Şimdi Ara

THE ELDER SCROLLS ONLINE [PS4 ANA KONU] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.850
Cevap
31
Favori
60.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ArchangéL

Hocam merhabalar, psn den ekledim guild i 50 kişi yaparsak trade için de iyi olur. Oyun bir yerden sonra tek başına baya zorlaşıyor diğer arkadaşlar da leveli vs si farketmez elimizden geldiğince yardımcı olmak isteriz beni psn den eklerlerse memnun olurum. Psn: vpangal7 İttifak ismi GökTürkler:)

Beni de ekleyebilirsiniz kardeşim. 3 aydır oynuyorum, biraz tecrübe kazanınca eski karakteri silip,bir kaç gün önce yeni karakter açtım ve onunla devam etmeye başladım.
    my.playstation.com
    My PlayStation™
    https://my.playstation.com/ConVayne

• Selamlar kardeşim elbette eklerim, benim de 3 ay oldu bilgi paylaştıkça çoğalır. Akşam girince guilde de eklerim
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XibalbaTM -- 4 Aralık 2017; 19:41:30 >
  • Arkadaşlar merhaba oyunu psn üzerinden alcam fakat hangisini almam gerek karar veremedim gold edition alsam sonradan morrowind e geçsem nasıl olur ya da direk olarak morrowind mi almalıyım. takıldığım bir konu daha var okcu oynamak istiyorum inceleme videolarında karakter oluşturulurken okçulara yer verilmemiş okçulara özel bir sınıf yok mu acaba
  • beyler skyrimde okçu ve büyücü tercih eden, çevreyi keşfedip tanımayı seven biri olarak eso tatmin eder mi? ne kadar farklı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mguven55

Arkadaşlar merhaba oyunu psn üzerinden alcam fakat hangisini almam gerek karar veremedim gold edition alsam sonradan morrowind e geçsem nasıl olur ya da direk olarak morrowind mi almalıyım. takıldığım bir konu daha var okcu oynamak istiyorum inceleme videolarında karakter oluşturulurken okçulara yer verilmemiş okçulara özel bir sınıf yok mu acaba

şayet golddaki dlc haritaları dahil ise Morrowind alabilirsin, sonradan morrowindi alman kesin olacağı için ekstradan bir ücret ödememiş olursun. Okçu için wood elf, nightblade seçip medium armor ve stamina yüklenmelisin. Bende okçu oynuyorum ama ilk karakter olarak okçu önermem çünkü kırılgan bir karakter ve tecrübeli oyuncular için ideal, ilk önce farklı bir karakterler 2-3 ay tecrübe kazanıp sonra okçuya geçmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: mike4peace

beyler skyrimde okçu ve büyücü tercih eden, çevreyi keşfedip tanımayı seven biri olarak eso tatmin eder mi? ne kadar farklı?

Eder, eksiği yok fazlası var ama hikaye açısından tatmin etmeyebilir. Zindanlar kısmı matchmaking ile çoklu oyuncuda sorun çıkarmaz ama görev ve harita bazlı zindanlar ve bölgelere has bosslar tek başına geçilmez, illa ki arkadaş lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 31 Ağustos 2017; 16:42:29 >
  • teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ama kesin değil oyun sarmazsa almam boşuna neden para verim ki beğenmezsem. Beğenirsem alırım videolardan hoşuma gitti ve beğeniceğimi düşünüyorum. bu arada gold edition aldım 59 liraya ilerde sararsa upgrade paketini alcam daha ucuza geliyor diyebilirim. 207 lira morrowind upgrade paketi ise 118 lira ayrı ayrı almak daha mantıklı ama colletion edition var onun farkları ne acaba onun upgrade fiyatı da 188 lira yanlış hatırlamıyorsam o fiyat farkını vermeye değermi collection için onu da oynayıp oyunu anladıktan sonra görcem :)) sınıflarda direkt olarak okcuyu 2. planda tutmaları beni hayal kırıklığına uğrattı artık karakterleri de deneyerek görücem
  • teşekkür ederim, biraz daha video izleyeyim ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 haftadır oynamıyordum 20gb güncelleme gelmiş niye bu kadar fazla yahu
  • Repaer kullanıcısına yanıt
    Yeni dungeonlar filan gelmiş oyuna hocam o yüzden fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dlc gelmis sanirsam birde bu dungeonlar ucretsizmi girebilcezmi biz

• Repaer kullanıcısına yanıt
    oyun içi crown ile paketi satın alman lazım yeni dungeonlar için. bide yanlış hatırlamıyorsam morrowind paketininde hali hazırda olması lazım geçen gün arkadaşla muhabbet ederken öyle demişti diye hatırlıyorum akşam denk gelirsem sorarım net bi cevap yazarım hocam.
  • The elder scrolls online GOLD EDITION sadece 75 tl kutulu ps4

• Oyun bu gün itibari ile indi oynamaya başladım görevlerin ardı arkası kesilmiyor ordan oraya gidiyorum sürekli 6 saat ne zaman oynadım farkında değilim :)) ama tek başına belirli bir süre sonra sıkmaya başlar ve tam anlamıyla çözemedim nightblade açtım ama ikinci elime bir türlü silah bulamadım birkaç dungenona girdim baya zorladı 1 günde youtube da 1-2 güne 50 lvl olunur diye video paylaşmışlar yaratıkları toplu bi şekilde kesip ama itemlerdenmi bilemedim 2 tane yaratık saldırınca ölüyorum. Acemiliği atamadım imperial city e gitmeye çalıştım yolu bulamadım ordaki dungenona gidebiliyorum çıktığımda eski yerime atıyor.
    Birde item düşme oranı çok zayıf sadece crafting le mi item yapcaz anlamadım
  • Bir de İmperial city e geçemiyorum dlc mevcut olmasına ragmen oraya geçmek için herhangi bir şart mı var acaba lvl felan.
  • mguven55 kullanıcısına yanıt
    Oyun içinde menüye gir hocam campagin den herhangi bir server seç set home yada guest olarak ayarla sonra join de imperial city cyrodiil de olduğu için pvp arenasına geçmen lazım anlattığım şekilde

• mguven55 kullanıcısına yanıt
    Cyrodiil'e girip orada bulunan 3 girişden birinden geçmen gerekiyor oraya.

cyrodiile girmek içinde leveline uygun (düşükse eğer) moda girip oraya gitmen lazım. cyrodiilin tam ortası imperial city oluyor.
  • Kasilirken yaninda merchant dolastiranlar var hemen dusen itemleri ona satiyorlar onu nasil alabilirim kendim icin

• By_Miyagi B kullanıcısına yanıt
    Crown store'da nuzimeh isimli güzel bir hanım kız var, onu satın alman gerek anca oldukça fiyatı tuzlu

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.