Şimdi Ara

The Devil's Advocate (1997) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmin finalinde al pacinonun Tanrı ile şeytanı kıyasladığı bölüm eşsizdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendeta -- 12 Aralık 2006; 19:38:21 >
  • altıparmak burcun karşısında güral porselen var onun hemen üst tarafında karadağ pasajı var oraya gir soldaki ilk dükkan "kale dvd vcd center" diye, ordan temin edebilirsin
  • arkadaşlar bu filmde al pacino metroda adamın tekine sanırım ispanyolca bir şeyler söyler ve adam metrodan acele bir şekilde iner.acaba orda al pacino adama ne diyor bilen var mı ????
  • çok güzel filmdi hakkaten
    al pacinonun ses ne karizma ya
  • Dün kanal1 de Al Pacino nunda oynadığı Glengarry Glen Ross (Amerikalılar diye çevrilmiş ne alakaysa) vardı.. O film çok iyiydi karakter seçimleri, mekansal seçimleri ve oyunculuk .Ancak bir önerim var eğer dublajsız ve altyazılısını bulabilirseniz ordan izleyin derim çünkü diyalogları birebir yaşamak filmin kalitesini daha iyi yaşatıcakdır size

ekleme: Film aslında kapitalist yaşam tarzını inceden eleştiriyor gibi geldi bana yada ben öyle gördüm bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Cube -- 2 Aralık 2007; 21:56:37 >
  • Siz buna muhteşem diyorsanız ANGEL HEART 'ı izlemenizi tavsiye ederim.
  • SONUNDA AYAĞA KALKIP ALKIŞLADIĞIM TEK FİLMDİR
  • Severek izLediğim FiLmLer Arasında
  • İlk sinemaya geldiğinde izleyememiştim. Çok övülmüştü ve bende üzülmüştüm izleyemedim diye. Ama sonradan izledim ve övülmeyi gerçekten hakeden bir film. Arşivimdede bulunmakta (VCD olarak).
  • Çok güzel ve ismi de içeriğe çok uygun olmuş.
  • Filmde final sahnesinde o kadar iyi bir şekilde oyunculuğunu konuşturdu ki Al Pacino resmen insanı satanist yapar.
  • bu kadar övgünün üzerine benimde izlemem lazım. türkçe dublajlı izlesem çok farkeder mi ? yoksa fazla fark yapmazmı. yani altyazılı kolay olmuyor fakat değer diyorsanız altyazılı izleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lownage -- 8 Aralık 2007; 23:09:12 >
  • Her yabancı filmin altyazılkısı en iyisidir.
  • Ben de DVD si mevcut..İsteyenlere seve seve hiç bir talebim olmadan gönderebilirim..
  • Kesinlikle izleyin bence çok iyi bir film. Al Pacino'dan çok iyi bir performans cuk diye oturmuş rolüne.

Filmin verdiği mesajda çok iyi ayrıca.
    Filmdeki repliklerde çok iyi. Filmde çok fazla açık sahne var aile ile izlemeyin.

The Devil's Advocate (1997)

"Kibir, kesinlikle en gözde günahımdır." John Milton(Al Pacino-Devil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 29 Haziran 2009; 13:21:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: solitude_within

Al pacino' nun filmin sonundaki sahnedeki oyunculugu olmasa izlenilecek gibi bir film degil...

Zaten nam-ı diğer "Odun Keanu" oynuyor..

o sahneden sonra hasta oldum zaten filme bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

arkadaşlar bu filmde al pacino metroda adamın tekine sanırım ispanyolca bir şeyler söyler ve adam metrodan acele bir şekilde iner.acaba orda al pacino adama ne diyor bilen var mı ????

Karısının evine birini(ismini de söylüyor adamın arkadaşı galiba) aldığını söylüyor, beraber kokain çektiklerini ve sonra..... vs vs.
  • bu filmi benim gibi sabahın 4ünde ve yalnız izlemeyin. fena tırsıttırıyor
  • Çok güzel bir filmdi tekrar izlemek istiyorum
  • İzlerken eridiğim film
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.