Şimdi Ara

THE ELDER SCROLLS ONLINE [PS4 ANA KONU] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.850
Cevap
31
Favori
60.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu tek oynayacaksınız kesinlikle almayın. Sıkıcı olur. Biz geçen sene 13 14 kişi birden başladık bu sayıya rağmen ikinci ayda en son kala kala 2 kişi kaldık. Oyun içinden ne hikmetse bulduğumuz her Türk almancı çıktı. Almanya'da türkler baya bi oynuyor türk bulma konusunda sıkıntı çıkmaz nicklere dikkat edin illaki çıkar. Oyunda raidler çok zevkli, oyunu bilen bir iki arkadaşla çok güzel vakit geçer. Dediğim gibi tek kişi iseniz denemek için bile almayın çok zorlanırsınız. Oynanmaz yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XibalbaTM -- 4 Aralık 2019; 12:41:3 >
  • XibalbaTM kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce daggerfall da oynadim 15 ya da 17 lvl bi karakterim var. Ben de yeniden yeni bur haritada baslamayi düşünüyorum. Oyunun boyutu cok büyük 3 mb hızla 2 güne iner galiba. Psn Captur91 isterseniz ekleyin vaslaruz beraber. Yas26

• Solo zindanlar neyse de grup zindanlarında gercekteb tanıdık bildik adamlar lazim. Healer lazim olacak tank lazim olacak milletin birbirini anlaması lazim

• Gran Turismo 7 kullanıcısına yanıt
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XibalbaTM -- 4 Aralık 2019; 12:40:53 >
  • Bende yeniyim 37 falan oldum son gelen guncelleme zor aldim 5 gun surdu giremedim isteyen varsa takiliriz hali hazirda oynuyorum bi kac bilen arkadas var saolsunlar bilgi veriyorlar.

KajitNB

Aldmeri Hükümranlığı

Psn : RecentFierceWolf

• Ben de yeni başladım. 9 level oldum. Salak salak dolanıyorum ortalarda. Beraber takılalım.
    Yaş 45
    PSNid: sonadam05
  • Dün sorc olarak başladım ben de 4 arkadaşımla birlikte. Oyunun başı kolay ancak ileride dungeonlar vs. için eklemek isteyen varsa,

PsnID: CihannTR
  • Arkadaşlar oyunun dlcleri içeren sürümünu satın almak istiyorum . Satan varsa iletişime gecebilirler pm ile. Dijital kutulu fark etmez

• Ben de oyunda yeniyim sorcerer açtım 6 lvlim henüz pek bilgim de yok yardımcı olursanız sevinirim

Yaş 21

Pcdenim ;) nick:Xmahone

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • warden sınıfı çok mu epic olmuş banamı öyle geliyor

Alcastyoutube
    The Warden Class Showcase - Elder Scrolls Online ESO
    https://www.youtube.com/watch?v=3cqmuccwr4Q
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XibalbaTM -- 4 Aralık 2019; 12:40:42 >
  • XibalbaTM kullanıcısına yanıt
    Hiç warrior kasmadım o yüzden two hand ile ilgili bişey diyemicem ama build için istediğin zaman istediğin şehir merkezinde skill stat ve attribute sıfırlayabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam 4-5 bin altın a sıfırlanıyor herzaman
  • ZinedineZidane kullanıcısına yanıt
    Nasıl kasmak istediğine bağlı bide. Pure magic mi yoksa stamina sorcerer mı daha çok hoşuna gidecek onu keşfetmen lazım önce =) ama bende sorcerer kasıyorum 300 lvl lık bir sorcerer ım var istersen kendi karakter buildimi seninle paylaşırım.
  • CnGLSN kullanıcısına yanıt
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XibalbaTM -- 4 Aralık 2019; 12:40:35 >
  • CnGLSN kullanıcısına yanıt
    Çok makbule geçer :) ya ben böyle sadece magic attack odaklı kasmak istiyorum lakin çabuk da geberiyorum. Ve sanki fazla da vuramıuorum. Hangi staff kullanıcam hangi skilere bercem bilmiyorum hiç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZinedineZidane kullanıcısına yanıt
    Bende sorcerer ımı alan hasar bazlı kullanıyorum. ölmeme işinide giydiğim setler sayesinde sağlıyorum =) takılarla birlikte 5er parçadan 2 set giyebiliyorsun. O yüzden bir setin 5 parça light diğer setinde 2 parça heavy diğerleride heavy lerin setini tamamlayan takılar takarak 5 leyebilirsin. destruction staff kullanman gerekiyor öncelikle. hali hazırda buildimi yakın zamanda paylaşırım sana burdan ne giyiyorum hangi skilleri kullanıyorum hangi staffları kullanıyorum hepsini ama şimdilik işine yaramaz çünkü takıların ve zırhların max lvl 160. Sen şimdi düşük lvl da benim dediklerimi takıp giyersen 5-10 lvl sonra o itemler çöp olcak. o yüzden bana kalırsa kapsamlı bir build işini en iyisi şampiyon lvl ı 160 olduktan sonra yapmak. Şahsen ben şampiyon lvl ı na gelee kadar ne bulduysam giydim öcellikle heavy armor mutlaka olsun ama üstünde heavy nin lvl ınıda fullemek şart çünkü ilerde pasifleri çok işine yarayacak =)

• Ben de bugün başladım, hadi bakalım hayırlısı. Fazla vaktim olmayınca Prophet ile olan bölümü geçip çıktım, yarın bir gelsin bakalım devam etmeyi merakla bekliyorum :) Gold edition almıştım kurcalarken 500 crown ve 4 dlc verdiğini gördüm kaçırdığım başka bir şey var mı?
  • Oyunda yeniyim iki günde ancak 10 level oldum. DaggerFall da DK oynuyorum varsa guild fln katılmak isterim yaşım 21 .

PSN: jaywalkr78

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaywalker78 -- 7 Mayıs 2017; 20:22:54 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XibalbaTM -- 4 Aralık 2017; 19:41:57 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.