Şimdi Ara

The Elder Scrolls III Morrowind bilgisayarına yüklemiş olanlar lütfen içeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu oyunu bilgisayarıma yükledim ve bunun 2 tane ek paketi var

The Elder Scrolls III Morrowind Tribunal
    The Elder Scrolls III Morrowind BloodMoon oynayanlar bilir bunları

bu iki oyunu morrowind üstüne kurdugumda oyuna giriş menüsü hiç bir şey degişmiyor ve oyuna başladıgım yerin aynısından başlıyorum. bu normal mi dogrumu yükleme yapmışım.eger yapmamışsam nasıl yapabilirim lütfen yardım günlerdir arıyorum cevabını .şimdiden teşekkürler

• Normaldir kafan rahat olsun
  • Ek paketlerin sırası önemli unutma
  • benim alet oblivion'u kaldırmadığı için morrowind almayı düşünüyorum p4 1.8 ghz geforce MX440 with AGP8X kaldırır mı acaba birde kaldırdı diyelim çok ingilizce istermi yada tr yamaları varmıdır malum RPG ingilizce her halukarda ister
  • quote:

Orjinalden alıntı: locturnal

benim alet oblivion'u kaldırmadığı için morrowind almayı düşünüyorum p4 1.8 ghz geforce MX440 with AGP8X kaldırır mı acaba birde kaldırdı diyelim çok ingilizce istermi yada tr yamaları varmıdır malum RPG ingilizce her halukarda ister

O sistemle zor oynarsın biraz. En düşük ayarlarda kasıla kasıla. Yine de denemeden bırakma.
    Evet ingilizce lazım oyuna. Yoksa birşey anlamazsın.
  • sorceress kardeşim güzel bişi söyledin benim sıralama şöyle ;

The Elder Scrolls III Morrowind

The Elder Scrolls III Morrowind BloodMoon

ztn yüklemede bir sorun yok ben sorunsuz yükledim . cracklerini bulmak için canım çıktı ama onlarıda buldum oyun açılıyor . sorunsuz oynuyorum ama beni şüpheye düşüren şu oyun aynı yerden başlıyor bir gemide oynayanlar bilir geminin en alt bölümünde ayrıca giriş menü fln herşey aynı galiba oyunu bitirmeyip ek paketleri yükledigim için herhalde bitirince senaryo ek paketlerden direk devam edicek ?

yardımlar için teşekkürler
  • locturnal kardeş sana bişi dicem .

şimdi senin sistem hakketen düşük ama bir tane yama gibi bişi araştır biraz bulursun oblivionda düşük sistemliler için yapmışlar oyunun görüntü kalitesini düşürüyor düşük sistemlerde çalıştırıyor çogu arkadaş öyle oynuyordu ve oynuyorlar.bi araştır denemekte yarar var .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zorrozorro

sorceress kardeşim güzel bişi söyledin benim sıralama şöyle ;

The Elder Scrolls III Morrowind

The Elder Scrolls III Morrowind BloodMoon

ztn yüklemede bir sorun yok ben sorunsuz yükledim . cracklerini bulmak için canım çıktı ama onlarıda buldum oyun açılıyor . sorunsuz oynuyorum ama beni şüpheye düşüren şu oyun aynı yerden başlıyor bir gemide oynayanlar bilir geminin en alt bölümünde ayrıca giriş menü fln herşey aynı galiba oyunu bitirmeyip ek paketleri yükledigim için herhalde bitirince senaryo ek paketlerden direk devam edicek ?

yardımlar için teşekkürler

Ek paketler şöyle çalışıyor. Bir kere 8 saat falan uyu. Uykundan rüya görerek uyanacaksın ve bir görev eklenecek günlüğe. Bu görev ile ek paketlerin birine başlıyorsun. Diğer ek paket ise yine uykundan bir suikastçinin saldırısı sonucu uyanıyorsun. Bu suikastçinin seviyesi sizin seviyenizle paralel. Hangi level olursanız olun rahatça öldürürsünüz. Üzerinden de çok güzel zırh çıkıyor. Düşük leveller için çok iyi kıyafetler. Ve yine bir görev ekleniyor günlüğünüze. Bu şekilde ek paketleri oynayabiliyorsunuz.

• Ben morrovind+ 2 ek paketini game of the year adı altında 10 Liraya orjinal almıştım. Ne şans dimi.Şimdi hiç bir yerde gözüme çarpmıyor nedense.
  • Gerçek bir RPG, Oblivion'dan kesinlikle çok daha iyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Gerçek bir RPG, Oblivion'dan kesinlikle çok daha iyi...

Oblivion Morrovind'in yanında çok yavan kalıyor açıkçası. Sanki RPG'ye yeni oyuncu kazandırmak ister gibi basit yapmışlar. Morrowind'deki serbestlik bambaşka.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.