Şimdi Ara

The Elder Scrolls - Hikaye (Video içerikli) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
13
Favori
10.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kanımca son incelemen çok iyi oldu. Özellikle bir metin üzerinden hikayeyi anlattığın bölümler çok iyi oluyor.Bazen kendi kendinede ben buraya niye girdim diyosun ya! Hah!!!! onu bende diyorum işte.Zaten konu çok geniş ve dağılmaya müsait, çarçabuk uçup gidiyor bilgiler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 28 Mart 2013; 12:31:53 >
  • Hakikaten öyle. "Dur şundan da bahsedeyim" derken toparlaması güç oluyor, allahtan önümde metin var da
  • yıllar önce oblivionu kurup rastgele oynayıp sıkılıp silmiştim, sonra skyrim ile bu evrene hayran oldum geçenlerde senin videoları görünce oblivionu tekrar kurdum bu sefer anlayarak oynuyorum
    sağolasın.
  • Yeni video eklendi arkadaşlar...
  • eline saglık abi
  • takip. yararlı konu, emeğe saygı +rep
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

hocam yaş kaç? sağlam fanatiği olmalısın böyle bir çalışmaya girişmek için. videoların da hepsini izliycem sağol

Yaş 19, obliviondan beri oynuyorum. Çok da uzun değil aslında
  • Benim merak ettiğim birkaç şey var.Bu evrenin hikayesini kim yazmış?Nasıl başlamış?Sadece oyun için mi kurgulanmış?Bu evren ilk Elder Scrolls oyunuyla birlikte mi ortaya çıktı?
  • Hikaye Vijay Lakshman, Ted Peterson, Julian LeFay adlı üç arkadaşın bir RPG oyunu yapmaya karar vermesiyle oluşmaya başladı. Başta yarım yamalak ve özenilmemiş olan hikaye, ilk olarak "Arena" adlı oyunda karşımıza çıktı. Bu oyunda amaç şehir şehir gezip, arena şampiyonu olmakken ilginç bir şekilde side quest'ler, insanların daha çok ilgisini çekti. Bunun üzerine üç arkadaş oturup "Elder Scrolls" adını alacak hikayeyi yazmaya başladılar. Yani hikayenin oyun için yazıldığını söyleyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

Hikaye Vijay Lakshman, Ted Peterson, Julian LeFay adlı üç arkadaşın bir RPG oyunu yapmaya karar vermesiyle oluşmaya başladı. Başta yarım yamalak ve özenilmemiş olan hikaye, ilk olarak "Arena" adlı oyunda karşımıza çıktı. Bu oyunda amaç şehir şehir gezip, arena şampiyonu olmakken ilginç bir şekilde side quest'ler, insanların daha çok ilgisini çekti. Bunun üzerine üç arkadaş oturup "Elder Scrolls" adını alacak hikayeyi yazmaya başladılar. Yani hikayenin oyun için yazıldığını söyleyebiliriz.

Gerçekten çok ilginç.Sadece bir oyun için böyle bir evreni kurgulamak.Sağlam temeller üzerine atılmış oyun.Oyundaki kitaplardan da zaten kendini belli ediyor.Elimden geldiğince okumaya çalışıyorum.Videolu anlatımlarınızı da bekliyoruz.Güzel gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kitabı çıksa tutar. warcraft'ın kitabı çıktı elder scrollsun niye çıkmasın.. takipteyim hocam ellerine sağlık maalesef sadece skyrim ve oblivion oynayabildim çok şey kaçırmışım ama neresinden dönsek kardır
  • Harikasın takipteyim.
  • Güzel çalışma devamını bekliyorum.
  • devamı gelmedi bunun iyi gidiyordu gece gece..
  • beyler tavsiyem çayla birlikte izlemeniz.hem tarih hem cay keyfi guzel oluyor.hocam yaralitis videosunu izledim helal olsun vallaha .saglam bir çalışma olmuş tebrikler.

• 1-2 hafta pc bozuldu, onu toplamamla birlikte final haftasına girdik. Küçük oyunların videolarına vakit ayırabiliyorum(kişisel oyun süreme dahil edebiliyorum) ama bu videolar biraz zahmet gerektirdiği için tahminen en erken haziran başlarında devam edeceğim.

Bu arada eski videoları da tekrar ses kaydından geçirmeyi düşünüyorum. Gerek dandik mic, gerek "dip ses" olayını çözmemden dolayı gerçek bir "commentary" serisi toparlayacağım inşallah. En geç Temmuz başlarında bitirmeyi düşünüyorum.

Duraksama için hepinizden özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAnormaly

1-2 hafta pc bozuldu, onu toplamamla birlikte final haftasına girdik. Küçük oyunların videolarına vakit ayırabiliyorum(kişisel oyun süreme dahil edebiliyorum) ama bu videolar biraz zahmet gerektirdiği için tahminen en erken haziran başlarında devam edeceğim.

Bu arada eski videoları da tekrar ses kaydından geçirmeyi düşünüyorum. Gerek dandik mic, gerek "dip ses" olayını çözmemden dolayı gerçek bir "commentary" serisi toparlayacağım inşallah. En geç Temmuz başlarında bitirmeyi düşünüyorum.

Artık devam etmiyorsunuz sanırım ? :(

• Çok iyiymiş.

Devam etmeyi düşünmüyor musun?
  • aga bu dwemerlere noldu yaa. oyunda hep onlari arastirmaya basladim ama hep bilinen seyler cikiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheAnormaly

1-2 hafta pc bozuldu, onu toplamamla birlikte final haftasına girdik. Küçük oyunların videolarına vakit ayırabiliyorum(kişisel oyun süreme dahil edebiliyorum) ama bu videolar biraz zahmet gerektirdiği için tahminen en erken haziran başlarında devam edeceğim.

aslında elinde metin halinde dosyalar varsa paylaşsan çok güzel olur okuyabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.