Şimdi Ara

The Elder Scrolls - Hikaye (Video içerikli) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
13
Favori
10.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kh0rneL0rd

Hocam İlk Dwemer Yapın Acayip Merak Ediyorum

Yüzeysel geçtim abi, ırkların yer aldığı apayrı videolar olacak. Onlarda anlatıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

quote:

Hocam İlk Dwemer Yapın Acayip Merak Ediyorum

Yüzeysel geçtim abi, ırkların yer aldığı apayrı videolar olacak. Onlarda anlatıcam.

Vala heyecanla bekliyorum
  • Arkadaşlar ırklara başladım. Biraz geç oldu ama... İlk video "Dwemer" ırkıyla ilgili. İyi seyirler
  • çok güzel bir çalışma,tebrikler

anlamadığım şeyler var, bu bir kitabın oyunu mu yoksa oyun için yazılmış bir hikaye mi?
    tolkienden esinlenilmiş bir sürü karakter var, aralarındaki bağlantı nedir
    bu eğer bir kitapsa neden çok sayıda belirsizlik ve teori var, yazılmaya devam edilen bir kitap mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

çok güzel bir çalışma,tebrikler

anlamadığım şeyler var, bu bir kitabın oyunu mu yoksa oyun için yazılmış bir hikaye mi?
    tolkienden esinlenilmiş bir sürü karakter var, aralarındaki bağlantı nedir
    bu eğer bir kitapsa neden çok sayıda belirsizlik ve teori var, yazılmaya devam edilen bir kitap mı ?

Bildiğim kadarıyla kitapları var ama oyunun resmi wiki sitesindeki bilgiler bile oyun içerisindeki(sanal) kitapları referans veriyor. Yani oyun için yazılmış bir hikaye olduğunu söyleyebilirim. Belki de oyunu kitabından daha çok populer olan ve daha sonra kitabın basımından vazgeçilen bir hikaye.

Belirsizlik ve teoriler tahminimce yazar tarafından oyunu heyecanlı tutmak için koyulmuş etmenler. Oyunun resmi hikayesi 4. Çağın 3. yüzyılında bitiyor. Ve bittiği yerde Skyrim başlıyor, yani ulfric idamdan kurtuluyor ve siz oyuna başlıyorsunuz. Skyrim içerisinde geçen herhangi bir olay resmi hikayeye yansıtılmamış. Gelecekte hikayenin devam edip etmeyeceği ise belli değil. Fakat geçmiş tarihlere eklenecek olaylar olabilir. Şunu biliyoruz, Elder Scrolls Online, Skyrim'den 2 bin yıl önce geçecek. Bu da hikayenin tam ortası olan 2. çağa denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 17 Mart 2013; 0:13:15 >

• Sonunda Dwemer Teşekkürler hocam gece 4 te açtım dinledim
  • quote:

Sonunda Dwemer Teşekkürler hocam gece 4 te açtım dinledim

Sana yaptım zaten
  • Gerçekten çok başarılı devamını bekliyoruz..
  • quote:

quote:

Sana yaptım zaten

Saolasın hocam vala çogu merak ettigim şey ortaya çıktı keening vb ama benim teorimce kendilerini başka bir evrene transfer ettiler başka bir gezegen çünki kolejdeki adamda kayboldu keeningi denerkentekrardan teşekkürler abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazrail 53 -- 17 Mart 2013; 17:12:12 >

• REYİZ BÜYÜKSÜN DİYORUM SANA.
  • adam yeminle süper anlatıyor yaratılış bölümündeyim.sanırım kağıtlara yazıp okuyor bazı yerlerde not almış profosyonel yapıyor yani.

helal olsun.
  • quote:

quote:

quote:

Sana yaptım zaten

Saolasın hocam vala çogu merak ettigim şey ortaya çıktı keening vb ama benim teorimce kendilerini başka bir evrene transfer ettiler başka bir gezegen çünki kolejdeki adamda kayboldu keeningi denerkentekrardan teşekkürler abi

"Aetherius'a gidiş yolunu buldular" diye ilk videolarda bahsetmiştim zaten. Ama sadece varsayım tabii...

Bu arada hepinize olumlu yorumlarınız için teşekürler. Bir sonraki videonun konusu "Chimer(eski Dark Elf)" olacak, en geç iki güne hazır.

• Teşekkürler dostum devamını bekliyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

Teşekkürler dostum devamını bekliyoruz :)

Yarın Chimer(Dark Elf) bölümü gelecek.
  • Eline sağlık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

Teşekkürler dostum devamını bekliyoruz :)

Yarın Chimer(Dark Elf) bölümü gelecek.

Güzel haber :) yaklaşık 10 senedir MMORPG & RPG oynuyorum... Bu tür oyunların en önemli tarafı oynanabilirlik kadar senaryosudur. Yüksek derecede karakterle bağ yarattığı için senaryo ne kadar kuvvetli olursa oyun sizi içine çekiyor. İlk Diablo'yla başlamıştı bu serüven ingilizcem yeterince iyi değildi az buçuk anlıyordum... Daha sonra D2 de ingilizcem yeteri düzeydeydi her şeyi anlamıştım. WoW un senaryosuda bir hayli uzun ama kitap olsun özet olsun internette var ve bulunabiliyor(Bir hayli epic ve güzel).
    Şimdi yine senelerdir oynadığım TES serisi için böyle bir emek verip bize sunmak gerçekten çok güzel tekrar tekrar teşekkürler çünkü senaryosu hakkında düzgün bir bilgiye sahip değilim. Ve yakında TES online çıkacak tek beklentim bu şu anda PC dünyasından D3 deki fail dan ve WoW un ihtişamını kaybetmesinden sonra... Bu bilgiler bana RACE imi seçmekte çok fayda sağlayacak tekrar tekrar sağolasın umarım kısa sürede tamamlanarak çıkarda hep beraber çarpışırız omuz omuza iyi çalışmalar ne çok yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 23 Mart 2013; 9:31:35 >

• çok güzel olmuş
    hepsini izleyecem

edit:kanalındaki vidyolar da iyiymiş hocam takibe aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 23 Mart 2013; 12:40:14 >
  • Çok güzel bir video serisi bence devam etsin
  • Chimer videosu eklendi. Biraz gecikti kusura bakmayın, çeviri hazırdı da kayıt alacak ortamı anca bulabildim. Bir sonraki video: Orsimer(orcs) veya Bosmer(Wood elf)
  • Eline saglık hocam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.