Şimdi Ara

THE ELDER SCROLLS ONLINE [PS4 ANA KONU] (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.850
Cevap
31
Favori
60.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sürekli breton açma sebebiniz nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

Hocam sürekli breton açma sebebiniz nedir acaba ?

Buyucu actim buyucude breton sorcerer oluyomus :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeadia

Oyunda en iyisi ben olayim derdiniz yoksa cok da takilmayin bence irk olayina :)

Aynen hocam onu diycem bu irk olayi gorevlerdeki bosslari keserken falan engel olmaz tek etkileyecegi nokta bence baskalariyla vs atatken buyuk ihtimal oyle dimi yani oyunun hikayesini gorevlerini yaparken kasilirken farketmez mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkayra

quote:

Orijinalden alıntı: Zeadia

Oyunda en iyisi ben olayim derdiniz yoksa cok da takilmayin bence irk olayina :)

Aynen hocam onu diycem bu irk olayi gorevlerdeki bosslari keserken falan engel olmaz tek etkileyecegi nokta bence baskalariyla vs atatken buyuk ihtimal oyle dimi yani oyunun hikayesini gorevlerini yaparken kasilirken farketmez mi ?

Cok fazla takmayin, liderlige oynamiyorsaniz sikinti yasamazsiniz. Etkisi yok demiyorum etkisi var fakat oyundan zevk almaya bakin bence :)
  • Bence takılmalı bu oyun öyle giriyim iki el atıyım tarzı fps oyunu değil adı üstünde mmorpg oyunu emek vermek dikkat etmek zorunda eğer ben yapmam etmem diyosa zaten baştan oynamasın hatta iade edebiliyosa oyunu iade etsin parasına yazık.
  • quote:

Bence takılmalı bu oyun öyle giriyim iki el atıyım tarzı fps oyunu değil adı üstünde mmorpg oyunu emek vermek dikkat etmek zorunda eğer ben yapmam etmem diyosa zaten baştan oynamasın hatta iade edebiliyosa oyunu iade etsin parasına yazık.

O yuzden bastan basladim ya zaten ben de titizimdir bu konuda yanlis olmasin simdi high elf mi oynamaliyim wood elf mi ne farki var hocam biliyo musun buyucu icin

• Berkayra B kullanıcısına yanıt
    Hocam ırk olayının etkisi var yok değil oyunu oynamanıza görevlere etkisi olmaz ama karakterinize olur şimdi siz breton açmışsınız bretonun bonus ve pasiflerini bilmiyorum benim kendi karakterim high elf bu ırkın bana artısı %10 daha fazla magicka destruction skillerinde daha fazla damage veiyor şimdi bunlar gereksiz şeylermi kaldu ki oyun yene gelen ek paketle nerf yedi bütün karakterler hayvan gibi mana gidiyor artık eee bu ırk bana daha fazla damage ve mana veriyosa ben niye keyfi keder kafama göre karakter açayım ki dimi
  • Berkayra B kullanıcısına yanıt
    Hocam High Elf tavsiyemdir onunla başlayın pişman olmazsınız.
  • quote:

Hocam High Elf tavsiyemdir onunla başlayın pişman olmazsınız.

Aldmeri High Elf yani aldmeri sinifi buyucude daha iyiymis boyle aciyorum.

• quote:

Bence takılmalı bu oyun öyle giriyim iki el atıyım tarzı fps oyunu değil adı üstünde mmorpg oyunu emek vermek dikkat etmek zorunda eğer ben yapmam etmem diyosa zaten baştan oynamasın hatta iade edebiliyosa oyunu iade etsin parasına yazık.

Sahsi fikrim bu yonde. Hic etkisi yok diyemem tabiki ama race secimi yanlis yapildi diye her seyi silmeye gerek oldugunu dusunmuyorum. Pve endgame iceriginin tamami yanlis race secimi yapilsa dahi tamamlanabilir. Ayni sekilde pvp oyunculari arasindaki farkin %3, %4`luk yanlis race seciminden oturu olacagini hic dusunmuyorum, yetenek, rotasyon, tecrube gibi seyler bence daha onemli. Reddit forum vs gibi yerlerde de arastirma yaptiginizda gorebilirsiniz kimseye yanlis race seciminden veya farkli irk seciminden oturu oyunu silin denmez. Bircok twitch yayincisi var farkli race/class kombinasyonlari deneyen ve gayet basarili bir sekilde oynayan.

• Arkadaslar ilk hesabim daggerfall du simdi yancar olarak aldmeri actim 2 si de duruyor ama aldmeri olana yani 2. Actigima at gelmedi gold edition var ati nasil getirebilirim obur cari silmem mi gerek

• Herkese iyi günler dilerim düz savaşçı karakter önerisi olarak hangi ırk ve sınıfı önerirsiniz ? bir diğer sorum ise oyunda karakter oluşturma ekranında imperial sınıfı kapalı gözükmekte nasıl açılıyor ?
  • HyperV H kullanıcısına yanıt
    Oyunun marketinden imperial editionu almanız lazım parayla anca o sekilde açılıyor. Dragonnight üzerinde yoğunlaşmanız lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayra

Arkadaslar ilk hesabim daggerfall du simdi yancar olarak aldmeri actim 2 si de duruyor ama aldmeri olana yani 2. Actigima at gelmedi gold edition var ati nasil getirebilirim obur cari silmem mi gerek

Koleksiyona girerseniz orada goreceksiniz.
  • quote:

Oyunun marketinden imperial editionu almanız lazım parayla anca o sekilde açılıyor. Dragonnight üzerinde yoğunlaşmanız lazım

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim hocam peki , Dragonknight için çift el silah yada tek el hangisini önerirsiniz ? birde karakteri Nord ırkında mı açmak lazım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperV -- 23 Haziran 2017; 16:43:53 >
  • Keşke almasaydım bu oyunu bi da bethestanın oyunları almam heralde oyunun iyi yanlarını yazmıcam çünkü bu konuda öven çok ama oyunu alacaklar kötü yanlarını da bilmeli

-Görevler bir birinin aynı özellikle yan görevler

-Grafikler çok kötü

-Bir yerden bir yere gitmek çoooook zaman alıyo

-online rezil

-online da çok kasıyo

-Çok fazla level var ve sadece level de değil her şeyinizin ayrı leveli var skill lerin bile

-75 GB dan fazla yer kaplıyo ki çok dandik grafikler

-sınıf farkı çok fena tuturamamışlar ayarını

-Hileciler var baya

Ben mmorpg yi ilk kez oynadım, hep denemek isterdim full pvp li bişi sanıyodum baya hızlı vakit öldürmeyen ama keşke almsaydım satılmıyo bile çok dandik bir oyun skyrim in yanından bile geçmez ve bethestanın bu kazığından sonra bir daha almam yüksek ihtimalle oyununu ve alacak varsa yakında bedava olur bu çirkin oyun hiç gerek yok zaten full zaman kaybı.

• Yeni baslayanlar yada bilgi paylasimi yapmak isteyenler whatsap gurubumuza katilabilirler

Bi oyuncu topluluğudur 32 kisiyiz

Link tiklayarak yada QR kodu Okutarak Katilabilirsiniz.

WhatsApp.com
    WhatsApp Grup Daveti
    https://chat.whatsapp.com/75Nx9umaUP16B8Da8AxMvQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XANTOS-07 -- 23 Haziran 2017; 19:20:40 >

• Valla bu yorumunuzu trollemek amaciyla atilmis bir post olarak algiladim yoksa bir oyuna anca bu kadar camur atilabilirdi.

1) Gorevlerin hepsi ayni degil zaten oyunda takip ettiginiz bir hikaye var. Oyle diger oyunlardaki git 10 tane ot topla 50 tane kurt kes gorevleri yok.
    2) Mmorpg bir oyundan ne kadar uber super bir grafik beklediniz anlamadim o skyrim dediginiz oyun bile cok kotu grafik olarak onu napicaz peki ?
    3) Online rezil ? Derken ki kastiniz nedir rezil olan kismi nedir oyle yazip gecmissiniz
    4) Online cok kasiyodan kastiniz ping ya da lag olarak mi ? yoksa oyunun kasmasindan mi ?
    5) Skyrim oynayan bir kisinin boyle bir yorum yapmasi bence cok abes birsey skyrimde de zaten herseyin bir leveli var kastigniz karakterin skilin setleriniz ?
    6) Oyun mmorpg oyunu olacak o kadar boyut tabiki kicikirik call of duty bile 70 80 gb ama icerik yok oyunda ?
    7) Hangi sinif farkliliklarindan bahsediyosunuz acaba tutturamadiklari kisim nedir ?
    8) Konsol oyununda hilecilerden bahsediyosunuz farkinda misiniz ? Olsa olsa en fazla bug yada glitch hatalarindan oyunun aciklarindan yararlanirlar ki bu butun oyunlarda var zaten.

Ilk defa mmorpg oynuyosaniz boyle pat diye oyun alinip oynanmaz once bir arastirmaniz lazimdi bu oyun benlik mi degil mi diye ?
    Zaten online fps oyunu degil ki bu girip iki el pvp atip cikasiniz aylarca oynayip adam akilli set dizmeniz karakteri oturmaniz gerekiyor nerde ne kullanicam ? PVP icin ayri set PVE icin ayri set yapmaniz gerekiyor Zaten bir kere farm yapmaniz lazim o bile ay suruyor sirf bir seti yapmak icin.
    Bence siz sadece heveslendiniz bu oyun icin baktiniz ben oyunu alirim arada girer iki el atar cikarim falan sandiniz ama oyle cikmayinca butun hevesiniz kacti oyundan sogudunuz simdide alip oynicak olanlara oyunu kotuluyosunuz bence bu yanlis birsey.
    Zaten skyrim gibi bir oyunu oynayipta ( ne kadar oynadiniz bilmiyorum) bu oyuna kotu olmamis para israfi demek cok sacma bir sey.

• quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

Keşke almasaydım bu oyunu bi da bethestanın oyunları almam heralde oyunun iyi yanlarını yazmıcam çünkü bu konuda öven çok ama oyunu alacaklar kötü yanlarını da bilmeli

-Görevler bir birinin aynı özellikle yan görevler

-Grafikler çok kötü

-Bir yerden bir yere gitmek çoooook zaman alıyo

-online rezil

-online da çok kasıyo

-Çok fazla level var ve sadece level de değil her şeyinizin ayrı leveli var skill lerin bile

-75 GB dan fazla yer kaplıyo ki çok dandik grafikler

-sınıf farkı çok fena tuturamamışlar ayarını

-Hileciler var baya

Ben mmorpg yi ilk kez oynadım, hep denemek isterdim full pvp li bişi sanıyodum baya hızlı vakit öldürmeyen ama keşke almsaydım satılmıyo bile çok dandik bir oyun skyrim in yanından bile geçmez ve bethestanın bu kazığından sonra bir daha almam yüksek ihtimalle oyununu ve alacak varsa yakında bedava olur bu çirkin oyun hiç gerek yok zaten full zaman kaybı.

1.Aylardir oynuyorum birbirinin ayni gorev gormedim

2.ömründe hic mmo oynamadın sanirim ? Bir mmo gore normalden cok daha iyi hatta muazzam gorselleri var

3.bir yerden bireye gitmek mmo kuralidir zaten v3 gayet kolay

4.online rezil demissin ben tum haritada surrekli cevremde oyuncu goruyorum en kuytu koselerde bile ve bi rezillik goremedim

5.kasma yok.

6.herseyde lvl var demeni goz ardi ediyorum mmorpg bir oyun eso.

7.asırlik oyuna sinif tutmamis dedin icin utanmalisin :) ilkseri 94 de cikti :)

8.ps4 hile yapilmaz :)

simdi seni analizliyecegim pc de oynadin ama ps4 basligina yorum attin ve binlerce görevden 5 gorevden fazla yapmadın bilgisayarın çöp lowda acmis oyun kendini netin rezil surekli lag yapiyor yurumek zaman kaybi sayan biri bu oyunu oynamaz :) max 5 - 10 arasi lvl kastin ama sniflara yorum yapiyorsun

O çöp dedigin oyun 1994 de ilk serisi cikmis bir oyuNun efsane devami bilmedigin bi konuda yok cop yook rezil demen cok gerzek bir yorum. Bilmiosun bari yorum yapma. Eso gorevleri odul almis bi oyundur. Bedava olsun diye cok bekleyebilirsin oyle bisey imkansiz adamlar satis rekorlari kiriyor tabi kime anlatiyoruz :D sen git mt2 falan oyna steam gelmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XANTOS-07 -- 23 Haziran 2017; 19:45:35 >

• Yakinda bedava olur diyen bir adama aciklama yapiyorsunuz farkinda misiniz Yani oyun analizi bu kadar adamin fazla ugrasmayin
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.