Şimdi Ara

THE ELDER SCROLLS ONLINE [PS4 ANA KONU] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.850
Cevap
31
Favori
60.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Repaer

Arkadaslar oyunu pcde almisdim kastigi icin birakmisdim çok karisik geliyor bana ps4ede almayi dusunuyorum sizce 1-2 haftaya cozermiyim meslek lisesi ingilizcesi var ama hatri sayilir derecede witcher 3 ve skyrim gibi rpgler oynadım

bence sorun olmaz dostum hem konsolda oynamak çok rahattır herşeyi basite indirgemişler pat pat geçersin. hiç çekinme derim
  • Merhaba geri döndüm sizlere güvenerek hepsiburadadan elder scrolls onlineyi 55tlye kutulu olarak aldım umarım güzeldir sizde alcaksanız hepsiburadadan almanizi oneriyorum dijital olarak 89tl iken orada 55TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FANGLORD

Tamamdır çok teşekkürler.Bir de eso plustan gelen crown ile started pack aldım ve oradan gelen exp potları mevcut.Bunları en iyi hangi şekilde değerlendirebilirim ?

Level ve sonrasında 160cp'ye ulaşmak için kullanabilirsin.

• MesutBY kullanıcısına yanıt
    Levelling kısmında grindlerde veya dungeonlarda kullanmam mı daha doğru olur yoksa görevlerde mi
  • FANGLORD F kullanıcısına yanıt
    Sadece grind ve random dungeon yaparken diyebilirim.

• Arkadaşlar bir çok yerde aradım ancak tatmin edici bir sonuca ulaşamadım. Bir kaç sorum var cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.(oyuna yeni başladım levelim 24, henüz levelim düşük olduğu için dungeon yapmadım. Levelim yükselince yapmayı düşünüyorum. Sadece main ve side quest yapıyorum.)

1.Oyunda grind ne demek ve nerede yapılıyor?

2.CP puanını nerede veya nerelerde yükseltiyoruz?

3. Önce main questleri bitirip sonra side quest ve diğer aktiviteleri yapmam doğru olur.

teşekkürler.
  • Bir üstteki mesajımda 3. sorumda anlatım bozukluğu olmuş biraz düzeltiyorum

Arkadaşlar bir çok yerde aradım ancak tatmin edici bir sonuca ulaşamadım. Bir kaç sorum var cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.(oyuna yeni başladım levelim 24, henüz levelim düşük olduğu için dungeon yapmadım. Levelim yükselince yapmayı düşünüyorum. Sadece main ve side quest yapıyorum.)

1.Oyunda grind ne demek ve nerede yapılıyor?

2.CP puanını nerede veya nerelerde yükseltiyoruz?

3. Önce main questleri bitirip sonra side quest ve diğer aktiviteleri mi yapmam doğru olur?

teşekkürler.
  • fatihort F kullanıcısına yanıt
    Grind kasmak anlamına gelir yani oyunda yaptığın herşeyi grind olarak algılaya bilirsin.

Cp Champion Point demek 50 level olduktan sonra Şampiyon level sistemine geçersin her savaştığında dungeona girdiğinde görev yaptığında şampiyon puanı gelir.

Oyunun ister görevlerini yap ister yapma sana kalmış birşey oyun sana böyle bir dayatma sunmuyor ama yaparsan getirisi olarak skill puan alırsın en büyük etkisi olarak
    Selamlar,

1. Grind ex kasmak demek, bir görsel koydum benim bağlı olduğum birlik aldmeri Dominion o yüzden auridondaki grid bölgemi gönderiyorum. Kırmızı bölgede dolmen var bitince hemen aşağıya sahile inip devam ediyorum, mesafe kısa çünkü 7-8 dk olduğunda tekrar dolmene çıkıp yeni gelenleri kesip tekrar aşağıya iniyorum bu şekilde ex kasıyorum arada. item de kazanıyorsun yüzük kolye vs. Zaten bu bölgeler kalabalık olduğundan arada 2-3 de sen vurup ex kazanabiliyorsun bolca.

2. Level 50 olduktan sonra artık champion points olayına giriyorsun, normal görev yaparak ex kasarak ve dugneon yaparak level yerine champion points alıyorsun. Bunları doğru dağıtabilmen için ırkına ve sınıfına bakarak netten bilgi edinebilirsin, herkes başka bir şey söyleyebiliyor çünkü.

3. Ben ikisi dengeli olarak gittim yani 1 ana görev yapınca 5-6 yan görevi bitirmiş oluyorum. Şöyle de bir şey var sen misal 24 levelim diyorsun ya anagöreve devam ediyorsun diyelim ki 6. ana görevdesin bu 6. ana görev için önerilen level 40. Sen 40 olmadığın için zorlanabilirsin. Sana tavsiyem yan görevleri ihmal etme gelen itemler ve exlerle daha sağlam gidersin hem oyunu daha da öğrenmiş olursun. Ben main quest leri bitirdiğimde veteran 50 filandım. diyelim ana görevler sana cadwelss silver daha sonra da cadwells gold diye 2 tane görev verecek. Diğer haritalardaki görevler bunlar sırf bunları yapmam 1 haftaya yakın sürdü ancak gelen skill points ve itemlerle oyuna daha sağlam ısınabilirsin. Bir de keşfetmek üzerine kurulu oyun mutlaka gez oyunda her keşfettiğin yer için ex kazanırsın ve skyshard mutlaka bak. Skill pointlerini ilerisi için yükselt ki daha sağlam bir karakter yarat derim ben.

THE ELDER SCROLLS ONLINE  [PS4 ANA KONU]

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler cevap için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchangéL

Selamlar,

1. Grind ex kasmak demek, bir görsel koydum benim bağlı olduğum birlik aldmeri Dominion o yüzden auridondaki grid bölgemi gönderiyorum. Kırmızı bölgede dolmen var bitince hemen aşağıya sahile inip devam ediyorum, mesafe kısa çünkü 7-8 dk olduğunda tekrar dolmene çıkıp yeni gelenleri kesip tekrar aşağıya iniyorum bu şekilde ex kasıyorum arada. item de kazanıyorsun yüzük kolye vs. Zaten bu bölgeler kalabalık olduğundan arada 2-3 de sen vurup ex kazanabiliyorsun bolca.

2. Level 50 olduktan sonra artık champion points olayına giriyorsun, normal görev yaparak ex kasarak ve dugneon yaparak level yerine champion points alıyorsun. Bunları doğru dağıtabilmen için ırkına ve sınıfına bakarak netten bilgi edinebilirsin, herkes başka bir şey söyleyebiliyor çünkü.

3. Ben ikisi dengeli olarak gittim yani 1 ana görev yapınca 5-6 yan görevi bitirmiş oluyorum. Şöyle de bir şey var sen misal 24 levelim diyorsun ya anagöreve devam ediyorsun diyelim ki 6. ana görevdesin bu 6. ana görev için önerilen level 40. Sen 40 olmadığın için zorlanabilirsin. Sana tavsiyem yan görevleri ihmal etme gelen itemler ve exlerle daha sağlam gidersin hem oyunu daha da öğrenmiş olursun. Ben main quest leri bitirdiğimde veteran 50 filandım. diyelim ana görevler sana cadwelss silver daha sonra da cadwells gold diye 2 tane görev verecek. Diğer haritalardaki görevler bunlar sırf bunları yapmam 1 haftaya yakın sürdü ancak gelen skill points ve itemlerle oyuna daha sağlam ısınabilirsin. Bir de keşfetmek üzerine kurulu oyun mutlaka gez oyunda her keşfettiğin yer için ex kazanırsın ve skyshard mutlaka bak. Skill pointlerini ilerisi için yükselt ki daha sağlam bir karakter yarat derim ben.

THE ELDER SCROLLS ONLINE  [PS4 ANA KONU]

Çok teşekkürler.Yazdıklarınızı dikkate alıp ona göre ilerleyeceğim.

Rica ederim, bildiğim kadarı ile yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Bu arada eso plus ın 5 günlük trial ini aktif etmeyi unutmayın bir de plus üyelere 5 ve 9 temmuz arasında login olduğunuz gün başına 1 adet crown crates veriyor. (Ayın 17 sinde dağıtılacak)

FREE CROWN CRATES FOR ESO PLUS MEMBERS

If you're a current ESO Plus member, you can score some amazing rewards such as mounts, pets costumes, consumables, and other in-game items. That's right – for every day you log in from July 5-9, you'll receive a free Dwarven Crown Crate.

To participate, simply log into the game with an active ESO Plus membership between 12:00am EDT and 11:59pm EDT (Eastern) each day of the event! Once the event is over, you'll receive one crate for each day you had logged in.

Here's everything you need to know to get your crates:

The event begins on July 5 at 10am EDT and ends on July 9 at 11:59pm EDT.
    If you have an active ESO Plus membership, you can earn one free Crown Crate for each day you log in during the event period, up to a maximum of five crates.
    You must log in between 12:00am EDT and 11:59pm EDT (Eastern) on each day of the event.
    Crown Crates earned during the event will be delivered to your account on July 17.
    If you are not an ESO Plus member, you can enjoy a free trial of the service for the duration of the event to see what it is all about. For more details, see below. If you decide to purchase a full ESO Plus membership, you still earn free Crown Crates for each day you are logged in as a member!

• MesutBY kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam sağolun
  • Öncelikle herkese iyi günler dilerim Elder Scrolls Online oyuna yeni başladım , 20 level Dragonknight-Nord karakterim var , sormak istediğim sorular var cevaplarsanız çok sevinirim.

1) Oyunun Morrowind pakedine sahibim Warden karakteri ile oynamak istesem , Warden ile çift el büyük kılıç ya da kılıç kalkan şeklinde savaşçı tarzda oynanırmı , Warden daha çok büyücü tarzımı , savaşçı tarzımıdır ?
    2) 20 level Dragonknight savaçcı karakterim var , 20 levele kadar çift el silah (uzun kılıç vs.) skillerine puan verdim , aynı karakterde 2. silah kısmına çift el kılıç (dual-wielded) skillerini de açsam sıkıntı olurmu ?
    3) Oyuna yeni başlayanların nerede kasmasını önerirsiniz ?
    4) Binekler arasında fark varmıdır ? hangisini tavsiye edersiniz.
    5) Bu tarz oyunlarda hoşuma giden oynama sitili hızlı savaşçı tarzı , buna göre hangi sınıfı önerirsiniz.
    6) Dragonknight için önemli skiller hangileridir ?.

Teşekkürler

• The elder scrolls online GOLD EDITION isteyen var mı sadece gold edition kodunu da verebilirim

• Arkadaşlar 3 sorum olacak;

1) Bende gold edition var haliyle paketin verdigi at var sizce 42.7k lık attan almali miyim yoksa gold edition atini kullanmaya devam mi etmeliyi miyim yani hız, dayaniklilik gibi farklari var mi atlarin ?

2) 50lvl olduktan sonra nasıl kasılabilirim 50 lvl a kadar grup kurup farm yerlerinde kasildim fakat 630a kadar boyle mi gidecek cok zor olmaz mi eger boyleyse yoksa 50den sonra farklı mı lvl atlanıyor anlatırsanız sevinirim.

3) Son sorum da high elf oynuyorum yani buyucuyum ama kasilirken slotlara fazla vuramadigimi dusunuyorum bunun icin tum ekipmanlarimi magicka mi yapmaliyim ek olarak hangi skillere vermeliyim ben sadece 3 ana skile verdim fazladan skill puanlari var daha guclu slot kesebilmek icin hangi skillere vermeliyim ?

Şimdiden teşekkür ederim ..

• Dostlar selamlar raid grubu olan var mıdır ? dominian da stamina nb oynuyorum fakat templar healer açacağım sıfırdan.Tek oynamak istemiyorum açıkcası grubu olan bana yazabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Miyagi

Arkadaşlar 3 sorum olacak;

1) Bende gold edition var haliyle paketin verdigi at var sizce 42.7k lık attan almali miyim yoksa gold edition atini kullanmaya devam mi etmeliyi miyim yani hız, dayaniklilik gibi farklari var mi atlarin ?

2) 50lvl olduktan sonra nasıl kasılabilirim 50 lvl a kadar grup kurup farm yerlerinde kasildim fakat 630a kadar boyle mi gidecek cok zor olmaz mi eger boyleyse yoksa 50den sonra farklı mı lvl atlanıyor anlatırsanız sevinirim.

3) Son sorum da high elf oynuyorum yani buyucuyum ama kasilirken slotlara fazla vuramadigimi dusunuyorum bunun icin tum ekipmanlarimi magicka mi yapmaliyim ek olarak hangi skillere vermeliyim ben sadece 3 ana skile verdim fazladan skill puanlari var daha guclu slot kesebilmek icin hangi skillere vermeliyim ?

Şimdiden teşekkür ederim ..

Selamlar,

1. Atların bir farkı yok diye biliyorum sadece göz zevki bende de lion var sürekli ona biniyorum. Günlük hız, taşıma kapasitesi ve dayanıklılık update lerini es geçmezsen bence yeterli. O parayaı yüzük takı vs gibi bir şeyde kullan derim bana sorarsan.

2. 50 level olduktan sonra da önce de bana sorarsan görev yap. Çünkü grid bir zaman sonra çok sıkıyor. 5-6 yan görev sonra bir ana görev şeklinde ilerleyebilirsin. Ex alıyorsun veteran olduktan sonra da yine ex alır gibi champion points alıyorsun aslında aynı mantık işliyor ama görevlerden alabileceğin bir çok skill points i es geçmiş oluyorsun bu da karakterin içini ister istemez boş kılabilir zaman geçtikçe. Bir de görevlerden gelen bazı itemler işine yarayabiliyor kesinlikle görevlere zaman ayırmanı öneririm, ayrıca günlük dungeon görevini de es geçme güzel ex veriyor, herhangi bir dungeon u tamamla veteran ya da normal modda yeterli. Bu aynı zamanda Undaunted skill line ını da geliştiriyor çünkü en zor gelişen skill line bu es geçmezsen ileride çok faydası olur.

3. maalesef bilgim yok.

• Arkadaşlar bir sorum olacak.Bu itemlerde ki researchleri nasıl açıyoruz ? yani örnek vermek gerekirse elimde 15 tane exp bonusu veren materyal mevcut fakat bunu research etmediğim için craft yapamıyorum.Research edebilmem için ne yapmam gerekiyor ? nasıl araştırmaya açık hale getirebilirim
  • FANGLORD F kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Benim de 1 ayım bu research ü anlamakla geçti inan. Bildiklerimi aktarayım hemen,
    Öncelikle görevlerden veya kestiğin kişilerden ve loot yaptığın şeylerden çıkan silah kalkan ok vs vs hepsini topla. Gerekirse bir tur kır parçala oradan taşlar düşsün ingotlar gelsin ve race taşları gelsin dursun kenarda onlar. Genelde beyaz yazıyla yazılan silahlar misal battle axe ın özelliklerinde bir şey yazmazsa işe yaramaz sadece parçalarsan belki ingot filan düşer, o yüzden invertory ni şişirme derim. daha çok yeşil ve mavi olanlara yönel onları topla. Misal bir axe aldın bir sandıktan ya da bir kişiden o invertoryde dursun, üzerine geldiğinde özelliklerinde misal "increase weapon critical" yazıyor. Bu demek oluyor ki bu baltanın içerisinde bu taş mevcut. Bunu kırarsan taşın düşme olayı garanti değil bunu ne yapacaksın; geleceksin research kısmına axe ı bulacaksın silah kısmından ve research kısmında Ruby araştırmasını aktif göreceksin ve tıklayacaksın üzerine. Az önce bahsettiğim axe ı yakarak ruby taşını araştırmış olacaksın. Aslında bu kadar basit ama bu kadar uzun bir süre. Ben 3 ay olmadı oyuna başlayalı henüz 6. araştırmalara yeni başladım tek tük ve 5 gün filan sürüyor sadece 6. taş araştırmalarım. Bu arada clothing skill inde bu süreleri azaltabiliyorsun. Plus üyesi isen %10 daha az zaman alıyor vs. Sana tavsiyem her gün oyuna girme şansın varsa ilk iş atın eğitimine tıkla, ikinci iş olarak itemleri parçala araştırmalara sürekli tıkla dolsun. ileride çok işine yarar.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.