Şimdi Ara

The Elder Scrolls - Hikaye (Video içerikli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
13
Favori
10.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun süredir aklımda bulunan bir projeyi artık hayata geçirmek istiyorum. Bileniniz vardır Elder Scrolls Online Ana Konu yazarlarından birisiyim ve yazarlığım süresince Elder Scrolls evreninin bilinenden çok daha ayrıntılı ve büyük olduğunu farkettim. Bu kadar bilgiyi yazıyla tek bir konu üzerinden ulaştırmak mümkün değil, en azından alt forum açılana kadar. Bu süre zarfında Elder Scrolls hakkında bilinen bilinmeyen birçok bilgiyi bu konuda paylaşmayı düşünüyorum.

Elder Scrolls hakkında çok az türkçe var ve bunlar genelde eksik ve düzensiz. Mümkün olduğunca bu video serisiyle en azından düzenli bir türkçe kaynak oluşturmayı planlıyorum. Videolar tarafımdan yanlızca donanımhaberde paylaşılacaktır. Çünkü forum sitelerini kanalımın reklam aracı haline getirmek istemiyorum, ayrıca istek de donanımhaberden geldi zaten. Fakat sizin kişisel paylaşımlarınıza karışmam.

Eğer bu mevzuya girmek isteyen veya destek vermek isteyen başka arkadaşlar olursa (farklı bir kanaldan video olur, veya direk yazı olur) bana ulaştırsınlar. Eğer paylaşmaya değer içerikler gelirse kendi isimleriyle paylaşılacaktır. Konuyu açmamın amacı tamamen hikaye hakkında bilgilendirmedir. Bu konu altında lütfen "Skyrim, Oblivion, Elder Scrolls Online" gibi oyunlar hakkında "ne zaman çıkacak, fiyatı ne, şu questi nasıl yaptınız" gibi teknik ve in-game; hikayeyle alakası olmayan bilgiler paylaşmayınız veya tartışmaya girmeyiniz.

Not: Haftada bir veya iki video ekliyorum. Daha sık eklemeye vaktim olmuyor. Spesifik konular veya karakterler hakkında ayrıntılı bilgi isterseniz bana özelden veya konu aracılığıyla ulaşabilirsiniz.
    Not2: Videolardaki tüm bilgiler ingilizceden çeviridir ve çeviriler tamamiyle bana aittir.(Ama istediğiniz gibi kullanabilirsiniz, yakın zamanda videolarda geçen bilgileri metin şeklinde de paylaşacağım bir kaynak oluşturmayı düşünüyorum.)

Kaynak: "elderscrolls.wikia.com", "uesp.net"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 4 Nisan 2013; 0:30:16 >

• 2. video eklendi...
  • takipteyiz, devamını bekliyoruz
  • 3. video eklendi...
  • Gerçekten çok güzel olmuş. Anlatımı slaytlarla desteklemen çok güzel. Dinlemesi de zevkli. Tarih dersi gibi :) Video sürelerinin uzunluğu yerinde. Teşekkürler. 2. ile 3. videoları yarın izleyecem artık.
    Bu arada kanala abone oldum bu ve başka oyun hikayeleri hakkında videoların devamını dilerim.
  • Teşekkürler. Diğer oyun hikayeleri hakkında projelerim de var fakat Elder Scrolls bittikten sonra insanların istekleri doğrultusunda yapmayı düşünüyorum.
  • Güzel bir çalışma eline saglık :)
  • Çok güzel çalışma ellerine sağlık tek tek izlerim her gün.
  • harika bir çalışma olmuş eline sağlık.
  • Takip, uygun olunca bakacağım
  • harika olmuş. Gayet basite indirgeyerek anlatmışsın. Azına sağlık :)
  • Takibe alalım, emeğine sağlık hocam.
  • Hocam takip ediyorum seni bilgisi olmayanlar için çok iyi bir iş yapıyorsun diğer videoları sabırsızlıkla bekliyoruz
  • 4. bölümü bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

4. bölümü bekliyoruz...

İlerledikçe bilgiler arttığı için hem çeviriler zaman alıyor hem de basite indirgemek zor oluyor. 4. video biraz aksadı ama 5. ile arka arkaya gelecek. Sorun yok
  • takip
  • bi ısınamadım şu seriye. belki bu rehber sayesinde severim:) teşekkürler
  • 4. video eklendi.
  • eline sağlık; konu takip
  • Hocam İlk Dwemer Yapın Acayip Merak Ediyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.