Şimdi Ara

THE ELDER SCROLLS ONLINE [PS4 ANA KONU] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.850
Cevap
31
Favori
60.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar arkadaslar bu oyunu arkadasımla almak istiyoruz ama ps store da o kadar cok bu oyunun versiyonları varki. skyrim ve elder scrol aynı oyun değilmi ? almaya kalksak hangisini almamız lazım ?
  • XibalbaTM kullanıcısına yanıt
    1)Evet normal exp kastığın gibi devam ediyorsun.Normal levelin 50 oldumu otomatik champion level sistemine geçiyor.Diablo 3 paragon level gibi yani.Her levelde 1 puan veriyor sistem.Sırayla The Warrior'a sonra The Thief'e en son The Mage'e 1 puan veriyor.Sonra tekrar warrior a dönüyor.Sen de alt taraftaki yeteneklere dağıtıyorsun bu puanları.Her yetenek 100 puana çıkıyordu en fazla sanırım.

2)Normal levelden daha kolay atlıyorsun (49-50 level arası mesela) ama champion points maksimum puanı 600 sanırım.Mesela random party bulduğunda ekipce zindanı bitirirsen 2-3 champion puanı atlıyorsun.Bir zindan 30-45 dk falan sürüyor zorluğuna göre hesap et artık.Tüm gün partylere girip zindan zindan dolaşırsan 30-40 level de atlarsın.

3)Normal levelde ana yeteneklerde 50 maksimum sınır (Alchemy , Desrtruction Staff gibi), champion sistemindeki her alt yetenek için sınır 100 yanlış hatırlamıyorsam.Zaten Champion level 300-400 civarına geldin mi ana yeteneklerin çoğunluğu maksimum seviyeye ulaşır.

4)Eso plus hakkında pek fikrim yok ama bildiğim ,
    % 10 daha hızlı exp kasıyorsun ki bence önemsiz.
    Crafting materyalleri için sınırsız depon oluyor , ilerisi için önemli.
    DLC lere ulaşıyorsun.
    %10 daha hızlı research süreleri.

Oyuna ara vereli oldu baya , eksik bilgi olabilir yazdıklarımda.
    Ben champ point 280 civarı ara verdim.Oyun keyifli ama işi bilen oyunculardan oluşan bir grubun yoksa çabuk tıkanıyor.Bir süre sonra düzgün bir guilde girip yardım almazsan yerinde sayıyorsun item ve ekimpan olarak.Craftla sağlam item yaratmak kolay değil.Aynı zindanlarda aynı boss ları kesip aynı itemleri düşürüp sadece champion puanını yükseltiyorsun.
    Bethesda'nın iyi mmorpg yapması için daha çok yolu var yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 11 Mayıs 2017; 19:49:56 >

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XibalbaTM -- 4 Aralık 2019; 12:40:15 >
  • TaurennCheff T kullanıcısına yanıt
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XibalbaTM -- 4 Aralık 2019; 12:40:23 >
    Cok tesekkur ederim
  • Oyunda yeniyim guild yada aktif oyuncular varmı ?
  • Oyunda bende yeniyim 26 levelim ekleyin beraber oynayalim psn jaywalkr78

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekledim
    hocam oyunu 2.el aldım. kod varmış sanırım bunlarda bu kodun kullanılıp kullanılmadıgını nerden sorgulatabilirimi ?
  • TaurennCheff T kullanıcısına yanıt
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XibalbaTM -- 4 Aralık 2019; 12:40:4 >
  • Bütün dlc leri ile satın almak istiyorum ama hangisini alacağımı anlamadım. Morrowind ön siparişleri bütün dlcleri kapsıyor mu?

Edit: oyun içi dükkandan dlc leri satın alabiliyormuşuz. Morrowindi alıp zamanla dlcleri crown ile satın alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atinbasi -- 27 Mayıs 2017; 16:2:48 >
  • arkadaşlar ps4'de eso oynarken kasma yapıyormu? örneğin cyrodiil'de bazen yüzlerce kişi savaşırken bilgisayarım kitleniyordu bu tip sorunlar ps4'de de oluyor mu?
  • oyuna yeni başladım daggerfallda dk olarak guild arıyorum
    psn draloneman
  • arkadaşlar morrowind expansion'u ve tüm elder scrolls dlcleri dahil olan collerctors hesap şuan 200tl. bu oyun mmorpg ve online oynanan bir oyun olduğu için acaba kardeşlik bu oyunda da çalışırmı? yani birimiz alsak ikimiz diğer oyunlar gibi birlikte oynayabilir miyiz? alan varmıdır bu şekilde kardeşlikle?
  • Bu oyunu 1 aydır tek başıma oynuyorum. Oyunda çok vakit geçiriyorum. Yavaş yavaş oyunu kendim kesfetmeye çalışıyorum. Dk 100cp karakterim var. Ancak oyunu pek bilmediğimden ilk başta stat puanlarını eşit verdim (22/20/22) Ayrica sampiyon puanlarını da kafama göre salladım. Burada tikandim artık. Sorun şu bazen düello yapıyorum henüz kimseyi yenemedim :) Sanırım puanlari dağıtırken hata yaptım. Oyunda yol gösterecek birilerini ariyorum. Bu arada yeni başlayanlara bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim. Psn id: sonadam05

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NADAM -- 6 Haziran 2017; 10:45:6 >
  • S0NADAM kullanıcısına yanıt
    Pm attim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XibalbaTM -- 6 Haziran 2017; 21:25:0 >
  • Arkadaşlar bilgisayarda Skyrime 250 saat gömdüm.Oyunda her şeyi yaptım hatta hileyle yapmadığım şey kalmadı.Acaba hazır yeni dlc çıkmışken soruyum dedim Skyrim tarzında bir tat alabilir miyim oyundan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineHakim

Arkadaşlar bilgisayarda Skyrime 250 saat gömdüm.Oyunda her şeyi yaptım hatta hileyle yapmadığım şey kalmadı.Acaba hazır yeni dlc çıkmışken soruyum dedim Skyrim tarzında bir tat alabilir miyim oyundan ?

Skyrim ve ESO farklı oyunlar. Aynı tadı alabilmek mümkün değil.

Ama denemeni öneriyorum. Çok geniş dünyası var. Oyuna ısınırsan uzun süre götürür.
  • arkadaşlar ps4'de oyuna bir kaç arkadaşla birlikte başladık. yeni karakter kasıyoruz. geçmişte pc'de oynamıştık oyunu.

ebonheart pact tarafındayız. gerçi pve için ittifak önemli değil.

dungeon ve raid progressleri için yeni ve türklerden oluşan bir guild kurmayı düşünüyoruz. 20-30 yaş aralığında arkadaşlar bana özel mesaj atabilir discord kanalından sesli iletişim halinde oynuyoruz.

oyuna yeni başlayanlara yardımcı oluruz.

beklerim

psn id: healerzaris

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 11 Haziran 2017; 8:50:38 >
  • Ps storeda oyun şuan indirimdede hangsini almak lazım,normal 30 tl gold 60 tl dlclerin oyuna çok etkisi varmı ? bide 207 tl ye The Elder Scrolls Online: Morrowind var son paket dahil kafam karıştı
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.