerce film seyrettim. Say deseler üç film ilk aklıma gelenlerden olur. Orjinal sesiyle izlemek gerek, dublajda pacino aynı etkiyi yapmıyor
  • Harika bir film çok oldu ama yine bulup izlemek isterim

• sonu şaşırtıcı filmlerden
  • Charlize Theron a hastalığımın başladığı film...
  • geçen gün tv8 vermişti,başını yakalayamadığımdan biraz izledim güzel filme benzeyince indirip tamamını izlemiştim.gerçekten süper bir film.
  • malum sahneyi ortaokul yıllarımda az mı izlerdim
  • Tekrar izlediğim nadir filmlerdendir.
  • bir avukat adayı olarak çok sevdiğim bir film.gerçi türkiye de avukatlık bu filmdeki gibi değil ama olsun
  • İzlemeye değer bir film değil. Zamanında çok merak edip izlemiştim, böylesine vasat bir şey beklemiyordum. İzlenirse Al Pacino için izlenir ya da Charlize Theron ya da Connie Nielsen
  • izledigim en iyi filmlerden biridir. özellikle al pacınonun dılını ust dıslere surtme mımıgı tam oturmus. sadece bunun ıcın bıle defalarca ızlenır. al pacınonun benım gozumde en iyi oyuncu oldugunu birkez daha gosteren bir film. tek kelimeyle enfes bir film. izlemeyen herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E2521C65 -- 15 Ekim 2014; 22:02:37 >
  • Filmi yeni izledim , anlamadığım nokta Şeytan Kevin'ın annesini nasıl hamile bırakmış.Yine forumda gördüğüm başka bir soru Şeytan neden sürekli metroda seyahat ediyor.
  • Harika,harika,harika.

İnanılmaz derecede iyi bir film. Hele ki o zamana göre bir başyapıt.

Keanu Reeves harikaydı rolünde. Charlize Theron izlettirdi kendini.

Öyküsü o kadar iyi ve akıl dolu ki insan kendini kaptırıyor.

Bu filme puanım 10/9.9 olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.