Şimdi Ara

THE ELDER SCROLLS ONLINE [PS4 ANA KONU] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.850
Cevap
31
Favori
60.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelin dostlar oyunu çok bilmesem de Guild kurdum.

Bir araya gelelim.

Guild ismi : Blacksea

Psnid: sonadam05 (ekleyin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

Bu eso plus aylık bir şey ama gold edition alırsam bunu almam gerekmicek ve eso plus verdiği özelliklerde olcak diye anladım....valla sinir oluyorum şu habire para isteyen oyunlara neyse fiyatın baştan söyle sana para mı yetiştircem ben habire ayıp ya

zaten o sebeple gold edition alın deniliyor hocam bu sayede aylık ücret ödemeden tüm dlc'ler açık oluyor. içerik kesintisi olmadan full oynuyorsunuz ve aylık ödeme yapmıyorsunuz oldukça iyi bu şekilde
  • D&R dan 99 tl ye gold edition ı aldım ama dlc kodunu oyunu beyenirsem kullancam beyenmezsem satarım

Edit: 46 GB lık uptadate :O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraSvari64 -- 18 Haziran 2017; 13:51:18 >
  • Ilk sorum stros m kai den harborage ye gitmem lazimm butun gorevler orda ama gidemiyorum nasil gidicem ikinci sorum ise at nasıl alınır neyle alınır 500 crowna ne alayım ?

• Berkayra B kullanıcısına yanıt
    Ben hala daha uptadete yapıyırum ben de merak ettim tabi atı nasıl alcaz ya da kurbağa bi videoda vardı :b

• merhaba forum üyeleri, oyunu indirimden aldım 59tl gold edition daha önce pcde knight online oynamalıyım vardı onun dışında yok çok karışık geldi oyun.

oyunda yaratıklardan çıkan mataryel, supplies vs çantayı çok dolduruyor bunlar ne ise yarıyor? birde örneğin dkyim mage için asa vs çıkıyor bunları nereye satabiliyoruz ?

son sorum pvp haritaları ücretli mi ?

yardimlariniz için şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: r0di

merhaba forum üyeleri, oyunu indirimden aldım 59tl gold edition daha önce pcde knight online oynamalıyım vardı onun dışında yok çok karışık geldi oyun.

oyunda yaratıklardan çıkan mataryel, supplies vs çantayı çok dolduruyor bunlar ne ise yarıyor? birde örneğin dkyim mage için asa vs çıkıyor bunları nereye satabiliyoruz ?

son sorum pvp haritaları ücretli mi ?

yardimlariniz için şimdiden teşekkür ederim

Terazi işaretine git gereksiz eşyanı sat ben oyunu sevmedim zaten :( satarım yakında kutulu gold edition kodu kullanılmadı 85 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraSvari64 -- 19 Haziran 2017; 11:56:8 >
  • Gold edition suan 60 liraya satilirken satmaniz bence zor ama siz bilirsiniz tabi. Anlamadigim kisim hic mi arastirmadan oyun aliyorsunuz endgame goremeden sikilmissiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeadia

Gold edition suan 60 liraya satilirken satmaniz bence zor ama siz bilirsiniz tabi. Anlamadigim kisim hic mi arastirmadan oyun aliyorsunuz endgame goremeden sikilmissiniz.

:b evet ya videoları çok güzeldi ve skyrim i de seviyodum ondan aldım da grafikleri çok kötü onun dışında oynanış fena değil ve bişi sorcam

Bu çalıntı eşyaları giyince noluyo?

• Arkadaşlar harborage nasıl gidiliyor ?

• Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim , Elder Scrolls Online oyuna yeni başlayacağım , sormak istediğim soru var , çift el (kılıç ve kalkan) kullanan ve bir savaşçı karakter oluşturmak istiyorum bunun için tavsiye ettiğiniz ırk ve sınıf nedir ? cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperV -- 19 Haziran 2017; 23:22:30 >
  • Kılıç ve kalkan için en uygun sınıf redguardtır

• Yeni baslayanlar yada bilgi paylasimi yapmak isteyenler whatsap gurubumuza katilabilirler

Bi oyuncu topluluğudur 25 kisiyiz

Link tiklayarak yada QR kodu Okutarak Katilabilirsiniz.

WhatsApp.com
    WhatsApp Grup Daveti
    https://chat.whatsapp.com/75Nx9umaUP16B8Da8AxMvQ

• Ebonheart pact tarafında oynayanlar özel mesaj ile ulaşabilirler. PvE / PvX guildi kurulmaktadır.

psn'den de ekleyebilirsiniz: healerzaris diye aratırsanız çıkar.

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XibalbaTM -- 4 Aralık 2017; 19:41:43 >
  • Atı nerenden ve neyle aliyoruz bir tek crown ile mi satiliyor yoksa ?

• Berkayra B kullanıcısına yanıt
    At sembollü yerden alınabiliyo en ucuzu 10 bin gold

• quote:

Parayı nerden kasabiliriz hocam canavar keserek dusmuyo yani cok az oyle kasilmaz sadece gorevlerle mi bide 500 crown var gold editiondan dolayı ne almaliyim sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkayra

quote:

Parayı nerden kasabiliriz hocam canavar keserek dusmuyo yani cok az oyle kasilmaz sadece gorevlerle mi bide 500 crown var gold editiondan dolayı ne almaliyim sizce

gold edition aldıysan atın zaten gelmiştir hediye olarak. kolun harita açma tuşuna uzun basılı tut at çıkar zaten. veya at gelmişmi gelmemiş mi mount koleksiyonundan bir bak. bende gold edition aldım aldım at 1 lvlda direkt geldi
  • Arkadaşlar bu oyun bana ilk başta tirt gelmisti. 3 gün oynadiktan sonra bırakmaya karar vermiştim. Ancak oyun çok güzel. Haritasi cok büyük. 2-3 aydır oynuyorum henuz görmediğim ulkeler var. 170 level oldum ve oyunu tamamlama oranim %10

Yani bir süre oynamadan karar vermeyin. En azından bir kaç ülke gezin. 50 level olun.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.