Cevap icin tesekkurler. Addon sorununu cozemiyorum maalesef turkce ve yabanci videolari izledim yorumlari okudum. Minion kaldirip trkrar kurdum addon klasorunu bosaltip tekrar yukledim fakat hicbir sekilde cozulmedi maalesef:/ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (468. sayfa)

-
-
Çalışmayan addon hangisi acaba? Sürümü de eski olabilir. Başka addonlar deneyip çalıştırabildiniz mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: kene.Çalışmayan addon hangisi acaba? Sürümü de eski olabilir. Başka addonlar deneyip çalıştırabildiniz mi?
Hocam minimap çalışmıyor gerek votan minimap gerek diğer bir tane yükledim fakat olmuyor.
birde tüm videolarda görüyorum youtube da ayarlarda addon kısmında bir kutucuğun tiklenmesini istiyorlar öyle bir ekran çıkmıyor. Yalnızca addon listesi çıkıyor sizde de öyle midir
-
esoui’ye girdiğinde kullandığın addon’ların çalışması için gerekli library dosyalarını görebilirsin. mesela seninki için libAsync ve LibHarvensAddonsSettings gerekiyormuş. onlara baktın mı? gereken bütün lib dosyalarını indirip addons klasörüne attığında sen de şirinleri görebilirsin. :’)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mecekaa
esoui’ye girdiğinde kullandığın addon’ların çalışması için gerekli library dosyalarını görebilirsin. mesela seninki için libAsync ve LibHarvensAddonsSettings gerekiyormuş. onlara baktın mı? gereken bütün lib dosyalarını indirip addons klasörüne attığında sen de şirinleri görebilirsin. :’)Teşekkürler, Bazı addonları çözdüm bu sayede bazılarını ise biraz daha karıştırmam gerekecek :)
wowdan sonra addon konusu ve arayüz biraz kafa karıştırıcı olabiliyor.
Birde bende eso plus var bildiğim kadarıyla tüm paketlere erişimim var ama store da hala paketler satın alma listesinde gözüküyor.
En son çıkan paketi collectors edition olarak aldım fakat erişebildiğim bazı içeriklerde aynı şekilde orda çıkıyor haliyle sahip olmadığım içerik var mı tam emin olamadım.
-
bi alttaki arkadaşın dediği gibi eso plus sadece aktif olduğu süre zarfında tüm dlc bölgelerine ve dlc dungeon’lara giriş izni veriyor ama olur da eso plus’ını devam ettirmek istemezsen crown ile satın alabiliyorsun aynı dlc’leri. belli bir süre sonra expansion pack bölgeleri de eso plus’ın içerisine giriyor ve crown’la satın alınabilir hale geliyor sanırım. öyle olması lazım.
benim wow oynayan arkadaşlarım da aynı şeyleri söylemişti ben oynamadığım için pek karışık gelmiyor bana ama addon’ları dediğim gibi halledebilirsin minion da indirirsen güncel kalırlar.
quote:
Orijinalden alıntı: mecekaa
bi alttaki arkadaşın dediği gibi eso plus sadece aktif olduğu süre zarfında tüm dlc bölgelerine ve dlc dungeon’lara giriş izni veriyor ama olur da eso plus’ını devam ettirmek istemezsen crown ile satın alabiliyorsun aynı dlc’leri. belli bir süre sonra expansion pack bölgeleri de eso plus’ın içerisine giriyor ve crown’la satın alınabilir hale geliyor sanırım. öyle olması lazım.
benim wow oynayan arkadaşlarım da aynı şeyleri söylemişti ben oynamadığım için pek karışık gelmiyor bana ama addon’ları dediğim gibi halledebilirsin minion da indirirsen güncel kalırlar.Teşekkürler. Evet wowda addon yüklediğiniz zaman başka hiçbir şey yapmıyorsunuz
O zaman almam gereken bir şey yok :)
Şu an için oyunda görevden göreve koşturuyorum. Dün 50 lvl oldum. Keşif vs yapıyorum.
Oyunu gayet sevdim aylık ücret ödemesi olmaması da güzel.
Wow ve Final Fantasy XIV de oynuyorum ama kur nedeniyle aylık ücretleri artık abartı hale geldi maalesef.
-
Satılık eso pc hesabı var arkadaşlar 1 senedir girmiyorum o 810+ kaç olduğunu hatırlamıyorum level bir ton item ve gold var hesapta ama hatırlamıyorum ilgilenenler yazabilir. son chapter blackwood hariç tüm paketler var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 27 Ağustos 2021; 11:48:35 > -
EU serverinde Türklerin olduğu bir guild var mı?
-
https://discord.com/invite/n3ZKrrSB
Xbox da satılık EU severimde gold var ihtiyacı olana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AMD 520 ekran kartım işlemci i3 7020u 12 gb Ram var sizce oynayabilir miyim? Yakın zamanda indirime girer mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar. Xbox platformunda türk bir klan varmı acaba?
-
türkler ölmüş mü ya pc de kimse yok mu oynayan ^^
-
Arka planda vardır muhtemelen , burada bir discord bağlantısı olursa iyi olur yeni başlayanlar için.
-
Oyunu bugün aldım ve oynamaya başladım ve önerilen add-on ları indirdim minion uygulamasıyla kurdum fakat çoğu çalışmıyor önerilerinizi alırım.
Oyuna başladım ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Dark elf nightblade bir çar açtım suikastçı ve okçu oynamak istiyorum ama nasıl olur nasıl yaparım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Oyunun en çok Türk bulunan guildi vs nelerdir kimlerdir onları da söylerseniz sevirinim :D.
5 level olup saldım şuanlık ne yaptığımı bilmediğim için oynamayı bıraktım bir saçma bilmediğim bir mapte duruyor çar :D oyunun yönlendirmesi bir tık kötü geldi bana ondan çok bir şey anlamadım takip edemediğim için...
-
Bu arkadaşın kanalında pek çok sorunun cevabı var göz atmanı öneririm ESO konusunda baya bilgili biri. Pvp, pve buildleri de var.
youtube
Türkçe MMORPG ve MMO kanalı, endgame içerikler, PVP ağırlıklı gameplay ve rehberler. New World, ElderScrollsOnline, World of Warcraft, Neverwinter, Runescape Oldschool, Albion Online, Knight Online, Ultima Online, Metin 2, Karahan Online, TwelveSky, Cabal Online, ve hatırlayamadığım birçoğu :)https://www.youtube.com/c/denizforst -
ESO ölmüş bir oyundur. Oyun içi enflasyon almış başını gitmiş oyuncu zaten kalmadı PVP lagdan geçilmiyor yazık oldu.
-
Bitmedi mi? Oyunu Betadan beri oynuyordum Dawnbringer aldıktan sonra bıraktım 1.5 sene falan oluyor. Oyuncu sayısı çok az. Mega server olmasına rağmen taş çatlasa PC/EU'yu 12-13 bin kişi oynuyordur. Amerika daha kötü durumda orada iyice az. Konsol kısmını söylemiyorum bile in cin top oynuyor. Elsweyr DLC'si gelince canlanmıştı biraz oda Ejderler ve Skyrim hatrına sonra tekrar düşüşe geçti.
-
Her NPC'nin seslendirilme olayı ESO'yu bıraktıktan sonra benim de kafama denk eden bir olay oldu WOW FF14 oynadım sessiz sinema gibiydi zaten combat ve oyun mekanikleri hoşuma gitmedi saldım iki oyunu. New World geçtim bunda da NPC'lerin tamamına ses eklemişlerdi.New World benim için ESO'da ki tek eksiği tamamlayan bir MMO oldu. Haritaların birbirine bağlı olduğu dünyanın yaşadığını hissettiren ve zor bir open world yoktu ESO'da(TES oyunu seven normal oyuncular zorluğu görüp bırakmasın diye herhalde). Çoğu zaman şehirde durup boş boş zıplıyordum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X