Şimdi Ara

THE ELDER SCROLLS ONLINE [PS4 ANA KONU] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.850
Cevap
31
Favori
60.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 aya yakın oldu başlayalı, bu forumdan baya faydalandım, emeği geçen herkese teşekkür ederim herkese. GTA5 online'da artık yapacağım bir şey kalmayınca başladım elder scrolls'a. Hatta arkadaştan cd sini almıştım o beğenmemişti sonra kendim indirimle satın aldım ps4 storedan. Öncelikle tam olarak anlayamadığım 3-4 şeyi soracağım, cevaplayabilirseniz çok sevinirim. khajiit karakter açıp nightblade oldum. dual ve bow kastım ikisi de 50. Champion points im 150. Aldmeri dominion tarafındayım. Oyun öncelikle çok güzel, her girdiğinizde bir şey keşfediyorsunuz. Ancak karakter seç al vur kır parçala gibi değil, çok kafa yormanız gerekebiliyor. Bazen bir yerden bir yere giderken bile yolda görev alıp o gittiğim yere 2 gün sonra gittiğim vs oldu:) Bir bakıyorsunuz dungeona girmiş dualschock'un bütün tuşlara aynı anda basıyorsunuz bir bakmışsınız karlı bir tepede kelebek çiçek topluyorsunuz. Oyun gerçekten çok devasa, neyse uzatmadan bir kaç soru sorarak cevaplarınızı almayı umuyorum.

1- Kendi zırh setimi yapmak istiyorum sanırım maksimum champion 160 olunca en üst seviye zırha erişebiliyoruz, Nightblade dual/bow için ne önerirsiniz, (hunding ya da nightmares gaze vs) (şu an pve kasıyorum ama pvp asıl amacım daha da güçlenip savaş alanına girmek istiyorum.

2- bu karakter için hangi yüzük takı vs kullanmalıyım ve hangi yerden düşürmeliyim? Dolmen vs yoksa dungeonların veteran olanından mı?

3- karaktere 52 stimana, 12 de health bastım toplam 64 son sanırım ancak yine de healtim 12.5 - 13k yi geçmiyor, stimana bitince de zaten ölmüş oluyorum ancak bazı charlar assasla özellikle kafa kafaya boss kesiyorlar ben 2 yesem ölüyorum. Kendime heal vs mi yapamıyorum ya da nasıl bir yol izlemem gerekir çekirdek gibi ölmemek için. Sürekli ok atsam sonra dual a geçsem de normal bir dungeon da en az 1-2 defa helvam yeniyor.

4- Main quest te son görevi bitirdim, daha sonra cadwels silver diye bir görev açıldı almanactan bakıp youtube tan yerlerini buldum muhtemelen 2-3 gün sürecek bu görevi sadece ex ve gold için mi yapıyoruz ya da almanactaki bütün görevleri bitirince kayda değer bir item vs alabiliyor muyuz? yani mutlaka yapmalı mıyız bu silver ve gold questlerini ne dersiniz?

5- Yine armor set ile ilgili olacak sorum; ırk özelliklerinden anladığım kadarıyla mutlaka medium armor seçmeliyim değil mi? clothingte bir çok bileşen bende mevcut ancak en sonda yer alan rubedo leather den hiç yok. O kadar görev arasında imperial city'e hiç gitme şansım olmadı. Bu rubedoları oradan mı toplamalıyız? Bunun bir farm olayı var mıdır?

6- Mümkün olduğunca triat stone araştırıyorum hem clothingte hem blacksmith hem de woodworkste. Armor vs yaparken en fazla mor item yapabildim, bundan bir sonrası da sarı itemdi sanırım (legendery olabilir) Bu eşyaları nereden düşürebiliriz?

7- Bazı charlarda yanında savaşan bir ayı görüyorum sanırım bunlar kasılıyor da sizin yanınızda ex alıyor. Benim ırkım ve sınıfım mı izin vermiyor ya da böyle bir ayıyı nereden nasıl alabilirim? Bazı bosslarda direkt bana çalışınca healt barım yetmediği için güçlük yaşıyorum. Böyle bir companion baya yardımcı olabilir bana.

Cevaplarınıza şimdiden çok teşekkür ederim,

• Arkadaşlar oyunu dominion'da oynayan ve guild de yeri olan var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchangéL

Arkadaşlar selam,

2 aya yakın oldu başlayalı, bu forumdan baya faydalandım, emeği geçen herkese teşekkür ederim herkese. GTA5 online'da artık yapacağım bir şey kalmayınca başladım elder scrolls'a. Hatta arkadaştan cd sini almıştım o beğenmemişti sonra kendim indirimle satın aldım ps4 storedan. Öncelikle tam olarak anlayamadığım 3-4 şeyi soracağım, cevaplayabilirseniz çok sevinirim. khajiit karakter açıp nightblade oldum. dual ve bow kastım ikisi de 50. Champion points im 150. Aldmeri dominion tarafındayım. Oyun öncelikle çok güzel, her girdiğinizde bir şey keşfediyorsunuz. Ancak karakter seç al vur kır parçala gibi değil, çok kafa yormanız gerekebiliyor. Bazen bir yerden bir yere giderken bile yolda görev alıp o gittiğim yere 2 gün sonra gittiğim vs oldu:) Bir bakıyorsunuz dungeona girmiş dualschock'un bütün tuşlara aynı anda basıyorsunuz bir bakmışsınız karlı bir tepede kelebek çiçek topluyorsunuz. Oyun gerçekten çok devasa, neyse uzatmadan bir kaç soru sorarak cevaplarınızı almayı umuyorum.

1- Kendi zırh setimi yapmak istiyorum sanırım maksimum champion 160 olunca en üst seviye zırha erişebiliyoruz, Nightblade dual/bow için ne önerirsiniz, (hunding ya da nightmares gaze vs) (şu an pve kasıyorum ama pvp asıl amacım daha da güçlenip savaş alanına girmek istiyorum.

2- bu karakter için hangi yüzük takı vs kullanmalıyım ve hangi yerden düşürmeliyim? Dolmen vs yoksa dungeonların veteran olanından mı?

3- karaktere 52 stimana, 12 de health bastım toplam 64 son sanırım ancak yine de healtim 12.5 - 13k yi geçmiyor, stimana bitince de zaten ölmüş oluyorum ancak bazı charlar assasla özellikle kafa kafaya boss kesiyorlar ben 2 yesem ölüyorum. Kendime heal vs mi yapamıyorum ya da nasıl bir yol izlemem gerekir çekirdek gibi ölmemek için. Sürekli ok atsam sonra dual a geçsem de normal bir dungeon da en az 1-2 defa helvam yeniyor.

4- Main quest te son görevi bitirdim, daha sonra cadwels silver diye bir görev açıldı almanactan bakıp youtube tan yerlerini buldum muhtemelen 2-3 gün sürecek bu görevi sadece ex ve gold için mi yapıyoruz ya da almanactaki bütün görevleri bitirince kayda değer bir item vs alabiliyor muyuz? yani mutlaka yapmalı mıyız bu silver ve gold questlerini ne dersiniz?

5- Yine armor set ile ilgili olacak sorum; ırk özelliklerinden anladığım kadarıyla mutlaka medium armor seçmeliyim değil mi? clothingte bir çok bileşen bende mevcut ancak en sonda yer alan rubedo leather den hiç yok. O kadar görev arasında imperial city'e hiç gitme şansım olmadı. Bu rubedoları oradan mı toplamalıyız? Bunun bir farm olayı var mıdır?

6- Mümkün olduğunca triat stone araştırıyorum hem clothingte hem blacksmith hem de woodworkste. Armor vs yaparken en fazla mor item yapabildim, bundan bir sonrası da sarı itemdi sanırım (legendery olabilir) Bu eşyaları nereden düşürebiliriz?

7- Bazı charlarda yanında savaşan bir ayı görüyorum sanırım bunlar kasılıyor da sizin yanınızda ex alıyor. Benim ırkım ve sınıfım mı izin vermiyor ya da böyle bir ayıyı nereden nasıl alabilirim? Bazı bosslarda direkt bana çalışınca healt barım yetmediği için güçlük yaşıyorum. Böyle bir companion baya yardımcı olabilir bana.

hocam bildiğim kadarı ile cevaplıyorum

1. oyunun en iyi buildleri şuan şu sitede yayınlanıyor bildiğim kadarı ile stamina nightblade için detaylı bir build listelenmişhttps://alcasthq.com/eso-stamina-nightblade-build-for-pve/ göz atmanızı öneririm.

2. yinehttps://alcasthq.com/eso-stamina-nightblade-build-for-pve/ bu linkten bakın derim biz ne desek boş bu adamlar oyunun hardcore pve ve pvpcileri

3. karakterlerin en faydalısı focus karakterler yaratmak yani herşeyi staminaya basmanız lazım.

4. almanac diğer factionların haritalarına geçmenizi ve oraların questlerini yapmanızı sağlar. bence ödülden çok oralardan toplayacağınız lorebooklar, questlerden elde edeceğiniz skill pointler ve toplayacağınız diğer şeyler karakterinizde gerek skill puanlarınızı fullemenizi gerekse o haritalarıda tecrübe edinmenizi sağlar. çünkü 3 farklı factionda devasa haritalar var hepsi farklı iklim ve kültür mimarisine sahip. tabi zaman lazım

5. full medium set dizmelisin. rubedo hakkında bilgim yok google'dan bakmak lazım.

6. craft konusunda çok bilgi değilim o sebeple buna pas

7. o yanında savaşan ayı morrowind expansionu ile birlikte gelen yeni warden class'ının peti. class ile alakalı kısacası. aynı şekilde sorcerer classıda petlerle dolaşabiliyorlar büyücü oldukları için bazı yaratıklar spawnlayabiliyorlar. nightblade'de böyle birşey yok. ama savaş peti değilde oyunlarda peşinde gezen görüntü dışında bir işe yaramayan petler mevcut.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Hocam değerli vaktini ayırdığın için teşekkür ederim. Linkleri şimdi araştırıyorum,
    Skilleri sıfırlar, hepsini stimana ya basarım tek seferde ölürüm ter temiz:) Yanımda işe yaramaz bir vaşak var (evde de 2 tane kedim var) Set kısmında bugün baya araştırma yaptım da dediğin gibi neredeyse hepsi medium ikisi hariç, birine light birine de heavy koyup onların pasif skillerinden ucundan faydalanabilirim diye bir fikir aklıma geldi. Codwell's silver ı yarın bitirmiş olurum baya skill points veriyor skyshardları da topluyorum daha sonra codwell's gold'a geçerim. O arada armor searchler de bitmeye yakın olur,

Uzaktan ok mok atacak adam lazım olursa eklersin:) tekrar teşekkürler..
    psn: vpangal7
  • Level kasma sisteminde dungeon vs toplu kasma var mı acaba healer sistemi nasıl ? Başlamak istiyorum bende support karakteri oynamayı seviyorum healer level rahat kasabiliyor mu solo ?
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XibalbaTM -- 3 Temmuz 2017; 18:40:6 >
  • XibalbaTM kullanıcısına yanıt
    yeni başlayanlar için kısıtlama yoksa alırsam bende gelmek isterim ama bana biraz healerı açma imkanın var mı healer olarak oynamayı düşünüyorum çünkü
  • Yeni baslayanlar yada bilgi paylasimi yapmak isteyenler whatsap gurubumuza katilabilirler

Bi oyuncu topluluğudur 32+ kisiyiz

En çok healer Eksiğimiz vardır. Yenibaşlayanlara duyurulur.

Link tiklayarak yada QR kodu Okutarak Katilabilirsiniz.

WhatsApp.com
    WhatsApp Grup Daveti
    https://chat.whatsapp.com/75Nx9umaUP16B8Da8AxMvQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XANTOS-07 -- 29 Haziran 2017; 20:25:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Arkadaşlar selam,

hocam bildiğim kadarı ile cevaplıyorum

1. oyunun en iyi buildleri şuan şu sitede yayınlanıyor bildiğim kadarı ile stamina nightblade için detaylı bir build listelenmişhttps://alcasthq.com/eso-stamina-nightblade-build-for-pve/ göz atmanızı öneririm.

2. yinehttps://alcasthq.com/eso-stamina-nightblade-build-for-pve/ bu linkten bakın derim biz ne desek boş bu adamlar oyunun hardcore pve ve pvpcileri

3. karakterlerin en faydalısı focus karakterler yaratmak yani herşeyi staminaya basmanız lazım.

4. almanac diğer factionların haritalarına geçmenizi ve oraların questlerini yapmanızı sağlar. bence ödülden çok oralardan toplayacağınız lorebooklar, questlerden elde edeceğiniz skill pointler ve toplayacağınız diğer şeyler karakterinizde gerek skill puanlarınızı fullemenizi gerekse o haritalarıda tecrübe edinmenizi sağlar. çünkü 3 farklı factionda devasa haritalar var hepsi farklı iklim ve kültür mimarisine sahip. tabi zaman lazım

5. full medium set dizmelisin. rubedo hakkında bilgim yok google'dan bakmak lazım.

6. craft konusunda çok bilgi değilim o sebeple buna pas

7. o yanında savaşan ayı morrowind expansionu ile birlikte gelen yeni warden class'ının peti. class ile alakalı kısacası. aynı şekilde sorcerer classıda petlerle dolaşabiliyorlar büyücü oldukları için bazı yaratıklar spawnlayabiliyorlar. nightblade'de böyle birşey yok. ama savaş peti değilde oyunlarda peşinde gezen görüntü dışında bir işe yaramayan petler mevcut.

5 ve 6. maddeler için bende bilgi vereyim istiyorum.

5- eğer karakterinde son levele ulaşıp cp160 olursan karakterine göre item düşeceği için Tamriel'in her yerinden son tipteki materyallere bu itemleri deconstruct ederek ulaşabilirsin. Aynı zamanda meslekleri kasarak onları son seviyeye ulaştırarıp skill point verince yerden son tipteki materyallere ulaşabilirsin. Şöyle ki; yerde bir taş gördün, blacksmithing skill'in 10/10 ise rubedite ore alırsın, bunun gibi clothing 10/10 ise kestiğin hayvanlardan rubedo leather alırsın.

6- trait resarch'lerin süresi gittikçe artacak, bu çok uzun bir yolculuk, aklında olsun.

Örneklemek gerekirse; medium kafalıkta 1-2-3-4 felan trait research ettin, her birinin süresi katlanarak gidiyor, tek bir parçada 8. Trait'i research ettin, eğer ki mesleğe gerekli skilleri verdiysen 9. yani son trait 30 gün sürüyor. Bu demek oluyor ki tek bir parçada tüm traitleri açmak 2 aydan fazla alabilir. Tek bir seferde 3 ayrı parçadan trait research edebilirsin ve sadece clothing'te 14 ayrı parça var...

Mor yaptığın itemi sarı yapmak için yine meslekte bunun için gerekli skilleri vermiş olman gerek. Eğer son level set parçası değilse itemin sarı yapmanı tavsiye etmiyorum. Çünkü gerekli materyali değerlidir. O materyali ise satın alarak ya da çevrede dolaşarak toplayacağın raw materyali refine ederek elde edebilirsin.

Misal; çevreden taş topladın bolca, raw rubedite ore yani, onları refine ediyorsun ve şansına göre mor yapma malzemesi, mavi yeşil felan arada da sarı olanı yani tempering alloy alıyorsun, blacksmithing için bu. Cloth ise drough wax, woodworking de rosin.

Ben şanslı biri olmadığım için 1500 raw materyalde 7 8 adet çıkıyor. Şans işi.

İyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu aç çok kapıp oynamaya devam edenler, görev yaparak önce level olmaya, sonra cp160 olmaya çalışın. Ardından sadece grind yaparak 350-400 cp'ye ulaşmak için çabalayın.

Direk grind'e Başlarsanız sıkılma olasılığınız çok yüksek.

Bunu da tavsiye olarak buraya bırakayım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MesutBY

Oyunu aç çok kapıp oynamaya devam edenler, görev yaparak önce level olmaya, sonra cp160 olmaya çalışın. Ardından sadece grind yaparak 350-400 cp'ye ulaşmak için çabalayın.

Direk grind'e Başlarsanız sıkılma olasılığınız çok yüksek.

Bunu da tavsiye olarak buraya bırakayım. :)

ben 150 cpye felan geldim günde 2 saat felan günlük undaunted keylerimi ve random dungeonlarımı yapıp çıkıyorum xp için hocam.

grind insanı oyundan soğutuyor dediğin gibi çok acelem yok zaten kaçan bir contentte yok.

öyle ağırdan alıyorum şimdilerde günlük researchlarımı, ata speedini felan veriyorum. karakter adam olunca 12 man trial işlerine girişicem.

yalnız türk oyuncu topluluğu biraz sıkıntılı yabancılarla trial yapıcaz sanırım

• MesutBY kullanıcısına yanıt
    Mesut Bey selam,

Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

5- Şu an CP180 oldum, Blacksmith ve Clothing 50 oldu. İlk skillini de 10'ar yaptım dediğiniz gibi rubedite topluyorum. Wrothgar'da çok var sanırım harpylerden filan gördükçe boş geçmiyor ve topluyorum.

6- Trait de dediğiniz gibi 3 günlük searchlere geçtim, mümkün oldukça boş geçmiyorum hatta clothingde 3 araştırmayı aynı anda yapmak için skill point de verdim. Night Mothers Gaze ve Hunding’s Rage setini dizmek için kasıyorum şu an aslında. 2 aydır oynadığım için araştırmaların tam olarak toplanması dediğiniz gibi en az bir 2 ay kadar sürebilir. Yalnız bir avantajım çer çöp ne bulursam topluyorum siz söyleyince baktım da baya upgrade malzemesi vs toplamışım hatta bir kaç dagger ı mor yaptım dün.

İyi oyunlar dilerim.
  • quote:

Mesut Bey selam,

5- Şu an CP180 oldum, Blacksmith ve Clothing 50 oldu. İlk skillini de 10'ar yaptım dediğiniz gibi rubedite topluyorum. Wrothgar'da çok var sanırım harpylerden filan gördükçe boş geçmiyor ve topluyorum.

6- Trait de dediğiniz gibi 3 günlük searchlere geçtim, mümkün oldukça boş geçmiyorum hatta clothingde 3 araştırmayı aynı anda yapmak için skill point de verdim. Night Mothers Gaze ve Hunding’s Rage setini dizmek için kasıyorum şu an aslında. 2 aydır oynadığım için araştırmaların tam olarak toplanması dediğiniz gibi en az bir 2 ay kadar sürebilir. Yalnız bir avantajım çer çöp ne bulursam topluyorum siz söyleyince baktım da baya upgrade malzemesi vs toplamışım hatta bir kaç dagger ı mor yaptım dün.

İyi oyunlar dilerim.

Night mother ve hundings rage stamina karakterler için oldukça iyi bir kombin, damage bakımından drop setlere ulaşana dek en sağlam beginner kombini fakat hem elinde henüz az cp point olması hemde bu setlerin recovery konusunda yetersiz olması oyun dilinde "sustain" olarak geçen fight esnasında staminayı doğru değerlendirme konusunda zora sokabilir. Eğer karakteri açarken race'i Redguard seçtiysen ve atacağın skiller arasında heavy-light attack atarsan ve diğer karakterlerin verdiği destek skilleri ile anca yetirebilirsin, doğru drink/food'u da unutmamak gerek.

Topladığın raw materyalleri gerekli skillleri verdikten sonra rafine etmeyi ve çıkan bu sarı yapma malzemerini karakterin için en doğru setler için elinde tutmayı ihmal etme.

Research konusunda da önceliği pve yapacaksan divines/infused olanlarda, PVP yapacaksan impenetrable olanlarda daha erken yapmayı dene. Belirttiğin setleri yapacakken bunlar işine yarayacak. Silahlarda ise şu an genel olarak sharpened çok kullanılır olmuş.

Haydi bileğine kuvvet.

• quote:

Orijinalden alıntı: MesutBY

quote:

Mesut Bey selam,

İyi oyunlar dilerim.

Night mother ve hundings rage stamina karakterler için oldukça iyi bir kombin, damage bakımından drop setlere ulaşana dek en sağlam beginner kombini fakat hem elinde henüz az cp point olması hemde bu setlerin recovery konusunda yetersiz olması oyun dilinde "sustain" olarak geçen fight esnasında staminayı doğru değerlendirme konusunda zora sokabilir. Eğer karakteri açarken race'i Redguard seçtiysen ve atacağın skiller arasında heavy-light attack atarsan ve diğer karakterlerin verdiği destek skilleri ile anca yetirebilirsin, doğru drink/food'u da unutmamak gerek.

Topladığın raw materyalleri gerekli skillleri verdikten sonra rafine etmeyi ve çıkan bu sarı yapma malzemerini karakterin için en doğru setler için elinde tutmayı ihmal etme.

Research konusunda da önceliği pve yapacaksan divines/infused olanlarda, PVP yapacaksan impenetrable olanlarda daha erken yapmayı dene. Belirttiğin setleri yapacakken bunlar işine yarayacak. Silahlarda ise şu an genel olarak sharpened çok kullanılır olmuş.

Haydi bileğine kuvvet.

Hocam çok teşekkürler,

Irkım Khajiit, Aldmeri Dominion'da başka bir Türk arkadaşla oynuyoruz. Provisioning Skills 50 oldu ancak tarifini bulamadığım bir kağıt var bunu nereden temin edebilirim sence? braised rabbit with spring vegetables diye geçiyor, raw materyallerden çıkan tüm improve karakterleri de saklıyorum seti iyileştirmek için daha sonra. Medium Armor 50, ancak oyunun başında ne bulduysam giydiğim için Light ve heavy de en az bir 40 civarında vardır. Sana son sorum hocam, görseldekinin aksine chest armor u heavy ve atıyorum head armoru da light yapıp bunların pasif skillerini update etmek daha faydalı olmaz mı çok olmasa da etki eder diye düşünüyorum.

• ArchangéL kullanıcısına yanıt
    Belirttiğin bir yemek tarifi, max health/max stamina verir, tek tarif bu değil tabii ancak istediğin tarifi guild store'lardan bulabilirsin. Dediğim gibi bu tarifin aynı özelliğini veren birkaç farklı isimde daha tarif mevcut. İsmini internet sitesiniden kopyala yapıştır yapamadığım için yazamadım.

Armor konusunda söylediğin mevzu 5-1-1 olarak bilinir, senin karakterin için 5 medium 1 heavy 1 light oluyor. Light'ın verdiği armor düşüktür, bunu omuzluk, kemer, eldiven ve bot olarak değerlendirmekte yarar. Heavy'nin armoru yüksektir, bunu da kafa-göğüs-pantolon tarafında düşünülmeli. Medium'da light'tan yüksek olduğu malum zaten...

Ancak şöyle bir durum var; tamam 1 heavy ve 1 light'ın vereceği avantajları güzel ama 2 medium'dan olmak var. 5-1-1'i kullanmak için undaunted 9 olmalı ve pasifleri verilmeli. Undaunted ise dungeon'lar yapılarak kasılabilir. Undaunted olmadan 5-1-1 yapmak mantıklı değil. Tabii bu bana göre.

Hocam selamlar.Yazmış olduğunuz bilgilendirici yazıları okuduktan sonra birkaç soru sormak istedim size.Şuan levelim 32 skill points veren questlerle ve questlerden sıkıldığım zaman grind yaparak yavaştan level kasmaktayım. Bahsetmiş olduğunuz traitlere bu levellerde başlamam gerekir mi ? gerekirse önceliğimi neye vermeliyim ? (stamina nb oynamaktayım)
    Son olarak ta grind yaparak rage setini düşürdüm fakat haliyle set parçalarının levelleri düşük.Bunları yüksek levelde tekrardan düşürmem gerekecek değil mi ?
  • FANGLORD F kullanıcısına yanıt
    32 level şu an için oldukça düşük, en kısa sürede level 50 olup cp160'a kasman gerekiyor. Aksi taktirde düşürdüğün tüm itemler çöp değerinde, emeğine yazık yani. Tabii oyundan soğumamak adına ana görev ve dediğin gibi skill point veren quetstleri yapabilirsin ama en düşük cp160 olmak çok daha önemli.

Meslekte research yapmaya herhangi bir zaman başlayabilirsin, sta karakter için üstte yazdığım traitlerle başlamak mantıklı olacaktır.

Tamamdır çok teşekkürler.Bir de eso plustan gelen crown ile started pack aldım ve oradan gelen exp potları mevcut.Bunları en iyi hangi şekilde değerlendirebilirim ?
  • Arkadaslar oyunu pcde almisdim kastigi icin birakmisdim çok karisik geliyor bana ps4ede almayi dusunuyorum sizce 1-2 haftaya cozermiyim meslek lisesi ingilizcesi var ama hatri sayilir derecede witcher 3 ve skyrim gibi rpgler oynadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Repaer

Arkadaslar oyunu pcde almisdim kastigi icin birakmisdim çok karisik geliyor bana ps4ede almayi dusunuyorum sizce 1-2 haftaya cozermiyim meslek lisesi ingilizcesi var ama hatri sayilir derecede witcher 3 ve skyrim gibi rpgler oynadım

O zaman rahatlikla oynayabileceginizi dusunuyorum. Zaten butun her sey internette mevcut takildiginizda aratirsaniz kesin cikiyor.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.