Şimdi Ara

The Devil's Rose '' Cooler Master HAF 932 Mod '' >> THE END<< (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
10.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jack-Sparrow

Gayet güzel değerler. Yalnız şu su soğutma işi benim acaip kafamı kurcalamaya başladı Yahu insan almışken her şeyin en iyisini alıyım diyor ama karar vermeye gelince de bir türlü karar veremiyor :) Neyse konuyu saptırmadan kasanın son hali gerçekten mükemmel. Sıcaklık değerleride gayet yeterli bence :) Yerinde olsam su soğutmaya falan geçmem bu saatten sonra. Zaten su anda bile gördüğün hız ana günlük yapabileceklerinin hepsini hatta fazlasını sağlıyordur. Zaten bu overclock merakını anlayamıyorum :) Render işleriyle uğraşırsın vakit senin için önemlidir anlarım ama msn kullananlarda overclock diye yırtınıyor bunu anlamış değilim :)))

Su soğutma ayrı bir olay zaten, pc mod için ayırdığınız zaman kadar zaman ayarmanız gerekiyor, tabi zevkide ayrı bir konu. Ztn sistem i7. Bide overclockla
    işlemcinin ömrünü azaltmaya gerek yok. Dediğiniz gibi şu değerler ile biraz anlamsız o yüzden bende karar veremiyorum. Hem zmn ve para kaybı hemde işlemcinin ömrünü kısaltıyoruz ama ortaya şahane bir performans ve görüntü çıkıyor. Değişik bir ikilem Bide şuan her türlü programı, oyunu vb. vb. en iyi şekilde açabiliyorken işlemciyi hiç kastırmayalım en iyisi :) Başından beri paylaşımımıda takip ettiğiniz içinde çok tşk ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: blood955

quote:

Orijinalden alıntı: Jack-Sparrow

Gayet güzel değerler. Yalnız şu su soğutma işi benim acaip kafamı kurcalamaya başladı Yahu insan almışken her şeyin en iyisini alıyım diyor ama karar vermeye gelince de bir türlü karar veremiyor :) Neyse konuyu saptırmadan kasanın son hali gerçekten mükemmel. Sıcaklık değerleride gayet yeterli bence :) Yerinde olsam su soğutmaya falan geçmem bu saatten sonra. Zaten su anda bile gördüğün hız ana günlük yapabileceklerinin hepsini hatta fazlasını sağlıyordur. Zaten bu overclock merakını anlayamıyorum :) Render işleriyle uğraşırsın vakit senin için önemlidir anlarım ama msn kullananlarda overclock diye yırtınıyor bunu anlamış değilim :)))

Su soğutma ayrı bir olay zaten, pc mod için ayırdığınız zaman kadar zaman ayarmanız gerekiyor, tabi zevkide ayrı bir konu. Ztn sistem i7. Bide overclockla
    işlemcinin ömrünü azaltmaya gerek yok. Dediğiniz gibi şu değerler ile biraz anlamsız o yüzden bende karar veremiyorum. Hem zmn ve para kaybı hemde işlemcinin ömrünü kısaltıyoruz ama ortaya şahane bir performans ve görüntü çıkıyor. Değişik bir ikilem Bide şuan her türlü programı, oyunu vb. vb. en iyi şekilde açabiliyorken işlemciyi hiç kastırmayalım en iyisi :) Başından beri paylaşımımıda takip ettiğiniz içinde çok tşk ederim

Aynen bende öyle düşünüyorum işte :) 3d ile render alırken biraz farkedicekmiş oda en fazla 3-5 dk :) varsın olsun 2 saat daha erken bitirsin benim için dert değil. 1 yıl keyfini süre süre kullanmalıyız bence en az. Daha sonra zaten talep meselesi. Baktık ki hız yetmiyor yavaş yavaş arttırırız. Benim düşünceme göre en az 1 yıl bu hız yeterli olabilir :)

Zaten para ve vakit konusuna siz değinmişsiniz su soğutma için.. Ona girmek bile istemiyorum.. En az bi 500-600 ayırmak lazım sanırım doğru düzgün bir su soğutma için. Belki de ben iyimser düşünüyorum bu rakat daha fazla da olabilir :) Ona vereceğim parayla bir ekran kartı daha alır sli yaparım :)))))

Bu arada son kez yine baktım da şahane görünüyor :) Kırmızı ve Siyah.. AC Milan :) Güle güle kullan dostum

• AC Milan :) bu çok iyiydi

Bende zaman konusunda aynı fikirdeyim en aşağı 1 sene gerekiyor talebe göre. Hani şuan bile fazla bu işlemci.
    Bu sistemleri topladık artık rahat duralım

Gerçi ben rahat durmuyorum. Can sıkıntısından, eski pc parçalarını bir araya getirdim topladım
    celeron moda girdim yani

• Ellerinize sağlık.. Gayet başarılı bir çalışma olmuş.. Şu Cooler Master lar hoşuma gitmeye başladı ha.. Aticam bu gidişle kazani, birde Cooler a basliycam
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

Ellerinize sağlık.. Gayet başarılı bir çalışma olmuş.. Şu Cooler Master lar hoşuma gitmeye başladı ha.. Aticam bu gidişle kazani, birde Cooler a basliycam

çok tşkler... başlayın valla bide merakla sizi takip edelim
  • Valla başlıycam aslındada, dağıtmaya kıyamıyorum :):)
    http://forum.donanimhaber.com/m_29883080/tm.htm
  • Çok deli manyak bişi olmuş yaw

o turuncu bölüme kople bir fan olsaydı harika olrdu ama kaç cm dir orası

tebrik ederim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blood955 -- 23 Mart 2010; 20:10:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbezgin

Emeğinize sağlık gerçekten çok güzel bir çalışma

sizede tşk ederim
  •  The Devil's Rose  '' Cooler Master HAF 932 Mod '' >> THE END<<

bide önden çekilmiş fotosunu ekleyelim, bir o eksik
  • Diğerleri gibi ön panelde süper..
  • elinize sağlık güzel çalışma olmuş...
  • çok tşk ederim beyler

aLcat[R]aZ valla yanlız bırakmıyorsun beni başından beri çok saol
  • BEN GENELDE YORUM YAPMAM AMA ARKADAŞIMIZ BAKMAMI SOYLEDI VE FIKIRLERIMI YAZAYIM DEDIM TŞKLER

1-MALZEME SEÇİMİN AKILLICA
    2-GENEL ANLAMDA RENK UYUMU GECE DAHA NET GORUNUR FANLAR OZELLIKLE SANIRIM
    3-SİSTEMİN PERFORMANS VE FANLARIN ORJINALLIĞI FARKLILIK GOSTERIYOR
    4-BU ŞEKLIYLE KURULU ŞEKILDEDER GORUP DAHA NET DEĞERLENDIRMEL YAPMAK İSTERIM

EMEĞINE SAĞLIK SİSTEM İÇİN ANCAK BUKADAR UĞRAŞILIR SANIRIM

TŞKLER TAM BITMIŞ ÇALIŞIRKEN RESIMLERI GORELIM BENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: seth_06

BEN GENELDE YORUM YAPMAM AMA ARKADAŞIMIZ BAKMAMI SOYLEDI VE FIKIRLERIMI YAZAYIM DEDIM TŞKLER

1-MALZEME SEÇİMİN AKILLICA
    2-GENEL ANLAMDA RENK UYUMU GECE DAHA NET GORUNUR FANLAR OZELLIKLE SANIRIM
    3-SİSTEMİN PERFORMANS VE FANLARIN ORJINALLIĞI FARKLILIK GOSTERIYOR
    4-BU ŞEKLIYLE KURULU ŞEKILDEDER GORUP DAHA NET DEĞERLENDIRMEL YAPMAK İSTERIM

EMEĞINE SAĞLIK SİSTEM İÇİN ANCAK BUKADAR UĞRAŞILIR SANIRIM

TŞKLER TAM BITMIŞ ÇALIŞIRKEN RESIMLERI GORELIM BENCE

tşkler... bitmiş halinin fotolarıda ekli
  • Şu stikırları çıkarırsan çok güzel olacak, böyle tek kelime ile ''iğrenç'' duruyor. Kasanın tüm iç güzelliğini baltalamıs. Nedir bu stikır sevdanız anlamıyorum...
  • siyah ve kırmızı uyumu süper olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Şu stikırları çıkarırsan çok güzel olacak, böyle tek kelime ile ''iğrenç'' duruyor. Kasanın tüm iç güzelliğini baltalamıs. Nedir bu stikır sevdanız anlamıyorum...

Kişiden kişiye değişiyor ''zevkler'' tabi Bilmiyorum ama benim için ayrı bir zevk stikırlar.
    8-9 yıldır topladığım her pcde, eyer içinden stikerı çıktıysa yapıştırmışımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blood955 -- 2 Nisan 2010; 18:50:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxDamage

siyah ve kırmızı uyumu süper olmuş.

çok tşk ederim dostum.
  • on numara emek var bu işte :) tebrik ederim güle güle kullan. siyah - kırmızı bana göre değil ama sonuçta zevk meselesi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnsahin

on numara emek var bu işte :) tebrik ederim güle güle kullan. siyah - kırmızı bana göre değil ama sonuçta zevk meselesi :)

dostum bende bu 2 renk e bitiyorum işte :) çok tşk ederim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.