Şimdi Ara

THE ELDER SCROLLS ONLINE [PS4 ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.850
Cevap
31
Favori
60.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9000 bounty yaklaşık 3 güne bitti arkadaşlar bu arada bounty bi ara 8500 olmusdu bari dungeon yapayim dedim 9000 olmuş tekrardan bounty çokken dungeon gkrmeyin bug var sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Repaer kullanıcısına yanıt
    Hocam çokmuş o cidden, ben gece alti binde bıraktım aksama bitmişti. Sende plus yok degil mi brotherhood un pasiflerinde öyle bir sure kisaltma filan var sanırım. Bir de sandiklardan gorevlerden gelen bir kagit var 500 bounty i temizleyen anında onlara da bakabilirsin markette filan fiyatını bilemiyorum.

• ArchangéL kullanıcısına yanıt
    Dlcler yok aynen ama yakında 5li paketmi nr var ucuza geliyor ondan alıcam

• Arkadaşlar setleri dungeonlardan toparlamam mümkün müdür ? yoksa craft mı etmem gerekiyor ? healer templer için
  • FANGLORD F kullanıcısına yanıt
    Hangi seti toplamak istedigne bagli bazi setler sadece dungeonda bazilari bolgeye has bazilari da yalnizca craftla elde edilir. Yani once neleri toplaman gerektigine karar vermen gerek

• Merhabalar oyunu yeni aldım ve hayli acemiyim 15 lvl oldum oyun içi ismim apabos guild varsa alırsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: argos00

Merhabalar oyunu yeni aldım ve hayli acemiyim 15 lvl oldum oyun içi ismim apabos guild varsa alırsanız sevinirim

Selamlar,

PSN yazarsan akşam eklerim. Bir kac Türk arkadaşız biz de level veya baska bir şeye gerek yok elimizden geldiğince de yardımcı olmaya çalışırız. Gök Türkler guildin adi

Aygunozan psn nick

• Oyunu ilk çıktığında oynamıştım. Oyuncu sayısı bir MMORPG'ye göre çok azdı ama yine de az çok tatmin ediyordu.

Oyuncu sayısı ne durumda? Ona göre oyuna tekrar başlamayı düşünüyorum.

• The elder scrolls online GOLD EDITION isteyen var mı :)

• Red Keyboard kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

ben de ilk çıktığında aylık üyelik ücreti ve arkadaş bulamadığım için oynamamıştım. Son 3 aydır oynuyorum aktif ve baya kalabalık nereye gitsem player görüyorum, aynı anda aynı görevi yapanlarla ayak üstü yardımlaşıp hızlıca bitirebiriyorsun. Dungeonlarda sıra beklemek 15 - 20 dk yı geçmiyor, pvp alanında kalabalık gruplara denk gelirsen tadından yenmiyor bana sorarsan.
    Hocam aylık ücretten kastınız nedir? Ps Plus mı? Onun dışında aylık bir ücret yoktu çünkü.

Selamlar hocam, ilk çıktığı zamandan bahsettim önceden aylık ücret ile oynanıyordu Tamriel Unlimited (2015) çıktığında P2P pay to play e döndü. O yüzden o zaman oynamamıştım dedim, zaten tutmamış olacak ki daha sonradan normale döndürdüler. Şu an satın aldığınızda direkt oynayabilirsiniz tabi, bazı plus paketler ücretli onların da bir numarası %10 gold, ex ve craft bag güzelliği ve dlc paketlerine erişim, onun dışında bir şeyi yok.
    Ben ps4'e zaten tamriel unlimited cikti diye biliyorum. Pc'de mi aylık paralıydı acaba?

• Oyun bayagi detayli, bilen birine ihtiyac duyuyor insan.

Buildleri, terimleri falan da pek anlayamadim o nedenle kafama gore begendigim , aklima yatan sekilde two handed bir orc actim. Biraz tank biraz dps hybrid birsey.

Ilk haritamda 60 quest falan yaptim achi aldim sonra butun skyshardlari buldum simdi lorebooklara bakiyorum falan biraz explore temelli oynuyorum. Tabi yavas kasiliyor boyle ama zevkli. Sizce surekli dungeon yapip bir an once level ve item mi kasmak mantikli yoksa boyle takilmak da olur mu? Clothing kastim biraz 8 yaptim, pasifleri verdim deconstruct le kasiyorum levelini genelde baska bir yontem var mi?

Genelde haritada acilmadik bir sey birakmayi sevmeyen bir hack and slah sever olarak daha baska bir haritaya gecmedim levelim 24.

Yok yok hocam tum platformlarda kaldirildi aylik ücret merak etme. Ben ilk çıktığında neden girmek istemedigimi yazmıştım şimdi kesinlikle yok.

• Nidoran N kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi oyunlar, gunluk en az bir kez random dungeon yapmani oneririm hem undaunted skill line i zor gelişiyor hem de dungeonlardan skill points kazanırsın. Bir de random yaptığında güzel ex alıyorsun. Günlük uc dungeon görevini yapıyordum undaunted im 9 oldu ve tüm pasif skilleri açtım artık random yapıp çıkıyorum. Gorev gorev gitmen ve araştırman oldukça iyidir. Sadece ex kasarsan bir yerden sonra bayıyor oyun bana sorarsan. Ben de uc ay once başladım şuan champ280 im. Ana gorevleri de ihmal etmeden gidersen iyi olur bir de gün sonu armorlarin silahlarin yanindayken araştırmalara mutlaka tıkla derim ileride craft icin isine yarayacak. Psn yazarsan ps4 te guilde eklerim. Dungeonda filan adam eksik olursa elimden geleni yaparım. İyi oyunlar.

Benide ekle hocam guilde paslaşırız denk geldikce

Yok onu demek istemedim. PS4'e ESO geldiğinde zaten çoktan aylık ücret kalkmıştı diye biliyorum.

• Hocam merhabalar, psn den ekledim guild i 50 kişi yaparsak trade için de iyi olur. Oyun bir yerden sonra tek başına baya zorlaşıyor diğer arkadaşlar da leveli vs si farketmez elimizden geldiğince yardımcı olmak isteriz beni psn den eklerlerse memnun olurum. Psn: vpangal7 İttifak ismi GökTürkler:)
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.