Oyunu betasından beri oynuyorum. 2017 yılında steam üzerinden tekrar satın alıp launcher'a kendi account bilgilerimi girip oynamaya devam edebildim. O tarihten sonra tüm alışverişleri steam üzerinden yaptım herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Yalnız internette Elder Scrolls Account sayfası üzerinden steam kimliği ile eşleştirme gerekiyordu galiba. Onu bir araştırıp öyle denemenizi tavsiye ederim. |
The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (465. sayfa)

-
-
Arkadaşım Summerset çıktığı yıl aldı Steam üzerinden sizinle aynı sebepten. Eski hesabı ile giriş yaptı. Hala normal oynuyor sorun olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar oyunu aldım kaç saate ortalama bir oyuncuya yetişebilirim. Pvp yapacak düzeye gelirim. Bu arada oyun yorucu mu oynaması mesela bdoda basit bir iş için bile sırf zamanımızdan yesin millet oyunda kalsın diye saçma sapan life skilleri zorlaştırmışlardı. Bir life skill rehber videosuna bakıyorduk 2 saat videolar youtubede kpss ye mi çalışıyoruz oyun mu öğreniyoruz belli değil. Eğer bdo kadar yorucuysa oynaması iade edeyim indirdim oyunu başlamadım daha.
-
Yorucu değil, cp kasma hızına bağlı. Farming ile 100 saat civarı son seviyeye gelirsin. Sonra set toplaman gerekir o daha kolay
quote:
Orijinalden alıntı: Cheryl MasonYorucu değil, cp kasma hızına bağlı. Farming ile 100 saat civarı son seviyeye gelirsin. Sonra set toplaman gerekir o daha kolay
Para kasma olayı nasıl oluyor? Günde 5-6 saat grind atarak mı yoksa başka yollarda var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ŞenapCenabettinPara kasma olayı nasıl oluyor? Günde 5-6 saat grind atarak mı yoksa başka yollarda var mı?
Alıntıları GösterBirkaç yolu var. Craft malzemesi grindi yapacaksın. Harita harita gezip toplayacaksınız. Ya popüler iksirler var. Onları yapıp satacaksınız ki bu da grind gerektirir veya pazardan malları satın alırsın sana kalmış. Veya popüler olan itemları düşürmek için farm yapacaksınız düştüğü yerler belli zaten. Bunları pazarda satacaksınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4
Bu mesaj silindi.Katılıyorum. Oyunun çok basit eksikleri var. Arayüzü, skilleri, class sisteminin saçmalığı gibi. Gelişme hissi de vermiyor oyun. Başlayıp başlayıp bırakıyorum bu sebeple. Piyasada oynayacak mmorpg yok diye dönüp dolaşıp esoyu inceliyorum. Biraz baksınlar bdo dan wow dan mmorpg nasıl yapılır öğrensinler. Ben yine başlayıp bırakmamak adına guild wars 2 deniyorum şu sıralar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ŞenapCenabettinArkadaşlar oyunu aldım kaç saate ortalama bir oyuncuya yetişebilirim. Pvp yapacak düzeye gelirim. Bu arada oyun yorucu mu oynaması mesela bdoda basit bir iş için bile sırf zamanımızdan yesin millet oyunda kalsın diye saçma sapan life skilleri zorlaştırmışlardı. Bir life skill rehber videosuna bakıyorduk 2 saat videolar youtubede kpss ye mi çalışıyoruz oyun mu öğreniyoruz belli değil. Eğer bdo kadar yorucuysa oynaması iade edeyim indirdim oyunu başlamadım daha.
Bdo dan 100 kat daha zor ve 100 kat daha fazla zaman ve emek istiyor. Emek ve zaman konusunda kendini aşmış bir oyun eso.
quote:
Orijinalden alıntı: GeceninGölgesi1982Bdo dan 100 kat daha zor ve 100 kat daha fazla zaman ve emek istiyor. Emek ve zaman konusunda kendini aşmış bir oyun eso.
Alıntıları GösterO zaman iade ediyorum oyunu. Bdoda pvp yapabilmek için günde 5 saat olmaz üzere tam 1 sene aynı slotu kesmek gerekiyordu. Bu 100 kat daha zorsa düşünemiyorum bile. Mmorpgleri severim günde 2-3 saat chill chill takılayım istiyorum. Karışık olmasın istiyorum youtubeden saatlerce video izlemek istemiyorum sanki kpss çalışır gibi :D. New worldü bekleyeceğim teşekkürler uyarı için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GeceninGölgesi1982Bdo dan 100 kat daha zor ve 100 kat daha fazla zaman ve emek istiyor. Emek ve zaman konusunda kendini aşmış bir oyun eso.
Alıntıları GösterNeye dayanarak bunu söyledin? Ben exp grind veren etkinlikte 1 haftada 810 oldum. Ki onu da kendim istediğim için. Yoksa 400 Level bile çok büyük fark yaratmıyordu Cyrodiilde.
quote:
Orijinalden alıntı: ŞenapCenabettinO zaman iade ediyorum oyunu. Bdoda pvp yapabilmek için günde 5 saat olmaz üzere tam 1 sene aynı slotu kesmek gerekiyordu. Bu 100 kat daha zorsa düşünemiyorum bile. Mmorpgleri severim günde 2-3 saat chill chill takılayım istiyorum. Karışık olmasın istiyorum youtubeden saatlerce video izlemek istemiyorum sanki kpss çalışır gibi :D. New worldü bekleyeceğim teşekkürler uyarı için.
Alıntıları GösterBoşver sen oynama zaten. Adamın mesajıyla direk iade ediyorum demiş. Bdo dan daha çok grind isteyen mmorpg pek yok piyasada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adamın verdiği bilgi yanlış zaten hocam. Ben ESO'dan bir ara sıkılıp BDO denedim. 1 haftada baydı o oyun. Aşırı yavaş ve grind istiyordu. ESO'da 300 olduktan sonra pvp girmeye başladım. Ufak bonus farkları dışında herkes ile aynıydım. Zaten yetenekli ve hızlı olan kazanıyor pvpde. Sonra cadı etkinliğinde 1 haftada exp bonusları sayesinde 400den son Level 810'a çıktım, sadece bir hafta. Bu hızı veren başka mmo varsa söylesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheryl Mason -- 20 Şubat 2021; 18:8:46 >
PC-EU serverında satılık goldum var. 1m = 25TL . 100k = 2.5TL. Link https://forum.donanimhaber.com/eso-elder-scrolls-online-ucuz-gold-satis-1m-16-tl-pc-eu--148033586
-
Selam, birkaç arkadaş oyuna başlamayı düşünüyoruz. Benim daha basit mmorpg oyunlardan tecrübem var, diğer arkadaşlar da hiç oynamayan var.
Steam'den mi almalıyız oyunu hangi sürümü almalıyız? Aylık ücret yok sanırım wow gibi.
Server olarak bölge bölge mi yoksa wow gibi mi? Hangi serverda oynamalıyız?
Teşekkürler şimdiden.
-
Steam'den alın. İndirim dönemini bekleyin. Ek paketleri içeren versiyonu alın. Aylık ücret yok ama bazı avantajlar veren plus üyelik var, dlclere erişim ve bazı avantajlar sağlıyor ama bu avantajlar oyun üstünlüğü sağlayan şeyler değil. P2W durumu yok yani.
Server yok oyunda, herkes mega Serverda oynuyor. Türkler Eu sunucusunda oynuyorlar.
İndirim ne zaman olacak belli mi?
Bu 8 martta update olacakmış sanırım onlar şu an açtığımız karakterdeki buildleri etkiler mi? Nerflencek bir şey var mı?
Bir de ekşide stamina dps kasmayın sıkıntı yaşarsınız demişler. High Elf Sorcerer Magicka düşünüyorum ben o doğru bir seçim mi olur hem Solo hem Group action için?
Yoruyorum seni kusura bakma.
-
Ne zaman indirim olur bilmiyorum ama bahar indirimleri oluyordu sanırım.
Stamina karakterler oynaması biraz daha zor, alışması zaman isteyen karakterler olduğu için yeni başlayan oyunculara magicka karakter tavsiye edilir ama eninde sonunda hepsine alışılır, o yüzden zevkinize uygun karakter almanızı tavsiye ederim.
Çok sağol, alıyoruz şimdi oyunu steamden.
-
Almayı düşünenler için, tam 1 ay önce başlamışım, bugün ESO+ yenilenince fark ettim. Bayağı keyifli geçti bu 240 saat benim için. Önce sadece Vvardenfell'deki ana görev üzerinden gittim, hikaye takılasım vardı. Yan görevler vs derken baktım o mapi komple tamamlamış durumdayım, elim değmişken balık tutmasından world bosslarına kadar her şeyini yaptım. Bayağı keyifliydi. Sonrasında biraz daha online tarafına geçtim, dungeon dönmeye başladım. 160CP olunca da takip ettiğim rehberdeki başlangıç setini kasmaya çalıştım. Şuan 260CP'yim.
Günlük bonusları alabilmek için BG oynuyorum ama daha yeni olduğum için PVP'si biraz karışık geliyor, yani her şey bir anda oluyor anlayamadan. Tabii random oyuncularla çok da bir şey beklememek lazım. PvP isteğim yok zaten şu ara, Albion Online'ın PvP'siyle mutluyum yeterince. Bununkine de ileride bakacağım tekrar.
Dungeonlardan vs sıkıldıkça hikayeye, ondan sıkıldıkça geri dg'lere dönüyorum. Arada guildlerin görevlerini yapmak da farklı deneyimler yaşatıyor. Ben bayağı eğlendim kesinlikle tavsiye ederim. Grafikler, dungeon animasyonları, görevlerin hikayelerindeki derinlik gerçekten çok çok iyi. Tabii PvE için biraz İngilizce gerekiyor. WoW ile ESO arasında kalmıştım ama bu çok daha benlikmiş. MMORPG'de grafik aramam diyordum ama ayarları sonlayınca gerçekten diğer oyunlar çizgi film gibi kalıyor, onu geçtim atmosferi çok ama çok güçlü kılıyor ses ve müzik ile birleşince.
Ama aklınızda olsun, ESO+ olmazsa olmaz gibi bir şey bence. Oyuna aylık paralı diyebiliriz yani ama şu pandemi döneminde hele ki harcadığımız saatlere bakarsak 42₺ hiçbir şey. Hem de gelen Crown ile mount veya skin alabiliyorsunuz.
Şuan başlangıç setimde sadece Iceheart serisinin itemı eksik ama Direfrost Keep Vet. dungeon bulmak bayağı zor oluyor. Günlük pledgeleri yapıp gelen key'lerle kutu açmayı da denedim ama pek şanslı değildim. Eskiden solo'lanıyormuş (normalde 2 kişi gerekli) kapıyı tersten açarak ama kapatmışlar. Aslında 3 kişi daha bulup paso onu dönmek lazım. Muhtemelen onu çıkartana kadar 300CP olur triallerle esas setimi grindlamaya geçerim.
Kısaca, tavsiye ederim. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 28 Şubat 2021; 5:43:46 >
-
Selam, biz birkaç kişi başlamayı düşünüyoruz. İstersen bize katılabilirsin. Biz de yeni başlayacaz çok ES bilgimiz yok.
Bir arkadaş daha önce biraz oynamış. Ben 20 seneye yakın Ultima Online oynadım, Albion oynadım birkaç ay. Diğer arkadaş ilk defa bu tür oyun oynayacak.
Şimdi wow mu eso mu derken Eso'da karar kıldık. Daha oyuna atım atmadık ama bakalım :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X