Şimdi Ara

The Devil's Rose '' Cooler Master HAF 932 Mod '' >> THE END<< (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
10.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MeLihhTripp

quote:

Orijinalden alıntı: blood955

Metal bir şeyle çizik at

Astarlıysa mat gri bir renktedir, çizdiğin zaman metal alttan ortaya çıkar ve çok pis sırıtır.
    bide kazıyınca astar dökülür anlarsın yani

Tamamdır hocam çok sağol, sanırım astarlı ama sistemi söktüğümde tekrardan test edicem madeni parayla

sadece içinimi boyicaksın ???

• quote:

quote:

quote:

Metal bir şeyle çizik at

Astarlıysa mat gri bir renktedir, çizdiğin zaman metal alttan ortaya çıkar ve çok pis sırıtır.

Tamamdır hocam çok sağol, sanırım astarlı ama sistemi söktüğümde tekrardan test edicem madeni parayla

Hocam pek becerikli olduğum söylenemez zaten, kasanın sadece iskeletini boyicam, ön ve üst panelin demonte / monte edilmesi gibi bir durum sözkonusu değil malesef bu yüzden senin yaptığın gibi boyanın değmemesi gereken kısımları kapatarak yapıcam boyayı. Kasa da bu umarım boyadan sonra içime siner:
    http://forum.donanimhaber.com/m_39392096/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

quote:

Metal bir şeyle çizik at

Hocam pek becerikli olduğum söylenemez zaten, kasanın sadece iskeletini boyicam, ön ve üst panelin demonte / monte edilmesi gibi bir durum sözkonusu değil malesef bu yüzden senin yaptığın gibi boyanın değmemesi gereken kısımları kapatarak yapıcam boyayı. Kasa da bu umarım boyadan sonra içime siner:
    http://forum.donanimhaber.com/m_39392096/tm.htm

Zerotherm CORE92 soğutucular aynı nasıl memnunmusun performansından ??? Kasada on numara ama içinin metalik olması gerçekten çok kötü duruyor ya
    Mat siyah gerçekten iyi gider. Bide o kabloları gizle olmadı, hazır sistemi çıkarmışken 1-2 delik aç ondan sonra boyaya gir Bide aman boyayı akıtma marka olarakta şiddetle dupli color öneriyorum

• @blood955
    Aynen hocam core92 boyutundan beklenmicek şekilde iyi soğutuyo doğrusu, sanırım uzun süre değiştirmem
    Bi kaç delik açma fikri de var aslında kafamda ama nasıl açıcamı bilmiorum daha dogrusu alet vs yok malesef...
    Zaten boyadan sonra ilk iş o beyaz kelepçelerden kurtulup daha güzel gözükücek bi renk artı daha derli toplu tutucak bi toplama işi beni bekliyo
    Dupli Colour heryerde bulunabilir bi markaysa onu kullanıcam çünkü bir kaç arkadaş daha önerdi şüphem yok kalitesinden
    Zımpara ve vernik hakkında ne diyosun gerek var mı boya öncesi ya da sonrası ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Vayvalak -- 5 Mayıs 2010; 22:16:31 >

• quote:

@blood955
    Aynen hocam core92 boyutundan beklenmicek şekilde iyi soğutuyo doğrusu, sanırım uzun süre değiştirmem
    Bi kaç delik açma fikri de var aslında kafamda ama nasıl açıcamı bilmiorum daha dogrusu alet vs yok malesef...
    Zaten boyadan sonra ilk iş o beyaz kelepçelerden kurtulup daha güzel gözükücek bi renk artı daha derli toplu tutucak bi toplama işi beni bekliyo
    Dupli Colour heryerde bulunabilir bi markaysa onu kullanıcam çünkü bir kaç arkadaş daha önerdi şüphem yok kalitesinden

O zmn söyle sorim core92 için. işlemcinin modeli ve boştayken - yüklüyken sıcaklığı kaç derece ???
    Kablolar için matkap kullanabilirsin en kaba. Ufak kablolar var ortalıkta gezinen ztn 1-2 ufak delik işini görücektir gibime geliyor :)
    Dupli coloruda her koçtaşdan temin edebilirsin. Baya satılan bir markadakır. Oto boyacıları bile bu markayı kullanır :)
    Boyadan önce çok ince bir zımpara at astarı kaldırmadan ve zımparadan sonra kasayı çok iyi temizle toz kesinlikle kalmasın boyiyacağın yerlerde.
    Verniğe flnda hiç gerek yok boşuna para kaybı olr bence. Boyadan sonra boyanın kalitesini anlicaksın ;) Yanlız 2 kat vur boyay.
    Boyadan sonra sadece 2-3 gün sabret ve bekle iyice kurusun ondan sonra sistemi topla. İnş problemsiz bir şekilde çıkarsın işin içinden

• quote:

quote:

@blood955

O zmn söyle sorim core92 için. işlemcinin modeli ve boştayken - yüklüyken sıcaklığı kaç derece ???
    Kablolar için matkap kullanabilirsin en kaba. Ufak kablolar var ortalıkta gezinen ztn 1-2 ufak delik işini görücektir gibime geliyor :)
    Dupli coloruda her koçtaşdan temin edebilirsin. Baya satılan bir markadakır. Oto boyacıları bile bu markayı kullanır :)
    Boyadan önce çok ince bir zımpara at astarı kaldırmadan ve zımparadan sonra kasayı çok iyi temizle toz kesinlikle kalmasın boyiyacağın yerlerde.
    Verniğe flnda hiç gerek yok boşuna para kaybı olr bence. Boyadan sonra boyanın kalitesini anlicaksın ;) Yanlız 2 kat vur boyay.
    Boyadan sonra sadece 2-3 gün sabret ve bekle iyice kurusun ondan sonra sistemi topla. İnş problemsiz bir şekilde çıkarsın işin içinden

İşlemcim i5 750, günlük 3.4 Ghz'de kullanıyorum, sıcaklık değeri boşta 30'u görmüyor 27 - 29 aralığında değişiyor, yükte ise 60'a dayandığını görmedim hiç o da 56 - 59 civarında seyrediyor. Bu arada 2400 rpm'de kullanıyorum gündüzleri, ses pek sorun olmuyor bu yüzden.
    İşte en zor kısımdan şimdi bahsettin, yani 2-3 gün sabırla bekleme konusu
    Zımpara derken de bildiğimiz ince zımparalardan bahsediyoruz sanırım ?
    Açıkçası berbat etmekten korkuyorum ama her şekilde metalik renginden daha iyi olucağı kanısındayım

• İmzanda da yazıyormuş pardon 2400 rpm deki sese nasıl dayanıyorsun yaw zımparada bildiğin, ince zımpara aynen yada su zımparasıda diyorlar işte.
    Baktın bekleyemiyorsun, çok dikkatli tak parçaları çizme boyayı Berbatta edemezsin siyah mat boya ile korkma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blood955 -- 6 Mayıs 2010; 0:48:56 >
  • quote:

İmzanda da yazıyormuş pardon 2400 rpm deki sese nasıl dayanıyorsun yaw zımparada bildiğin, ince zımpara aynen yada su zımparasıda diyorlar işte.
    Baktın bekleyemiyorsun, çok dikkatli tak parçaları çizme boyayı Berbatta edemezsin siyah mat boya ile korkma

Gündüzleri genelde ya müzik ya oyun mutlaka bişey açık oluyo da geceleri imkanı yok çekilmediği için autoya alıyorum sorun olmuyo
    Yardımların için çok sağol cidden kafamdaki bütün soru işaretleri gitti, sırada işe koyulmak var. Teşekkürler hocam

• quote:

quote:

İmzanda da yazıyormuş pardon 2400 rpm deki sese nasıl dayanıyorsun yaw zımparada bildiğin, ince zımpara aynen yada su zımparasıda diyorlar işte.

Gündüzleri genelde ya müzik ya oyun mutlaka bişey açık oluyo da geceleri imkanı yok çekilmediği için autoya alıyorum sorun olmuyo
    Yardımların için çok sağol cidden kafamdaki bütün soru işaretleri gitti, sırada işe koyulmak var. Teşekkürler hocam

takıldığın yerler olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum... hadi kolay gelsin

• Kanka helal olsun sana. 15 Ay sonra Banada yardım edersin sağlam bi modifiye yaparık (:
  • 15 ay + 15-20 gün fln diyelim biz ona
  • tebrikler hocam oldukça başarılı gözüküyor. içeri mekana bide mavi neon eklesen daha fantastik bi ortam olur
  • Tebrikler,gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş.
    Özellikle boyayı çok beğendim.
    Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim.

Bu arada HAF yazısını kırmızı yerine koyu turuncu yaparsanız daha hoş olur gibi.
  • tşkler arkadaşlar, ama kapakağa turuncu yazıyı ve içeriye mavi neon fikrini hiç sevmedim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.