Şimdi Ara

THE ELDER SCROLLS ONLINE [PS4 ANA KONU] (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.850
Cevap
31
Favori
60.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar morrowind dlcsini almayıp gold editionlu paketi alsam çok şey kaybedermiyim oyun içeriğinden
  • Phyremiss kullanıcısına yanıt
    Oyuna yeni başlıyorsan çok büyük bir kaybın olmayacak. Kayıpların şunlar:

1-) Warden karakteri açamayacaksın (şu an için çok tercih edilen bir class değil)

2-) vvardenfell isimli haritaya gidemeyeceksin, haliyle görevlerini yapamazsın.

3-) pvp için gelen 4v4v4 battleground'a girmeyeceksin (şu an non-cp olduğu için pvpcilerin yarısı girmiyor bile, ben zevkle oynuyorum)

Oyuna alıştıktan sonra alabilirsin. Bu genişleme paketi hariç diğer tüm DLC'lere aylık eso plus alarak da ulaşabilirsin. İyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda 26 lvle geldim nightblade karakteriyle oynuyorum fakat yaratıkları toplu keserken sıkıntı yaşıyorum 14k hp var ve yetersiz geliyor stamina 25 k oldu 3 taneden fazla yaratığı kesmeye çalıştığımda ölüyorum nasıl ilerlemem gerekiyor. Tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
  • mguven55 kullanıcısına yanıt
    Selam hocam,

Ben de senin gibiydim şuan 395 cp yim. Bir kere nightblade atağı yüksek ama canı düşük bir karakterdir yani en çok biz ölüyoruz onu bir kere kabul etmek şart ve bu gayet normal bence. bir sürü mage görüyorum takmış peşine 20 tane zombi gökten taş yağdırıp öldürüyor insan özeniyor tabi :) Kalabalıkla dalaşırken sana önereceğim şey önce alan hasarı veren bir skill ile olaya dahil olman. Daha sonra strife skill ini kullanırsan düşmana zarar verir öldürdüğünde de %25 healtini alırsın bu sana yardımcı olur iyi ayarlaman lazım bir de assassin's blade in devamında killer's blade var. Henüz erken levelin sanırım bu skill i morplamak için ama şimdiden geliştirir ve elini alıştırırsan son darbeyi vurunca ya da killers blade i vurduktan 2 sn içerisinde düşmanı öldürürsen baya iyi health almış olursun. Daha sonraki levellarda yani en az bir 100 cp olduğun zaman pvp alanına girmeni tavsiye ederim, burada rütbe kasacaksın ki resolving vigor skill ini açabilesin, bu en muazzam ve en etkili health yolu bana sorarsan dungeonlarda çok kişinin de hayatını kurtarırsın kendin dahil. Bir de yine aynı pvp skill lerinde razor caltrops u aktif edersen ve ok kullanırsan uzaktan uzaktan düşmanı yavaşlatarak da az hasar almış olup ayakta kalabilirsin. Bunların hepsi kendi tecrübemdir, umarım faydası olur.

• teşekkür ederim zaten o şekilde yapıyordum. killer's blade açık onu kullanıyorum. bilmediğim pvp de rütbe olayı vardı onu da ilerde öğrenirim artık 29 lvl oldum ama dediğin gibi tek başına çok ölüyorum. forumda beraber oynayacak yeni başlamış olan varsa psn: Mqvn55
    Aynen hocam stimanayı yükselt misal benim stimana 60 health 4 sen health puanını fazla ver şimdilik ileride sıfırlar düzenlersin onlar basit. Bir de seninle dün yazışınca akşam araştırdım da daha önce faydasını görmemiştim bir skill var çoğu insan yazmış onu denedim kalabalık gruplara karşı bence işine yarar, killers blade in yanına "Siphoning attacks" bunu mutlaka kullan, araya girmeden önce tıkla 20 sn süresi var.. Light ve heavy ataklar (skill kullanmadığın tüm vuruşlar) güzel hp veriyor. Dün kullanmaya başladım misal stimanan bitti 2 tane heavy vurdun mu 4 k ya yakın health hemen önce tıkla aktif olsun. hem stimana hem health ve magica recovery in %10-15 e kadar artıyor mutlaka kullan derim farkı göreceksin. Pvp alanı şu şekilde Cyrodiil diye bir harita var baya büyük görmüşsündür ortada yer alıyor, bu alanda 3 farklı düşman var aldmeri daggerfall ve ebonheart. Bunların kaleleri ileri karakolları vs var ve sürekli aktif bu harita yani sabah 5te de girsen bir kapışma mevzusu var. Misal ben aldmeri tarafındayım sen daggerfall orada aynı guild te de olsak düşmanız. Burası oyunun en güzel yeri bence, kale savunmaları katapultlar vs. Ya da tek başına arazide gez hazine avına çık, demircide item yap her an kalabalık bir düşman grubu gelip seni bulabilir işin zevki de bu aslında. Buraya en az 200 cp ile filan ileride girersin, kalabalık gruplarla hareket edip gezmeni tavsiye ederim tek başına çok tehlikeli bir yer.

• merak ettiğim bir şey daha var bir yerde çantayı 10 arttırmıştım fakat şu an nerde arttırdığımı bulamıyorum yanlış hatırlamıyorsam bi bankanın yanındaydı ama bulamıyorum bilen var mı??
    Merhaba, STONEFALL haritasında davon's watch 'a ana kapıdan girince sağda satıcılar var. Hemen arkalarında çanta kapasitesini arttırmana yarayan satıcı orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mguven55

merak ettiğim bir şey daha var bir yerde çantayı 10 arttırmıştım fakat şu an nerde arttırdığımı bulamıyorum yanlış hatırlamıyorsam bi bankanın yanındaydı ama bulamıyorum bilen var mı??

Bir şehrin haritasındaki bina logolarının üzerine gelince , ekranda sağ tarafta açılan listede onun içerisindekileri görürsünüz, hangisinde Pocket Merchant yazıyorsa ona gidip kapasiteyi arttırabilirsiniz. Benzer şeyi banka içinde Bank de R3 e basarak yapabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim çanta kapasitesi yeterli gelmiyordu 106 ya kadar çıkardım yine yeterli gelmiyor daha fazla şey toplamaya başladım böyle giderse eso+ alcam sinir oldum
  • quote:

teşekkür ederim çanta kapasitesi yeterli gelmiyordu 106 ya kadar çıkardım yine yeterli gelmiyor daha fazla şey toplamaya başladım böyle giderse eso+ alcam sinir oldum

Kullanmadıklarını bankada da depolaya bilirsin. Craft ekipmanların bankada da olsa üzerine almadan craft yapabilirsin.

Bu hafta sonu, 22-24 Eylül yani, Repers Harvest etkinliği var, oyuna girip herhangi monster yada minion kestiğimizde beleş crown crate kazanacağınız. Crown crateler 27 sinde verilecek.

• bankadaki eşyaların üzerimizde olmadan craft yapılması iyiymiş birkaç güne zaten çantayı 120 ye kadar genişletirim bir süre idare eder beni craft sistemi de ayrı bir oyun zaten clothing woodworking ve blacksmiting seviyelerini arttırmaya çalışıyorum oyun gerçekten ps4 için alınmaya değer diğer oyunları en fazla 2 hafta oynuyorum bitiyor (uncherted assassins creed tarzı) ilk defa bir oyunun verdiğim parayı hak ettiğini düşünüyorum :D
  • Beyler simdi bende 205 high elf sorcerer var onu oynuyorum ama ne adam gibi vuruyo ne de dayaniyo hemen ölüveriyo ve bi gorun en ezik canavarlara bile duz vurusla 5dk da anca kesiyorum cani da 11k daha yeni actigim 4 lvl nightblade im var 205 high elf ten daha dayanikli daha zor oluyi ve tik tik 2 saniyede kesiyo butun canavarlari sizce ne yapmaliyim high elfte bir yanlislik mi yaptim yoksa gercekten karakter olarak mi boyle ?

• By_Miyagi B kullanıcısına yanıt
    11k cok düşük hemen ölmen normal hp 15k nın altına düşürme bence macika da 30k nın üstünde olması lazım potion kullan itemlerini düzelt nightblade de açsan ilerde itemlerin düzgün değilse zorluk çekersin. eğer solo pve oynuyorsan sorcerer daha iyidir nightblade den ama solo takılmanı tavsiye etmem
  • quote:

11k cok düşük hemen ölmen normal hp 15k nın altına düşürme bence macika da 30k nın üstünde olması lazım potion kullan itemlerini düzelt nightblade de açsan ilerde itemlerin düzgün değilse zorluk çekersin. eğer solo pve oynuyorsan sorcerer daha iyidir nightblade den ama solo takılmanı tavsiye etmem

Hocam itemlere böyle taş basma tarzı bişey var mi bi de hep light armor kullaniyorum dogru dimi yani nasil yukseltebilirim

• By_Miyagi B kullanıcısına yanıt
    set item yaparsan daha fazla bonus alırsın macika kastıysan tercihen light armor kullanmalısın 1 tane heavy olabilir sana kalmış
  • 1 Kasım a kadar Witchess festivali Witchmother's Bargain görevi başladı, görevi tamamlayınca 2 kat xp veren mementos alıyoruz ve her öldürdüğünüz bosstan craft içerikleri barındıran plunder skulls düşüyor.

• Hali hazirda guildi olan varmi suan bosluktayim guild lazim acilen

• Guncelleme geldi, 25 gb büyük olasılıkla yeni dlc yi içeriyor. Böylece boyut 1oo gb ı geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: CON VAYNE

Guncelleme geldi, 25 gb büyük olasılıkla yeni dlc yi içeriyor. Böylece boyut 1oo gb ı geçti

Bende dün akşam tekrardan indiriyim demiştim iyi denk gelmiş hepsi birden çıkar aradan. Güzel bişeyler yapmışlardır umarım biraz zaman geçiririz.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.