Hocam ben eşlik edebilirim. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (466. sayfa)

-
-
Bu oyun leveling açısından arkadaşlarla oynanabilecek en son oyun bence, keşke biraz daha farklı olsaydı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EldarionHocam ben eşlik edebilirim. :)
Gel tabi, sen de mi yeni başladın yoksa oynuyo muydun?
Özelden discord id atıyım ordan konuşalım.
-
Bu oyunun pvp ve pvesi nasıl?
Mmorpglerde görev yapmayla ilgilenmiyorum artık. Farm yapıp item kasmak, canım sıkıldığında arena, savaş alanları gibi yerlerde pvp yapmak istiyorum.
Bu oyun bu isteği verebiliyor mu? Birde wow'daki gibi skill barını değiştirebileceğimiz add-on oluyor mu? Oyunlarda modern bir görüntü hoşuma gidiyor da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4
Bu mesaj silindi.Bdo oynadım hocam, grind olayı bana uyuyor ama pvpsi uymuyor. Pvpsi çok karmaşık ve göz yoruyor. Ne olup bittiğini anlayamıyorsun.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Biraz daha bekleyeyim o zaman. Albion online oynuyorum, onunla oynamaya devam şimdilik :))
3 yıl önce esonun ana oyununu oynayıp ara vermiştim. Geçenlerde greymoor paketini ps store üzerinden alarak tekrar aranıza katıldım. Keşke greymoor ce’yi alsaymışım tek pişmanlığım o oldu Ana görev üzerinden gidiyorum şimdilik. Bunu tamamlayınca morrowind - clockwork city (1000 crown’a oyun içi satın aldım umarım pişman olmam
) - summerset - Elyswer - Greymor şeklinde ilerlerim gibi duruyor. Herhangi bir öneriniz varsa memnuniyetle dinlerim
quote:
Orijinalden alıntı: CryshalGel tabi, sen de mi yeni başladın yoksa oynuyo muydun?
Özelden discord id atıyım ordan konuşalım.
Alıntıları GösterHocam oyuna devammi ? Bende yeniden basliyorum 300cp sorc var. Suanda necro kasiyorum 20lvl falan sanirim
ben giriyorum her gün, diğer arkadaşlar pek girmiyor.
-
Arkadaşlar selamlar tekrardan,
Kısa bir sorum olacak. Şu an 32.level’ım. 28.level training setim var. Bu seti level 50’ye kadar kullanmalımıyım ? Hatta daha da ilerletirsem sorumu level 50 - cp 160’a kadar aynı seti mi kullanmam gerekir ?
Yardımınız için teşekkürler şimdiden
Training seti sadece Level kasarken giy. 160 olduktan sonra gerçek setini giyersin ama ne zaman exp kasmak istersen yine trainer giyerek yap.
Arkadaşlar ben oyunu pc üzerinden oynuyorum. Eso Plus 13 dolar. Steam üzerinden oynayanlar sanırım 42 tl ödüyormuş. Bile arkadaşlara sorum şu ;
Pc üzerinden eso Plus almanın ucuz yolu var mı?
Bu işi bile arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Steamde oyun indirime girince satın al mutlaka. Hesabınla giriş yapabiliyorsun, kastığın şeylerde kaybın olmaz. Ek paket ve eso plus daha ucuz Steam'de. En ucuz orası
Şu aralar solo oynuyorum, birlikte oynamak isteyen olursa oyun içi id Lizuferum.
2 yıl ps, 1 yıldır da pcde oynuyorum. Şuan pc eu sunucusundayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizuferum -- 14 Mart 2021; 16:35:58 > -
Bende yıllar önce aldığım oyuna tekrar başladım.Pc versiyonunu steam a aktarabiliyor muyuz acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: Godric1461
Bende yıllar önce aldığım oyuna tekrar başladım.Pc versiyonunu steam a aktarabiliyor muyuz acaba ?Evet
Son zamanlarda oyunu tekrar oynama isteğim geldi oynamayalı baya güncelleme gelmiş Elimde Elder scrolls gold edition var şuan güncel bütün haritalara sahip olmak için hangi paketi almam gerekiyor
-
Selamlar, oyun biraz o konuda ilginç maalesef. Bütün haritalara sahip olmak için yakın zamanda çıkacak Blackwood edition + eso plus almak gerekiyor. Bence ilk etapta o kadar para vermektense indirim gelene kadar elindeki ana oyunla devam etmen, indirim geldiğinde de greeymor kısmını (upgrade olan değil) alman yönünde olacak. Bu sayede morrowind, summerset, elsweyr ve greymor kısımlarına sahip olursun. Canın istersede aylık eso plus alırsın
Oyun şuan 12 nisana kadar ücretsiz oynanabiliyor. Daha önce mmorpg tecrübelerim var, youtubeden baktığım kadarıyla da oyunu satın alacak gibiyim. Ben şuan 12 nisana kadar ücretsiz oynasam daha sonra satın aldığımda o ilerlemem kayboluyor mu? Ve en önemlisi de bu dungeonlarda bekleme olayı çok abartılı mı?
-
İlerleme kaybolmaz, veriler serverlarda tutuluyor. Dungeon bekleme sırası eğer tank veya healersan 5 saniye :) , dps seçersen maksimum yarım saat. ( Bir aydır oynuyorum 10 dk da buluyor)
yıllar sonra oyuna geri döndüm. oyunun ayrı bir havası ve tadı var, skyrim oynar gibi takılıyorum. pvpde çok iyi olcam amacımda yok, zaten keşfedecek çok şey var oyunda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X