Bildirim
The Division'ı GTX980 Ti üzerinde Ultra Detay seviyesinde oynuyoruz Bölüm:2
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
gtx 980 ti şu oyun için alınmaz yeni seride büyük bir sıçrama bekliyorum ben
-
Kartların yeni versiyonu max %15-20 fark edecektir o da en iyi ihtimalle , pazarlama stratejisi ıyguluyolar hep aynı şey.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Emeğiniz için teşekkürler.
Betayı denemeyen ve performansı hakkında fikir sahibi olmak isteyenler için bu videolar güzel bir fırsat fakat değinmek istediğim konu Gtx 980 Tİ ın bu oyun için beklenilenden düşük kalan performansı hakkında olacak şu an Beta sürümünde olan bir oyundaki performansı izliyoruz, final sürümünde ve sonrasında gelecek olan yamalarla performansının iyileşeceğini düşünüyorum.Bir Gtx 980 Tİ kullanıcısı olarak bu videolara göre yorumlarsam en düşük performansı bu oyunda gördüm oyunu denemedim fakat en son çıkan Tomb Raider olsun ve önceki yüksek grafik kaliteli oyunlar olsun gerek 1080p gereksede 2k çözünürlüklerinde buna benzer bir performans düşüklüğü yaşanmıyor.Muhtemelen bir yada birkaç ayar gereğinden fazla bir performans kaybına neden oluyor ve bu durum yaşanıyor umarım final sürümü daha performanslı olur.
-
Zevkle izledim teşekkürler Mesut bey. -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
emekleri için mesut abiye teşekkür ederim ama ubishit oyunları genelde sorunlu oluyor beklentiye hiç girmeyin kaç yıldır çıkan oyunları vaat ettiğini verdi mi ?????
oyun yaparlar düzgün port etmezler oyun olur sözde online olur
watch dogs assassins creed serisi rainbow six siege şimdide bu far cry 4 liste devam eder ama gerek yok
dahası saçma sapan dövüş teknikleri aptal yapay zeka iğrenç hikaye ve sunumları ve en çok süper trailerlar tabi üstüne down grade gerçeği beta oyunları piyasaya sürerler unity ve far cry 4 gibi
ya şu firma batsada diğer firmalar ders alsa sonumuz bunlar gibi olmasın diye kendilerine çeki düzen verirler yada ciddi cezaların gelmesi lazım tüketiciyi aldatmaya yönelik sunumlar var ama gösterilen ile aldığın aynı değil
-
Haberdeki önizleme görselini gerçek fotoğraf sandım :)
-
GPU sıcaklığı bu oyunda mı fırlıyor 83 dereceye. İşlemci ve GPU sıcaklığı diğer oyunlara göre en az 5 derece fazla oluyor betada yani bende durum bu şekilde. -
İnceleme için teşekkürler. Yalnız ayarların ne olduğunu tam olarak anlayamadım ben? Çözünürlüğü falan. Bir yerde atlamış olabilir miyim. Keşke yazı olarak altta belirtseydiniz ayarların ne olduğunu.
-
Valla ben bir sıçrama beklemiyorum bu GTX980 TI için. Çünkü Bellek hızları TITAN X'ten daha iyi. Genel olarak titan x'i yer yer geçen ve zorlayan bir kart. Bundan sonrası artık gerçekten titan x. yeni sürüm çıkarsada 4500TL'den aşağı çıkacağını sanmıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X