Şimdi Ara

The Devil's Rose '' Cooler Master HAF 932 Mod '' >> THE END<< (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
10.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çalışır hali çok güzel görünücek gibi geliyor.. Fandaki kırmızı led fikri çok iyi olmuş, standart ledten çok daha iyi görünüyor kesinlike.. Son halini merak ediyorum
  • En iyisi bir kere para verip G15 gibi bir klavye ve Mx Revolution mouse almak :) Ben aldım ve gerçekten çok memnunum iyi ki almışım. Günde 6-7 saat kullanıyorum mouse'u ve 10 gün rahat gidiyor.

Bu arada hocam boya cidden güzel duruyor. Daha original fikirler ve calısmalar ile devamını dört gözle bekliyorum :))
  • Çok güzel olucağa benziyor , takipdeyim
  • Son halini gerçekden çok merak ediyorum . Dostum Çok güzeL yapmışsın Ellerine sağLık
  • Hepinize tşk ederim arkadaşlar. Nihayet kasayı bitirdim :) Akşam fotoları ekliyorum
  • Dün akşam eklediğin fotolardaki hali gerçekten güzel..Bu akşam paylaşcağın fotoları bekliyorum..
  • şu canavarın son halini de görelim bakalım
  • evet merakla bekliyoruz
  • helal sana =)
  • hala beklemedeyiz
  • >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>The End<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Devil's Rose

Allaha şükür sonunda bitirdim arkadaşlar Valla fazla bişi yapmadım ama fıtık etti beni ya.
    Dediğim gibi kendi çapımda birşey oldu. İlk deneyimimdi sonuçta İnş beyenirsiniz.
    Kendi çapında özel bişi oldu en önemlisi, kullandığım bu kasa artık hiç kimsede yok. Bana özel

The Devil's Rose  '' Cooler Master HAF 932 Mod '' >> THE END<<

Yardımlarından dolayı; crypticns, max payne, amfibi dostlarıma çok teşekkür ederim.

• Arkadaşlar sizlerede çok çok tşk ederim yorumlarınız için ve beni yanlız bırakmadığınızdan
  • Çok süper görünüyo..Hele 3.5"lik yuvaların ordaki Ledler çok fena..
  • Şahane olmuş, güle güle kullan.
    Özellikle de özel yapım fan ızgarası dehşet görünüyor.
    Bence CM firmasına bir mail at, birkaç resimle beraber, kasaların içini de boyarlar belki bundan sonra.
  • Çokk güzel ellerine sağlık
  • Helal Sana kanka ya :) 460 gün hayata ara verdikden sonra sende bana yardım edersin :)
  • Arkadaşlar çok saolun valla moda başlicak arkadaşlar varsa, bildiğim kadarıyla seve seve yardımcı olurum

quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

Şahane olmuş, güle güle kullan.
    Özellikle de özel yapım fan ızgarası dehşet görünüyor.
    Bence CM firmasına bir mail at, birkaç resimle beraber, kasaların içini de boyarlar belki bundan sonra.

Mustafa abi gerçekten bu fan ızgarası fikri kimden çıktı ya AMFİBİ saolsun dimi abi
    Mail fikride harika yolluyorum bir mail bakalım ne dönücekler çok merak ettim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfunasker

Helal Sana kanka ya :) 460 gün hayata ara verdikden sonra sende bana yardım edersin :)

Kanka allahın izniyle sağ sağlim git gel, bide hdd leri bana bırak istediğin kasa olsun.
    O zmna kadar iyice geliştirir kendimi sana en kralını yaparız
  • Değerler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blood955 -- 19 Mart 2010; 0:41:48 >
  • Öncelikle kasa gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullan..

Fakat bir şey takıldı aklıma. Stok hız ile %100 72 dereceyi görmüşsün. Bende aynı hız oranı ile stok fanda aynı oranları görüyorum. Senin soğutucunun hiç bir +'sı yok gibi görünüyor şu anda :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.