Şimdi Ara

The Devil's Advocate (1997)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda kaç kişi seyretti bilemiyorum ama ben o kadar güzel bir film daha izlediğimi hatırlamıyorum. Al Pacino ve Keanu Reeves'in bir arada olduğu müthiş bir gerilim filmidir. Ama Bursa'da çok aramama rağmen bulamadım dvd sini bursada olan arkadaşlardan yardım istiyorum vcd olarak elimde var ancak bide dvd olsa çok daha güzel olacaktı. Eğer reonlarda görmüş birisi varsa bana burdan ulaşabilirmi. Şimdiden teşekkür ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• al pacino babanın oynadığı film güzel olmazmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasit4342 -- 6 Aralık 2006; 19:05:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit4342

al pacino babanın oynadığı film güzel olmazmı.
    Film cok güzeldi Al Pacino ise büyüleyici bir performans sergilemisti o filmde hareketler mimikler herseyiyle adam süperdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Rahip

Film cok güzeldi Al Pacino ise büyüleyici bir performans sergilemisti o filmde hareketler mimikler herseyiyle adam süperdi.

Alıntıları Göster
    mükemmel bir film .al pacino çok iyi oynadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vendeta

mükemmel bir film .al pacino çok iyi oynadı.

Alıntıları Göster

Çok harika bir filmdir.Mary Ann'in insanların (hayvanların) gerçek yüzünü gördüğü sahneler harikaydı.Al Pacino'nun ses tonu tam şeytana layık biçimde kullanıldı.Kurgusu sağlam oyunculukarı çok iyiydi.Keanu Reeves Matrix'den önce daha iyi bir oyuncuymuş anlaşılan...

"En sevdiğim günah kibirdir."

• quote:

Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Çok harika bir filmdir.Mary Ann'in insanların (hayvanların) gerçek yüzünü gördüğü sahneler harikaydı.Al Pacino'nun ses tonu tam şeytana layık biçimde kullanıldı.Kurgusu sağlam oyunculukarı çok iyiydi.Keanu Reeves Matrix'den önce daha iyi bir oyuncuymuş anlaşılan...

"En sevdiğim günah kibirdir."

Alıntıları Göster
    Al pacino' nun filmin sonundaki sahnedeki oyunculugu olmasa izlenilecek gibi bir film degil...

Zaten nam-ı diğer "Odun Keanu" oynuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solitude_within -- 7 Aralık 2006; 2:09:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: solitude_within

Al pacino' nun filmin sonundaki sahnedeki oyunculugu olmasa izlenilecek gibi bir film degil...

Alıntıları Göster
    bencede izlediğim en iyi filmlerden biri zaten oyunculara bakmak yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    True Crime - Streets Of LA
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigsoldier

bencede izlediğim en iyi filmlerden biri zaten oyunculara bakmak yeter

Alıntıları Göster
    son 25 dk sı defalarca seyredilmeye değer filmden ziyade sosyal mesaj içerikli ve bir o kadarda vurucu bir sahne ama genel olarak baz alırsak al pacino nun oyunculuğu kurtarıyor filmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: woldemord

Arkadaşlar aranızda kaç kişi seyretti bilemiyorum ama ben o kadar güzel bir film daha izlediğimi hatırlamıyorum. Al Pacino ve Keanu Reeves'in bir arada olduğu müthiş bir gerilim filmidir. Ama Bursa'da çok aramama rağmen bulamadım dvd sini bursada olan arkadaşlardan yardım istiyorum vcd olarak elimde var ancak bide dvd olsa çok daha güzel olacaktı. Eğer reonlarda görmüş birisi varsa bana burdan ulaşabilirmi. Şimdiden teşekkür ederim.

Metroya baktın mı bilmiyorum ama ben orda görmüştüm sanki.
    1.5 aydır gitmiyorum ama sen genede bi bak.Metroda vardır.Bende dansöz filmini çok aramıştım ama bulamamıştım.Sonra metroda buldum.Vardır yani.Ama gördüm sanki ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkei_Lee -- 7 Aralık 2006; 11:27:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkei_Lee

quote:

Orjinalden alıntı: woldemord

Arkadaşlar aranızda kaç kişi seyretti bilemiyorum ama ben o kadar güzel bir film daha izlediğimi hatırlamıyorum. Al Pacino ve Keanu Reeves'in bir arada olduğu müthiş bir gerilim filmidir. Ama Bursa'da çok aramama rağmen bulamadım dvd sini bursada olan arkadaşlardan yardım istiyorum vcd olarak elimde var ancak bide dvd olsa çok daha güzel olacaktı. Eğer reonlarda görmüş birisi varsa bana burdan ulaşabilirmi. Şimdiden teşekkür ederim.

Metroya baktın mı bilmiyorum ama ben orda görmüştüm sanki.
    1.5 aydır gitmiyorum ama sen genede bi bak.Metroda vardır.Bende dansöz filmini çok aramıştım ama bulamamıştım.Sonra metroda buldum.Vardır yani.Ama gördüm sanki ya...
    orta okuldayız...sene hatırlamıyorum bilmem kaç...
    acaip bir avukat olma isteği var içimde...deli gibi okuyorum...rock dinliyorum durmadan...
    asi ne varsa yapıyorum...kuşadasındayız ve o zamanlar sinema malesef orda yok....
    sünnetlikten alınma büyük vhs video var evde bide çarşıda kaset kiralayan bi dukkan...
    nasıl denk geldik bilmiyorum zaten ilk izlediğim zamanı da hatırlamıyorum...
    ama tahimini 1997 falan..filmi izledim..izlememle beraber tutsağı oldum...
    kuşadasında arşivim var...bir tane büyük vhs , bir vcd bir dvd burda da divx var bi tane...
    hani olur izledğiniz filmlerden replikller aklınızda kalır...bir ara gerçekten şeytanın avukatından konuşuyordum...hatta münazara yapılırdı habire bizim orta okulda...münazaraların değişilmez ismi ben Ş.A' dan araklardım habire...izlemeyeli neredeyse bir yıl oldu ama bugune dek en az 15 defa yemin ediyorum abartısız en az 15 defa izlemişimdir...hayatıma yon veren filmlerden biridir....

• quote:

Orijinalden alıntı: suganzm

orta okuldayız...sene hatırlamıyorum bilmem kaç...
    acaip bir avukat olma isteği var içimde...deli gibi okuyorum...rock dinliyorum durmadan...
    asi ne varsa yapıyorum...kuşadasındayız ve o zamanlar sinema malesef orda yok....
    sünnetlikten alınma büyük vhs video var evde bide çarşıda kaset kiralayan bi dukkan...
    nasıl denk geldik bilmiyorum zaten ilk izlediğim zamanı da hatırlamıyorum...
    ama tahimini 1997 falan..filmi izledim..izlememle beraber tutsağı oldum...
    kuşadasında arşivim var...bir tane büyük vhs , bir vcd bir dvd burda da divx var bi tane...
    hani olur izledğiniz filmlerden replikller aklınızda kalır...bir ara gerçekten şeytanın avukatından konuşuyordum...hatta münazara yapılırdı habire bizim orta okulda...münazaraların değişilmez ismi ben Ş.A' dan araklardım habire...izlemeyeli neredeyse bir yıl oldu ama bugune dek en az 15 defa yemin ediyorum abartısız en az 15 defa izlemişimdir...hayatıma yon veren filmlerden biridir....

Alıntıları Göster
    hangi arkadas istiyodu bu filmi yaw...istanbuldayım ben adres verin pm den gonderiyim size...
    hediyem olsun....(ciddiyim hocam)

tabii bunu burdan soylerek de reklam yapalım biraz dimi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: suganzm

hangi arkadas istiyodu bu filmi yaw...istanbuldayım ben adres verin pm den gonderiyim size...
    hediyem olsun....(ciddiyim hocam)

tabii bunu burdan soylerek de reklam yapalım biraz dimi ama

Alıntıları Göster
    beyler bu filmi izliyeli çok oldu. yalnız size şunu diyim alpacino süper oynuyor ama istediğiniz rolde oynamıyor. film onun için çok durgun geliyor size. şöyle scarface'de ki gibi görmek istiyosunuz hep onu

• quote:

Orijinalden alıntı: helloween

beyler bu filmi izliyeli çok oldu. yalnız size şunu diyim alpacino süper oynuyor ama istediğiniz rolde oynamıyor. film onun için çok durgun geliyor size. şöyle scarface'de ki gibi görmek istiyosunuz hep onu

Alıntıları Göster
    zaten flimin güzelligine güzellik katan başarılı oyunculardır.. bunlarda zaten al pacıno ve keanu reeves bu flim izlenmeden olmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: solitude_within

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: solitude_within

Haklısın rezil bi film..igrenc cok sıkılarak izledim al pacino bi sonda iyi oynamış..keanu her filmde odun zaten..

Dalga mı geciyorsun sen..Gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biridir bu..Keanu'ya da odun demek moda sanırım..Bu filmde Al Pacino gibi ustaya ayak uydurmus daha nedir..Neyse saygı duymak lazım her goruse..

• quote:

Orijinalden alıntı: waraxe

quote:

Orjinalden alıntı: solitude_within

Haklısın rezil bi film..igrenc cok sıkılarak izledim al pacino bi sonda iyi oynamış..keanu her filmde odun zaten..

Dalga mı geciyorsun sen..Gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biridir bu..Keanu'ya da odun demek moda sanırım..Bu filmde Al Pacino gibi ustaya ayak uydurmus daha nedir..Neyse saygı duymak lazım her goruse..

Alıntıları Göster
    Charlize Theron da unutulmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: zapotka

Charlize Theron da unutulmamalı

Alıntıları Göster
    filmin verdiği mesaj için bile izlenmeye değer bir film oyuncu kadrosu da gayet iyi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: vendeta

filmin verdiği mesaj için bile izlenmeye değer bir film oyuncu kadrosu da gayet iyi .

Alıntıları Göster
    sonuçta kimsede dvd si yok yani.. herkes film şöyleydi böyleydi.. al pacino manyaqtır zaten..... bilmem ne...
  • Ey gidi theron hayranı olduğum zamanlar sinemada izlemiş ve listemde gerilere atmıştım filmi ama şimdi sırf al pacino için izlerim.Hele ki kilisedeki hareketlerini asla unutamam Aklımda kalan replik ise ben hümanistim... tanrı sizi sevmez... Arada geçenleri çıkaramadım bu manada bişi idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskolnikov

Ey gidi theron hayranı olduğum zamanlar sinemada izlemiş ve listemde gerilere atmıştım filmi ama şimdi sırf al pacino için izlerim.Hele ki kilisedeki hareketlerini asla unutamam Aklımda kalan replik ise ben hümanistim... tanrı sizi sevmez... Arada geçenleri çıkaramadım bu manada bişi idi.
    yukarıdaki yorumlara paralel olarak Al Pacino'nun muhteşem oyunculuğu filme çok ayrı bir hava katmıştır. yani onun yerine başka biri oynasaydı film bu kadar başarılı olurmuydu şüpheliyim doğrusu.

film Amerikan Emperyalizmini kendine özgü bir kurgu ve etkileyici bir senaryo ile çok güzel işlemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caferacer

yukarıdaki yorumlara paralel olarak Al Pacino'nun muhteşem oyunculuğu filme çok ayrı bir hava katmıştır. yani onun yerine başka biri oynasaydı film bu kadar başarılı olurmuydu şüpheliyim doğrusu.

film Amerikan Emperyalizmini kendine özgü bir kurgu ve etkileyici bir senaryo ile çok güzel işlemiştir.

Alıntıları Göster
    Bir kadının gizemi boynunda ve omuzlarında başlar.eğer canlıysa gizemlidir.Çünkü akıl ve gövdenin
    sonsuz savaşında ikisine de ait olmayan tarafsız bölgelerdir.
    filmden bir replik al pacino dan charlize theron a
    mükemmel film

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.