Şimdi Ara

THE ELDER SCROLLS ONLINE [PS4 ANA KONU] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.850
Cevap
31
Favori
60.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyunu kutulu olarak alsam ps4 e, sonrasında storedan dlc'leri, genişleme paketlerini alıp oyuna ekleyebiliyoz mu ?
  • Arkadaslar 0dan baslamanin bir mantigi olur mu cok mu gec kaldim sizce?

10 dolara morrowind kutulu alma sansim var. alip baslayayim mi sizce? Bayaa ucuz gibi sanki.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackk' -- 3 Ocak 2018; 15:12:24 >
  • Ben argonian stamina nightblade oynuyorum oyun gayet keyifli ama tek basina bazen zor oluyor suan aktif sekilde oynayan varmi birlikte oynayalim?

• Ben Morrowindle beraber yeni karakter açtım Magicka Templarım henüz Level 14.

Beraber oynamak isteyen olursa ekleyebilir PSN adresim imzamda mevcut, yaş 33 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackk' -- 3 Ocak 2018; 15:13:8 >
  • Arkadaşlar yeni başlayanlar için tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı?Training seti nasıl elde edebilirim?
    Ekip olarak yeni başladık yaklaşık 10 kişiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iconic

Arkadaşlar yeni başlayanlar için tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı?Training seti nasıl elde edebilirim?
    Ekip olarak yeni başladık yaklaşık 10 kişiyiz.

Karakterine gerekecek olan bol bol craft malzemesi toplayıp bankada depola, ileride iksir, efsun vs. yaparken çok lazım olacak guild storelara para vermemiş olursun. Günlük görevlere zindanlara girerek bolca para ve xp kazanabilirsin. 250 300 cp olmadan pvp alanına girmek 150 cp olmadan set tamamlamaya çalışmak gibi şeylerle uğraşma. Training seti ancak kendin yapabilirsin onu da craft tezgahlarında yapacaksın, tam bir set yapmak için haritalarda set yapabilmene olanak sağlayan yerler var ihtiyacın olan etkileri hangi set verecekse orada üreteceksin ama her parçanın Traning özelliğini araştırmış olman lazım yoksa training özelliğini o parçaya uygulayamazsın. Trainingi öğrenmek içinde lazım olan eşyayı ya denk getireceksin yada guild storelarda ucuz yollu satanlardan alacaksın. Öğrenmekte zamana bağlı bir şey tabi her özelliği öğrendin training sona kaldıysa öğrenmen 65 gün falan sürüyor. Hızlı level atlamak için de bu kadar uğraşmana gerek yok zaten bir süre sonra günlük xp kazanımın dörtte bir oranına düşüyor, oynarken bakıyorsun ki 1 saat önce 100.000 xp aldığın bir savaş 25.000 xp ye düşüyor, 4000xp ile öldürdüğün bir düşman 970 1000 xp veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 21 Ocak 2018; 18:7:25 >

• Siz oynuyor musunuz hocam halen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

Siz oynuyor musunuz hocam halen ?

Oynuyorum kardeşim, günde 2 saat oynayabildigimden neredeyse 1 yıl oldu ama daha yeni 400cp olabildim.
    Ekleme de yapayım, ben pek göremeyeceğiniz bir karakterle oynuyorum, Woodelf nightblade, tamamen okçu. İki silahta Marksman Bow, zırh ve aksesuar seti Marksman ve Hawkeye setleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 22 Ocak 2018; 6:49:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende oynuyorum şu an 404 cpdeyim high elf sorcerer oynuyorum beraber oynamak isterseniz ekleyebilirsiniz
    Psn id: CnBozkurt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Arkadaslar 0dan baslamanin bir mantigi olur mu cok mu gec kaldim sizce?

10 dolara morrowind kutulu alma sansim var. alip baslayayim mi sizce? Bayaa ucuz gibi sanki.

10 dolara kutulu halen satılık mı? nerden bulabiliriz? Araldan base game 50 tl ye almak var 10 dolara morrowind edition almak var .
  • Crimson Knight kullanıcısına yanıt
    O büyük ihtimal sadece morrowind ek paketidir oyun+ek paket o fiyata zir satılır kaldiki oyun bile anca o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

O büyük ihtimal sadece morrowind ek paketidir oyun+ek paket o fiyata zir satılır kaldiki oyun bile anca o kadar

Yurt disinda yasiyorum orada bulunur mu bilmem. Ne yazik ki almis bulundum acikcasi oynadim ve hic begenmedim oyunu. Hic bana gore degilmis

Neyse ki olan 10 dolara oldu. Bu kadar ucuz kurtardigim icin sevincliyim

Oyun turkiyede ne kadar bilmiyorum ama burada vanillasi 5 dolar. Saniyorum 15-20 arasinda oynuyor morrowind ve oyun beraber olarak

@Crimson Knight

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 24 Ocak 2018; 1:25:42 >

• PS store'daki bir bundle(ESO gold unlimited edition) Türkiye'den kaldırılmış gibi duruyor ama çok avantajlıymış.
    Şurdan 104 TL ye kadar indiği yazıyor. Gold edition +5500 crown pack var. Crownlar tek başına 100 TL ediyor zaten. Üstüne base game ve 4 DLC gelmiş olacaktı. Morrowind'i de sonradan alabiliriz. Şu an crown olmadan gold edition 90 TL ama 5500 crown ile 104e almak tekrar mümkün olsa keşke direkt alırdım. Eğer TR PSN'de bu bundle'a ulaşabilen olursa kaçırmasın. ESO plus düşünenleri çok çekmeyebilir ama günde 1 saat oynamaya plus'a para ödemek istemiyorum o yüzden DLC'leri satın almayı tercih ederim. O 5500 crown ile yeni çıkan DLC'leri de alabiliriz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 26 Ocak 2018; 13:58:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Knight

PS store'daki bir bundle(ESO gold unlimited edition) Türkiye'den kaldırılmış gibi duruyor ama çok avantajlıymış.
    Şurdan 104 TL ye kadar indiği yazıyor. Gold edition +5500 crown pack var. Crownlar tek başına 100 TL ediyor zaten. Üstüne base game ve 4 DLC gelmiş olacaktı. Morrowind'i de sonradan alabiliriz. Şu an crown olmadan gold edition 90 TL ama 5500 crown ile 104e almak tekrar mümkün olsa keşke direkt alırdım. Eğer TR PSN'de bu bundle'a ulaşabilen olursa kaçırmasın. ESO plus düşünenleri çok çekmeyebilir ama günde 1 saat oynamaya plus'a para ödemek istemiyorum o yüzden DLC'leri satın almayı tercih ederim. O 5500 crown ile yeni çıkan DLC'leri de alabiliriz herhalde.

Morrowind expansion'ı bu yıldan itibaren dlc'ler için zorunlu olacak,mesela gelecek dragon bones dlc'sini eso plusınız olsada ya da satın almış olsanız da morrowinde sahip değilseniz erişemeyeceksiniz,morrowind pakedi 88 tl'ye kadar düştü indirimlerde,bence gold editiondan çok daha avantajlıydı,bakarsınız ilk dlcler yakında ücretsiz olur.
    Bu arada 16 kişilik bir Türk guildi kurduk ps4-eu'da,katılmak isteyenler psn üzerinden ulaşabilir.
    psn:zolin122

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Knight

PS store'daki bir bundle(ESO gold unlimited edition) Türkiye'den kaldırılmış gibi duruyor ama çok avantajlıymış.

Ben gold alanlardanım ama 5500 değil 1500 crown gelmişti, bilginiz olsun. şayet geriye kalan 4000 crown için yapılması gereken özel bir şey varsa, bilen biri varsa beni de bilgilendirirse sevinirim.

• 245lwl high elf sorcerer im ama kasilirken 30lwl adamlar benden daha guclu tek baslarina butun canavarlari cekip kasiliyorlar ben direk oluyorum 2 3 slot cekince bunu nasil cozebilirim arkadaslar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Miyagi

245lwl high elf sorcerer im ama kasilirken 30lwl adamlar benden daha guclu tek baslarina butun canavarlari cekip kasiliyorlar ben direk oluyorum 2 3 slot cekince bunu nasil cozebilirim arkadaslar ?

pvp ye girip assault da level 6 olup reserving vigor açmalısın ki saldırılar esnasında sürekli canını yenileyebilesin, benzer şekilde undauted zindan ile delve görevlerini yapıp ve mage guildin lorebooklarının toplayıp seviyeyi 10 yapmalısın ki canın ile alakalı pasif skilleri açabilesin. bunlar düşük level de olsa fark etmeyen yetenekler ve fark yaratıcı yetenek ağaçları var. Doğru food recipe ile çatışma esnasında doğru potionları kullanmalısın onlar da alchemy ve provison un 50 level olması ile olur. Gerisi chapion pointleri doğru dağıtman, giydiklerini ve kullandığın enchantmentları doğru seçmen ile alakalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: CON VAYNE

quote:

Orijinalden alıntı: By_Miyagi

245lwl high elf sorcerer im ama kasilirken 30lwl adamlar benden daha guclu tek baslarina butun canavarlari cekip kasiliyorlar ben direk oluyorum 2 3 slot cekince bunu nasil cozebilirim arkadaslar ?

pvp ye girip assault da level 6 olup reserving vigor açmalısın ki saldırılar esnasında sürekli canını yenileyebilesin, benzer şekilde undauted zindan ile delve görevlerini yapıp ve mage guildin lorebooklarının toplayıp seviyeyi 10 yapmalısın ki canın ile alakalı pasif skilleri açabilesin. bunlar düşük level de olsa fark etmeyen yetenekler ve fark yaratıcı yetenek ağaçları var. Doğru food recipe ile çatışma esnasında doğru potionları kullanmalısın onlar da alchemy ve provison un 50 level olması ile olur. Gerisi chapion pointleri doğru dağıtman, giydiklerini ve kullandığın enchantmentları doğru seçmen ile alakalı.

O ilk 2 dedigin seyleri nasil acicam hocam

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.