Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş bana sisteme değil bu forumu kuran kişilere sağlık.Önemli olan birşeyler paylaşmak.
    Bu arada eğer yeni ssler istenirse koyabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radical_Dreamer -- 24 Mart 2006; 10:42:06 >
  • Demekki oyunun hakkını verebilmek için 7800gtx lazımmış. Hemde 2 tane
  • Ya 1 tane 7800gtx'te yetebilir.Ama 60 değilde 30 fps ful grafiklerle oynarsın.
    quote:

Orjinalden alıntı: Demus

Demekki oyunun hakkını verebilmek için 7800gtx lazımmış. Hemde 2 tane
  • Hdr la bloom aynı anda açık mı bunlarda bide insan modelli koysana
  • Arkadaşlar konuyu takip ediyoru8m ama bişey anlamadım bu oyunun amacı nedir, elimizde kılıç mal gibi ormanda mı geziyoruz gün boyu.. Mantık ve içeriğinden bahseder misiniz?
  • Oyunun tarzı Rpg. Ve her rpg oyunu gibi görev alıp bunları yerine getiriyorsu basitçe anlatımı böyle. Ama devasa bir alan içerisinde.Bir görevi yapmak için bir çok farklı yolu izleyebileceğin bir oyun. Kısacası anlatılmaz yaşanır.
    quote:

Orjinalden alıntı: OstotheK

Arkadaşlar konuyu takip ediyoru8m ama bişey anlamadım bu oyunun amacı nedir, elimizde kılıç mal gibi ormanda mı geziyoruz gün boyu.. Mantık ve içeriğinden bahseder misiniz?
  • Arkadaşlar 3 ss de benden (herşey full, aax4 ve 1600x1200):

http://img152.imageshack.us/my.php?image=oblivion20060324002546465jy.jpg

http://img393.imageshack.us/my.php?image=oblivion20060324002434123yc.jpg

http://img60.imageshack.us/my.php?image=oblivion20060324002538791hw.jpg

Yalnız benim biriki sorum var:

1)Ben daha oyunun çok başındayım.Oyunu başında sadece yüzümün nasıl göründüğünü falan ayarlamamı istedi.Ne zaman yetenekleri ve birthsign'ı sececeğiz?

2)Bir de inventory ekranında silahların damage gücünü,ağırlığını ve parasal değerini nasıl anlayacağız.(ekranın üstünde 3 adet şekil var ve altlarında rakamlar var fakat ben hangisinin hangisi olduğunu anlamadım)

Yardımcı olursanız sevinirim...
  • Walla arkadaşlar ben bu grafiklerden sizler kadar etkilenmedim. Bana tanıtım videolarındaki atmosferden çok uzak geldi oyun(özellikle ormanda). Detaylar çok yüzeysel kalmış gibi... Sonuçta grafikler beklentimin altında çıktı, bence artık oyunun senaryo ve görevler tarafına yoğunlaşırsak daha faydalı olacağı kanaatindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTaDoR -- 24 Mart 2006; 1:32:56 >
  • Hdr zaten bloom 'un gelişmi oluyor. Yani 2 'sini açman mümkün değil.

quote:

Orjinalden alıntı: POLATAGA

Hdr la bloom aynı anda açık mı bunlarda bide insan modelli koysana
  • Bak kardeş. Uzun zamandır oyun dünyası içindeyim. Eminim sende öylesindir.
    Şimdi sana sorarım. Şu ana kadar 1 tek oyun varmı ki Çıkmadan evelki video,resimleri ile oyunun kendisindeki grafikleri aynı olan?
    Her firma oyun çıkmadan evel şişirme video ve resim koyuyor.
    Birde bunun dışında oyunun grafik kapasitesi kesinlikle arttırılabilecek cinsten.Kesinlikle mod yapımcılar ya da ilerki günlerde oyunun grafiklerinde büyük değişiklikler olabilir. Thef ve DeuxEx 'de olduğu gibi sonra da grafik kalitesi artabilir. Bunlar şu anda yapılabiliyor. Benim kişisel görüşüm ise oyunda tek eksik uzaklığı çizmemesi.Ama öyle birşey istemek bencillik olur. Çünkü iyi sistemi olanlar oynarken orta ve alt seviyedeki sistem sahipleri oynayamaya bilirler.
    Senaryo ve görevler için biraz erken. Zira ben daha bugün yükledim oyunu. Oyunun oynanabilirlik süresi oldukca uzun.Ama yavaş yavaş paylaşmaya başlayabilirz tabii.
    quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Walla arkadaşlar ben bu grafiklerden sizler kadar etkilenmedim. Bana tanıtım videolarındaki atmosferden çok uzak geldi oyun(özellikle ormanda). Detaylar çok yüzeysel kalmış gibi... Sonuçta grafikler beklentimin altında çıktı, bence artık oyunun senaryo ve görevler tarafına yoğunlaşırsak daha faydalı olacağı kanaatindeyim.
  • Evet gerektiriyor.Ama ingilizcen varsa biraz büyük oranda geliştirirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: ozguradam1

ya arkadaşlar bir arkadaşımız bu oyunun oynanabilmesi için çok iyi ingilizce bilmek gerekiyor demiş.oyunu oynayanlar bu konuda ne düşünüyor merak ediyorum.yani eğer oynayamayacaksak boş boşuna para vermeyelim
  • Günler uzun işten de ayrıldık yeni vakit de çok:) Bu oyun da çook uzun.Allah sonumuzu hayır etsin bakalım
  • bu sitedenhttp://www.gamespot.com/pc/rpg/theelderscrollsivoblivion/ konuyu okudum oyunu inceledim, daha genis bilgi ve download eklerini indirdim kisa filmleri var seyrettim.filmde nasil oynayacagimiza yardimci amacli anlatim iyi.sitedede cok bilgi var.
    http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchreview.asp?reviewid=441749 burdada oyunun screenleri var 160 tane ve diger bilgileri, cheatleri bile cikmis.
    simdi torrentin bitmesini bekliyorum oyunu oynamak icin,
  • vaybe, şu ekran kartına verdiğim paraları hakedecek 2.oyunumda geldi demek (öbürüde fear dı)
    oyunun ismine zaten laf yok, daggerfall den beri yuvarlanıp duruyoruz dünyasında... da, şimdi işin içinde bethesta olunca insan biraz korkuyor, bu adamlar ne kadar dehşet ayrıntı ve yenilik hastası olsalarda, bir o kadarda bizi bug ve haliyle sinir sahibi yapan bir firma, bir ihtimal bu oyunun biraz daha sorunsuz bir oyun olmasını ümit ediyorum
  • oyun için BS'ta 697MB lık bir strategy guide var çekiom bakalım bu kadar boyutta ne çıkacak
  • arkadaşlar... ben oyunu daha almadım ama gönderilen resimlere göre konuşursak hiç kendimizi aldatmayalım adamlar bizi resmen kandırmışlar resimlerin benim izlediğim videolarla uzaktan yakından alakası yok izlediğim videodaki görüntü kalitesi, parlaklık,ışık efektleri, gerçekçilikle resimler arasında dağlar kadar fark var. resimlerdeki görüntüler plastik gibi, renkler suluboya gibi... menemen arkadaşımın full detaylarda açtığı grafik bile izlediğim videoya göre minimum detay da açılmış gibi duruyo eğer menemen arkadaşın sisteminde bile videodaki görüntüsünden bu kadar kötü grafik veriyosa daha iyi bi sistem olamayacağına göre adamlar bizi resmen kafaya almışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante2003 -- 24 Mart 2006; 13:41:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dante2003

arkadaşlar... ben oyunu daha almadım ama gönderilen resimlere göre konuşursak hiç kendimizi aldatmayalım adamlar bizi resmen kandırmışlar resimlerin benim izlediğim videolarla uzaktan yakından alakası yok izlediğim videodaki görüntü kalitesi, parlaklık,ışık efektleri, gerçekçilikle resimler arasında dağlar kadar fark var. resimlerdeki görüntüler plastik gibi... menemen arkadaşımın full detaylarda açtığı grafik bile izlediğim videoya göre minimum detay da açılmış gibi duruyo eğer menemen arkadaşın sisteminde bile videodaki görüntüsünden bu kadar kötü grafik veriyosa daha iyi bi sistem olamayacağına göre adamlar bizi resmen kafaya almışlar.

+1

Most Wanted çıkmadan önce de onlarca video izledik ve oyunun aslı videodaki görüntüleri aratmadı. Buna benzer şekilde, COD2, FEAR, AOE3 gibi kaliteli yapımları da gösterebiliriz. Neredeyse bütün oyunlarda PRE-RENDER edilmiş ekran görüntüleri veriliyor fakat, önceden render edilmiş oyun içi videosuyla ilk kez karşılaşıyorum.
  • bu oyunun grafikleri fable the lost chapters dan iyimi. birde hangi oyun sizce daha güzel.ben fableyi çok beyenmiştimde o yüzden.
  • Morrowind bir efsanedir.
    Efsanel devam ediyor ötesi yok...............

Fable the lost chapterstan kat kat daha iyidir gerek grafik, gerek senaryo gerekse rp
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.