Şimdi Ara

THE ELDER SCROLLS ONLINE [PS4 ANA KONU] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.850
Cevap
31
Favori
60.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    türkçe yaz ingilizce yaz mutlaka çıkar hocam tex chat den area ya da zone kullan daha iş görür o şekilde.
  • Peki hocam ticarette daha cok boyle cicek maden falan gibi craft itemleri mi alinip satiliyor yoksa kilic zirh kalkan falan da satiliyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By_Miyagi B kullanıcısına yanıt
    Herseyi satabilirsin hocam ama en çok craft için sarı itemler gidiyor sen piyasaya giriş yap gerisi geliyor zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

Herseyi satabilirsin hocam ama en çok craft için sarı itemler gidiyor sen piyasaya giriş yap gerisi geliyor zaten

Acayip mutlu olurum eger guzel bi piyasa varsa cunku oyun super tek eksik gozumde oydu ve rpg de oyun dinamikleri grafikler %40sa ticaret %60tir hemen deniycem ;)

Selamlar,

Ticaret baya var oyunda dışarıda gold lar filan da satılıyor sanırım. Bana bir guild isteği geldi yabancı girdim, pot mot yapmıştım bir de düşen itemleri mor yeşil vs satıyorum arada ama neyin kaç para olması gerektiğini filan bilmediğim için 3k 5k dan koyuyorum markete:) yüzük takı setimi filan (agilty) hep guild store lardan aldım. Seviyorsan bu işi gir derim ama 2-3 ayın bunları öğrenmekle geçebilir buna hazırlıklı ol derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchangéL

Selamlar,

Ticaret baya var oyunda dışarıda gold lar filan da satılıyor sanırım. Bana bir guild isteği geldi yabancı girdim, pot mot yapmıştım bir de düşen itemleri mor yeşil vs satıyorum arada ama neyin kaç para olması gerektiğini filan bilmediğim için 3k 5k dan koyuyorum markete:) yüzük takı setimi filan (agilty) hep guild store lardan aldım. Seviyorsan bu işi gir derim ama 2-3 ayın bunları öğrenmekle geçebilir buna hazırlıklı ol derim.

Zevki orda hocam be ticaretin :) bir de ps4 te text chat e nasil yazcam herkesin gorebilecegi sekilde yani

:)) haklısın kardeşim. Options / Social / Text Chat e geldiğinde en soldaki ok ya da kare idi yanlış hatırlamıyorsam ona basınca World ya da grup ya da guilde yaz diye bir seçenek çıkıyor farklı renklerde ona göre istediğin kanala yazabilirsin yazını.
  • Arkadaslar hirsizlik puanım 9000 yapmisdim adam oldure okdure para kasıyordun sakın ola siz yapmayın 3 gün bekledim bitmesi için

• Repaer kullanıcısına yanıt
    :) bounty sanırım dediğin, başına koyulan para ödülü sol alt kısımdaki. Ben de dün gece darkbrotherhood u filan yaparken 5 bin küsürde çıkmıştım, üzerimdeki eşyaları satıp akşama anca sıfıra iner desene..
  • Repaer kullanıcısına yanıt
    Broterhood görevlerinden bounty temizleme kağıdı düşüyor, aynı map içinde sağdan soldan loot yapıncada düşebiliyor, broterhood skillerinden biriside yakalansanız dahi serbest kalmanıza yarıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Etkinlik

20-31 Temmuz tarihleri arasında ESO'da Midyear Mayhem etkinliği düzenlenecek. Etkinlik süresince 2 kat fazla Alliance Point kazanma şansı elde edeceksiniz. Sadece bu değil, klasik Rewards for the Worthy ödülünün yanı sıra Tel Var içeren kutular kazanacaksınız. Kutuların içinde rastgele alchemy malzemeleri, repair kit, forward camp, siege weapon, kendi ittifakınızın motif sayfaları ve akavir motif sayfaları, prismatic runestone (hakeijo) çıkacak.

Yine bitmedi, etkinlik süresince sadece PvP'de kazanılan itemlerin takıların legendary versiyonları Adhazabi Aba-daro The Golden isimli npc tarafından satışa sunulacak. Bu itemleri altın ile değil alliance point ile satın alabileceksiniz.

Etkinlik başladığında bu fırsatlardan yararlanmak için yapmanız gerekenler şunlar;

1-) Crown Store açıp "Details on the Midyear Mayhem" isimli bileti almalısınız.
    2-) İttifakınızın Cyrodiil'deki base'ine gidin.
    3-) Predicant Maera isimli npc den Midyear Mayhem görevini alın.
    4-) Görevi tamamlayınca Pelinal's Ferocity adında bir parşömen ve bir kutu elde edeceksiniz.
    5-) Parşömeni aktifleştirerek 2 saatlik 2 kat fazla alliance point bonusu kazanabileceksiniz.

Kaynak: mertusta
    http://www.elderscrollsturk.com/konu-midyear-mayhem-pvp-etkinligi.html

• Arkadaşlar selamlar bir sorum olucak.İtem trait researchleri için hepsini aramanın bir anlamı var mı ? mesela ben templar healer oynamaktayım divines ve infused zırhlarım için yeterli oluyor diye biliyorum internette ki guidelarda gördüğüm kadarıyla. Geriye kalan traitleri araştırmanın bir artısı var mı ?
  • FANGLORD F kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, onceligin kendi itemlerin ve belirli traitlerin olsun derim. Bir de yarin birgun sıkılıp assas ya da baska bir karakter açacağım dersen sanırım araştırmaların o zaman isine cok yarayabilir. Ya da ileride trade yapacağım diyip satıp oyunda para da kasabilirsin. Ben bu şekilde devam ediyorum hedefim hepsini acmak zamanla. Tek artısı bu olabilir eger uzun soluklu ya da baska karakter oynsmam dersen hic arastirma derim. İyi oyunlar dilerim

• ArchangéL kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam.Kendi ihtiyaçlarımı + söylediğiniz gibi yan karakter açarım belki diye exp kazanımı verenleri neredeyse bitirdim sayılır.Bir zararı yok tabi diğerlerini de açmanın :)
  • FANGLORD F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kardeşim, en önemli traitler sanırım silahlarda sharpness armorlarda da divine önceliğin bunlar olursa diğerlerini zamanla yapabilirsin.

Bu arada Morrowind i satın almayan / satın almak isteyen arkadaşlar. Oyun indirime girmiş ben satın aldım, PS store dan satın alabilirsiniz.
    118,99'dan 89,24 TL ye inmiş normal versiyonu.
     THE ELDER SCROLLS ONLINE  [PS4 ANA KONU]

• ArchangéL kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam bu pakette ekstra içerikler dışında herşey mevcut di mi? çünkü 3-4 farklı paket var kafam karıştı biraz. bide bu paket kardeşlikte kullanılabiliyor mu bilgisi olan var mı?
  • Merhabalar hocam,

Aynen darkbrotherhood, imperial city vs yok icerisinde ekstra bir paket var hatta harita ve yeni dungeonlar setler gorevler vs. Henuz girme şansım olmadi. Odemeyi yapıp oyuna girince bir davet geldi o şehirden ve henüz gidemedim isin guzelligi herhangi birşeyi download etmedi yani sadece geçiş izni verdi o bölüm ve haritaya. Psn kardeşliğinde kullanılır mı bilemiyorum açıkcası bilen varsa yazabilirse çoğu insanın işine yarar kanaatindeyim.

• Hocam pardon eksik yazmışım. Şuan storeda iki paket mevcut biri benim yukarıda resmini attığım digeri de icerisinde ilk oyunun da oldugu ve ektra (gereksiz) birseyler verdigi versiyonu 139 ve 142 tl. Eger ilk oyuna sahipsen indirimdeyken yukarıdaki paketi almani tavsiye ederim. Bir de oyuna zaman ayırıp devamlı ya da uzun süre oynarim diyorsan eso plus almani öneririm. 3 aylık alabilirsin 106 tl civarında. Bir de eğer yeni başladım diyorsan morrowind i sonra alsan da olur önce main questleri vs leri bitirip vereran olduktan sonra oynaman daha iyi olabilir.

• quote:

Hocam pardon eksik yazmışım. Şuan storeda iki paket mevcut biri benim yukarıda resmini attığım digeri de icerisinde ilk oyunun da oldugu ve ektra (gereksiz) birseyler verdigi versiyonu 139 ve 142 tl. Eger ilk oyuna sahipsen indirimdeyken yukarıdaki paketi almani tavsiye ederim. Bir de oyuna zaman ayırıp devamlı ya da uzun süre oynarim diyorsan eso plus almani öneririm. 3 aylık alabilirsin 106 tl civarında. Bir de eğer yeni başladım diyorsan morrowind i sonra alsan da olur önce main questleri vs leri bitirip vereran olduktan sonra oynaman daha iyi olabilir.

Benim öğrenmek istediğim bu yeni karakter senin paylaştığın pakete dahil mi onu paylaşırsan sevinirim diğer paketler ve plus var bende ama ben aylık alıyorum bazen oyuna ara vermem gerekiyo sonra fazladan aldığım boşa gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

quote:

Hocam pardon eksik yazmışım. Şuan storeda iki paket mevcut biri benim yukarıda resmini attığım digeri de icerisinde ilk oyunun da oldugu ve ektra (gereksiz) birseyler verdigi versiyonu 139 ve 142 tl. Eger ilk oyuna sahipsen indirimdeyken yukarıdaki paketi almani tavsiye ederim. Bir de oyuna zaman ayırıp devamlı ya da uzun süre oynarim diyorsan eso plus almani öneririm. 3 aylık alabilirsin 106 tl civarında. Bir de eğer yeni başladım diyorsan morrowind i sonra alsan da olur önce main questleri vs leri bitirip vereran olduktan sonra oynaman daha iyi olabilir.

Benim öğrenmek istediğim bu yeni karakter senin paylaştığın pakete dahil mi onu paylaşırsan sevinirim diğer paketler ve plus var bende ama ben aylık alıyorum bazen oyuna ara vermem gerekiyo sonra fazladan aldığım boşa gidiyor

Anladım hocam,

Elbette dahildir, yani sen oyunu satın aldığında morrowind davetin geliyor ya zaten 8 tane karakter hakkın var. Sen yan karakterle de girdiğinde aynı şekilde invite gelir. Gelmez ise optionstaki dlc den aktif etmen gerekir en fazla ama elbette kullanabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.