Şimdi Ara

The Divide (2011)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     The Divide (2011)

The Divide, "The Fallout" olarakta bilinen film, New York’ta nasıl olduğu bilinmeyen çok büyük ve gizemli bir patlama ile başlamaktadır. Bu yapımda kıyamet sonrası hayatta kalmayı başaran 8 kişilik bir grubun mahsur kaldıkları sığınakta kurtarılmayı beklerken birbirlerine düştükleri gerilim yüklü dakikaları konu almaktadır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hollywood filmleri ve dizilerinde hep bir gereksiz asabiyet var. Güzelce birşey söyleyene ters ters bakmalar, aşırı tepki vermeler, kavgalar, bağırışlar falan. İzleyen insanlar üzerinde olumlu etki bırakmadığını düşünüyorum.

Bu film de onlardan biri olacak sanırım. 8 kişilik asabi insanın yaşadıkları birbirlerine bağırış çağırışlarını izleyeceğiz. Aynı "The Mist" filmindeki gibi...
  • sevdiğim tarz filmlerdendir,hatta keşke dizileri yapılsa derim hep
  • Güzel bir yapım gibi duruyor.
  • Ne zaman çıkıyor?
  • güzel bi filme benziyor.
  • ne zaman yayınlanıcak
  • kıyamet sonrası teması benim için her halükarda çekici ama bu yönetmenin çektiği frontieres de hitman de kötüydü bu açıdan pek bir şey beklemiyorum.
  • Bluray çıktı
  • Biri Fallout mı dedi ? İzleriz.
  • Oyunun filmimi ?
  • Güzel bir yapıma benziyor. Listeye ekleyelim.
  • alt yazı çıkıncaya kadar beklemek zorundayım
  • Geliyor alt yazı Nazo ile bu kızın hakkı ödenmez

Çeviren :eyldz
    Başlama Tarihi :2012.27.03
    Çeviri Miktarı : %60
    Son Güncelleme :28-03-2012 1:05:37
    Durumu : Aktif
    Not :DVD-RIP SPARKS üzerinden. twitter.com/eyldz35
  • Dayanamadım ingilizce alt yazı ile izledim Bilgisayar oyunları ile arası olan herkes bu filmde kullnılan ingilizceden anlar neyse filme geçeyim.

Film tam beklediğim gibiydi fakat bazı şeyler havada kaldı buna ramen 10 üstünden 8 veriyorum filme

öncelikle o çocuklar ne ayak onu niye açıklamadılar, kim saldırdı niye saldırdı onuda sölemediler, milletin bu kadar çabuk kafayı yemesi biraz filmin açığı diyebiliriz ama sonuçta 2 saatlik bir film olduğu için bir şekilde böyle yapmaları lazımdı, madem tuvaletten çıkış vardı Mickey nie sölemedi o çıkma meraklılarına onlar çıksa buralara gelmezdi bu iş.
    Filmin artılarıda yok değil, Bu güne kadar gördüğüm en etkileyici ve başarılı açılış sahnesi, bide kendini seyrettiriyor, sürüklüyor. Tek mekan filmi olmasına ragmen para harcanmış belli bi "man from earth" gibi sıfır prodiksiyon masrafı ile çekilmiş birfilm değil.
    Bu arada filmin afişi ohannes derecesinde spoiler veriyor sonda kimin kurtulacağını biliyoruz O afişi kaldırın pls
  • filmin bilim-kurgu yanı en fazla %10

izlerken sanki bütün film 1 gün içerisinde geçiyor gibi anlaşılıyor ama öyle değilmiş
    sonlara doğru adam kiliti 2 hafta önce değiştirdik demesiyle anlıyorsunuz zamanın geçtiğini

ben de bu adamlar nekadar çabuk kafayı sıyırdı diyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netell -- 28 Mart 2012; 17:50:32 >
  • Tam sevdiğim tarzda kıyamet senaryosu sonrası, en kısa zamanda izleyecem.

Edit: İzledim eh işte diyebilirim.
    Bu tür filmlerde artık görmekten sıkılmaya başladığımız, Yokluk içerisinde kalan insanın nasıl değişebileceğini, nasıl kötü olabileceğini izledik. Film kendi türündeki diğer filmlerden farklı değil, Görmeye alışık olduğumuz olayları gördüğümüz için ve farklılık yaratamadığı için 10/5,5 almayı hakediyor. Ama diğer filmleri göz önünde bulundurmazsam tek başına ele alaırsam 10/6.5 olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 12 Nisan 2012; 1:21:34 >
  • Fallout gibi dünyaca ünlü bir oyunun beyaz perdaye aktarılmış versiyonu gibi ama hiç duymamıştım...hayranları nasıl başlık açmadı hayret yakın zamanda izleyeceğim.
  • Michael Biehn'i severim, uzun zamandır böylesi bir yapımda görmemiştim. Film de oldukça ilginç görünüyor, en kısa zamanda izleyeceğim.
  • Gelecek Hafta Vizyonda
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.