Şimdi Ara

THE ELDER SCROLLS ONLINE [PS4 ANA KONU] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.850
Cevap
31
Favori
60.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reis dün geceden uyku modunda bırakıp oyunun inmesini beklemiştim.Sabah uyandığımda 75 gb'lik oyunun indiğini gördüm yanlız açmaya çalışınca uyarı verdi, tam hatırlayamıyorum ama ''lisans haklarına sahip olmadığınız için'' tarzı bir uyarı vererek oyunu açmadı.

Oyunu kardeşlikle aldık,dlc 'lere girememeyi anladım ama normal oyunadamı giremiyoruz acaba? varmıdır bi bilgin?
  • Kill-For-You kullanıcısına yanıt
    Normalde acmasi lazim ama anlamadim bende birde normalde suan oyunun boyutu 98 gb falan olmasi lazim guncellemeleri birdaha kontrol et. Konuyu bir kolaçan et vardir bununla ilgili bir durum ben kendi hesabimdan oynadigim icin boyle birseyle karsilasmadim ondan bilgim yok malesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

Normalde acmasi lazim ama anlamadim bende birde normalde suan oyunun boyutu 98 gb falan olmasi lazim guncellemeleri birdaha kontrol et. Konuyu bir kolaçan et vardir bununla ilgili bir durum ben kendi hesabimdan oynadigim icin boyle birseyle karsilasmadim ondan bilgim yok malesef

Tamam reis, akşama gidip bi kontrol çekelim bakalım olur insallah. Çok sağol cevap için,arada böyle başını ağrıtıyoruz kusurabakma
    Estağfirullah ne demek yardımımız dokunduysa ne ala. Oyunda da yardımcı olurum isterseniz kasılma,görev,zindan,günlük görevler falan elimden ne gelirse artık
  • Israrla ps4 plus istiyor, hani gerek yoktu, bilgisi olan var mi arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haunt54 -- 24 Kasım 2017; 10:42:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok şükür en sonunda oyunuma ve karakterime kavuşmuş bulunmaktayım

Daggerfall ittifakındayım ve orc karakterimle dark knight oldum.Bir kaç saat oynayabildim ve şu an levelim sanırım 8-9 civarı.Tank dps oynamak istiyorum,yani hepten defans manyağı olmayıp dps'te de iş yapan bir karakter oluşturmak istiyorum.Bu sebeple,ender bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var.

Oyun çok çok fazla detaylı,inventory si meslekleri skill leri felan,ilk etapta mala bağlatıyor adamı.Birde ingilizce olması beni haylice zorluyor,bazı görevlerde diyalogları hızlı hızlı geçince içim acıyor.İngilizce öğrenmemenin kötü yanları

Şu an için sürekli healt basıyorum,yerden düşen çift el silahların tamamında + dps vs vermesini gözetiyorum.İnventory çabuk doluyor,bu can sıkıyor.

cnbzkrt ustadım sen bilirsin, bu yerdeki sandıkların içerisinden felan elma çilek vs. şeyler çıkıyor.ben bunları topluyorum ama inventory dolunca tekrar atıyorum mecburen.Bunları toplamanın gayesi nedir? Bazı yerlerde ateş yakılmış,orada yemek yapma mevzusu oluyor sanırım ama bende bolca malzeme olduğu halde birşeyde yapamıyorum.Bunun mantığı nedir?

Birde, düşen tüm itemleri gidip satıyorum.Burada yanlışmı yapıyorum? Yani kırdırma,parçalama vs mi yapmam lazım,öyle ise bunu nasıl yapıyoruz?

Şimdiden cvplar için çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: haunt54

Israrla ps4 plus istiyor, hani gerek yoktu, bilgisi olan var mi arkadaslar

ps4 plus şart evet,gerek yok diyen yanlış bilgi vermiş.Yada bilgi karışıklığıda olabilir cünki eso plus diye birşeyde var %10 exp bonusu vs veriyor.Eso plus şart değil ama ps plus şart malesef.
    Teşekkürler

Oyun için hayırlı olsun hocam. Sorularına gelince oyun ilk başta karmaşık gelebilir ama bayağ bir aslinda bize zor gelen diğer oyunlara nazaran daha farkli bir yapısı olmasi eğer Skyrim ya da Oblivion oyunlarini oynadiysaniz bazi şeyler size tanidik gelebilir ama yinede oyun diğer online oyunlardan farklı.

İlk başta canı fulleyin ondan sonra ki puanları stamina ya vermeniz lazim hepsini.

50 level olana kadar taktiginiz silahlarin bir önemi yok istediginizi takin silah ve zırh ozellikleri olarak sonrası ise 160 champion olana kadar yine ayni sekilde devam edebilirsiniz onemli olan 160 dan sonra yapacaginiz set istemler yani 160 a kadar bir onemleri yok hicbirinin.

Oyunda sadiklardan cikan yerlerden duvarlardan falan cikan esyalar craft icin lazim olan malzemeler hepsi skill kismindaki woodworking clothing blacksmith provision alchhemi yi ilgilendiren malzemeler bublara toplayip bankaniza atin depolayin ilerde lazim olacak çünkü. Dusen itemleri kirdirmaniz simdiden iyi olur en azindan craft skillerini fullersiniz hepsi 50 de fulleniyor zaten basit hepsini fullemek surekli item kirdirmak yetiyor.

Başka sorun olursa cevaplarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

Oyun için hayırlı olsun hocam. Sorularına gelince oyun ilk başta karmaşık gelebilir ama bayağ bir aslinda bize zor gelen diğer oyunlara nazaran daha farkli bir yapısı olmasi eğer Skyrim ya da Oblivion oyunlarini oynadiysaniz bazi şeyler size tanidik gelebilir ama yinede oyun diğer online oyunlardan farklı.

İlk başta canı fulleyin ondan sonra ki puanları stamina ya vermeniz lazim hepsini.

50 level olana kadar taktiginiz silahlarin bir önemi yok istediginizi takin silah ve zırh ozellikleri olarak sonrası ise 160 champion olana kadar yine ayni sekilde devam edebilirsiniz onemli olan 160 dan sonra yapacaginiz set istemler yani 160 a kadar bir onemleri yok hicbirinin.

Oyunda sadiklardan cikan yerlerden duvarlardan falan cikan esyalar craft icin lazim olan malzemeler hepsi skill kismindaki woodworking clothing blacksmith provision alchhemi yi ilgilendiren malzemeler bublara toplayip bankaniza atin depolayin ilerde lazim olacak çünkü. Dusen itemleri kirdirmaniz simdiden iyi olur en azindan craft skillerini fullersiniz hepsi 50 de fulleniyor zaten basit hepsini fullemek surekli item kirdirmak yetiyor.

Başka sorun olursa cevaplarım.

Cevapların için çok teşekkürler ustadım.

Peki item kırdırmayı nerede yapıyoruz,yani daha doğrusu The Witcher'daki gibi direk gidip bir npc'de item kırdırabiliyormuyuz yoksa onunda bir mesleği vs. varmı?

Şu an için yukarıdaki sorumdan başka bir soru yok,yeteri kadarda uğraştırdım seni hakkını helal et hocam

• oyunda napılıyor görevler falan iyimi coopmu ne yani hiç bilmiyorum ama çok duydum anlatabilecek varmı
  • MrOneoguzhanPro kullanıcısına yanıt
    Mmmorpg Oyun anlatmaya gerek yok bence türün ne olduğunu biliyosanız eğer
  • The Elder Scrolls Online | 10 Million Stories Trailer | PS4

• Selam

Oyunu indirdim ama sanırım trial sürüm.Morrowind upgrade paketini alirsam bu oyun full olurmu

• quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

bu oyun konsolda oynanmaz

Çok da güzel oynanıyor. 8 aydır oynuyorum, önceden oyunları işe güce göre ayarlardım şimdi işi gücü ESO ya göre ayarlıyorum.
  • Selam arkadaşlarımızla oyuna başlamayı düşünüyoruz onlar Pc den ben PS4 den birlikte oynayabilirmiyiz ? saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DRAKONE

Selam arkadaşlarımızla oyuna başlamayı düşünüyoruz onlar Pc den ben PS4 den birlikte oynayabilirmiyiz ? saygılar.

bildigim kadariyla serverlar farkli ama bilgili bir uyenin cevap vermesi daha iyi olacaktir

• DRAKONE D kullanıcısına yanıt
    O şekilde olmuyor hocam.

• Hiçbir yolu yok mu arkadaşlar ya çok üzüldüm bak şimdi

• DRAKONE D kullanıcısına yanıt
    Malesef pc ps4 xbox one serverlari birbirinden ayri

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.