Şimdi Ara

THE ELDER SCROLLS ONLINE [PS4 ANA KONU] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.850
Cevap
31
Favori
60.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

Patch atacagini sanmam genelde ps storedan oyun indirince en son güncelleme ile iniyor patch atmaz buyuk ihtimal. Oyun inince bir inceleme bekliyorum hocam sizden

Oyun indi hocam patch atmadi dediginiz gibi.

2 saat falan oynadim, yazayim birseyler.

Bu ekran karsiliyor bizi.

Ardindan acc olusturuluyor. Ulkeyi soruyor, server falan seciliyor.

Guzel bir cinematic var ama cok da begenmedim. Ikinci sinif asyali mmorpgler gibi.

Bu karakter olusturma ekrani. Bayagi detayli.

Irklara gore pasifler, mekanlar siniflar falan anlatiliyor.

Ben wood elf nightblade actim. Okcu/asas kasacagim.

Oyuna girince Gold edition aldigimizdan butun dlclerin acik olduguna dair bilgilendirme ve mail geliyor. Burdan dilersek dlclerin ilk gorevlerini alabiliyoruz. Ben almadim. Bir de yine gold editiona ozel mount veriliyor. Normalde baslarda yok kimsede bayagi dikkat cekiyor. 500 de shop parasi vermis.

Oyun ici boyle. Tam bir skyrim havasi.

Diyalog ekrani bu. Burada yaptigimiz secimler hikayeyi etkiliyor. Kime yardim edecegimizi, kimin kimi oldurecegini hikayede falan tesvik edebiliyoruz. Bunu sonraki gorevlerde farkettim.

Devamini yazicamda baska fotograf atamama izin vermedi. Anlatayim;

Butun gorevler zindanlar yan gorevler ana gorevler baska oyuncularla beraber yapiliyor ama lootlar ortak. Gordugum kadariyla cok bos bir oyun degil bayagi oyuncu var korktugum gibi degilmis. Adimiz karakter adi ve gametagle beraber gozukuyor. En basta level yaziyor. Inspect olup duel falan atilabiliyor isaretlenen kisiye. Ya da trade vs.

Main sehirlerde genelde herkes duel atiyor wowdaki eski orgrimmar kapisi gibi

Inventory yapisi skyrimle ayni yine, pek kullanisli degil.
    Combat ve combat disi petler var. Bana bir questten geldi birtane bocek gibi bir sey. Dolasiyor etrafimda. Guzel.
    Digerleri de achiyle, gorevle, boss dropla falan geliyormus.
    Mountlarda keza.

Oyun basta cok karisik geldi ama oynadikca alistim.
    Merchantlarin falan haritada gozukmemesi cok buyuk eksiklik de belki aciliyodur yok demiyim simdi.
    Quest takibi zor. Belli bir zone da quest yapmak icin surekli quest menusunden takip sart. Basta bunu yapmadigimdan 5-6 ayri haritada gorevlerim dallanip budaklandi. Gorev hikayeleri birbirine bagli, butun tamrieli dolasiyoruz masallah. Kafam karisti haliyle.

Bu da sundan oluyor, oyunda dinamik level var. Butun haritalarda yaratik levellari ayni, sizinle denk sanirim. Yani her levelde her bolgedeki questi yapabiliyorsunuz. Ben mesela haberim olmadan dlc bolgesine gitmis ordaki questleri yapmisim sonradan farkettim.

3-4 saatte 7 level oldum. Level kasmak herhangi bir mmorgp ye gore zor, witcher 3 e gore cok kolay
    Item cesitliligi guzel. Yesil itemler cikmaya basladi.item grade olayi wow gibi herhalde. Gri,beyaz,yesil,mavi,mor,sari gibi.

Solo dungeonlar var ya da yine baskalariyla size acik olanlar. Ister parti ister solo girilen. Sonunda bir boss oluyor. Kesince guzel drop atiyor. Bossu kesince o dungeonu temizlemis oluyorsunuz achi geliyor mesela, guzel.
    Dungeon finder 10 levelda aciliyormus. Crafting cok detayli. Biraz bakayim dedim beynim yandi bir guide bulmak lazim. Sanirim mesela hafif zirh ureteceksiniz terzi bulup materyal alicaksiniz Merc bulup igne iplik gibi. Diger anlamadigim materyalleri de general merchanttan falan olabilir. Bir sey urettikce, kirdikca vs skyrimdeki gibi yine skill artiyor. Skyrimdeki Iron dagger falan gibi bu levellari kolay kasmak icin uretilmesi kolay belli itemler vardir belki.

Simdilik bu kadar. Merak ettiginiz baska bir sey varsa sorun lutfen.
    Tabi daha baslardayiz cogu seyden haberimiz yok, mutlaka bir suru sey daha vardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 8 Nisan 2017; 8:14:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nidoran N kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam bayagi bir bilgilendirici olmus arti bende oyunu aldim bu sabah dayanamadım oyun indikten sonra beraber oynamak isterim hem guild falan da kurabiliriz

• Arkadaşlar Merhaba.
    Victoria's Demons adlı 9 kişilik oyun grubumuz ile tesoyu yaklaşık 1 aydır oynuyoruz. Ortalama olarak 200 champ leveliz. Yeni başlayan arkadaşları da aramızda görmek isteriz fakat bu oyun grubumuz ile sadece teso oynamıyoruz. R6, fifa, overwatch vb. oyunları da oynuyoruz yalnız grubun tamamı teso oynuyor şu an birinci önceliğimiz bu oyun. bu sebeple yalnızca teso guildi olarak değil de ps4 oyun grubu olarak devam ettiğimiz için katılmak isteyen arkadaşların bunu da göz önünde bulundurmasını rica ediyorum. Tek Katılım şartımız +18 yaş. Katılmak isteyen arkadaşlar bana pm atabilirler
    Herkese iyi forumlar
  • konuyu böyle hareketli görmeyeli çok olmuştu teso güzel oyun ama forumdan az takipçisi var benim psn id de nick ile aynı eklerseniz pek çok konuda yardımcı olabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Saolun hocam bayagi bir bilgilendirici olmus arti bende oyunu aldim bu sabah dayanamadım oyun indikten sonra beraber oynamak isterim hem guild falan da kurabiliriz

Iyi yapmisiniz hocam inince haber verin goruselim oyunda. Diger arkadaslari da ekleyelim. Biraz oyunu anlayinca katiliriz

Bizim delikanli

Edit: 10 oldum bazi gorevlerde asiri zorlaniyorum. Yapamayip dondum valla. Kill gorevleri. Melee heavy armor charlara ok falan islemiyor blocklasam stamina yiyor stub skillim de yok kaldik boyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 9 Nisan 2017; 8:0:14 >

İnceleme ve gold edt. bilgilendirmesi için teşekkürler; indirim bitmeden ve malum 35tl hesaba gelince ben de alıp başlayayım o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CON VAYNE

İnceleme ve gold edt. bilgilendirmesi için teşekkürler; indirim bitmeden ve malum 35tl hesaba gelince ben de alıp başlayayım o zaman.

Baslayin tabi hocam, oyun isindikca guzellesiyor.

Devam edeyim bende belki daha gelen olur. Baslik aktif degildi belki simdi indirimle beraber biraz canlaniriz

12 oldum. Soyle bir detayli inceleyince skilleri okcu/asas sinifinin medium armor giydigini farkertim. Karakterimi tamamen, biraz da sansin yardimiyla full medium donattim.

Bu arada dungeon finder denedim, 1 saatten fazla sure bekledim. Dps oldugum icin muhtemelen. Cok da garip degil. 4 kisi giriliyor. 1 tank 1 healer 2 dps.
    Genelde insanlar chatten organize oluyor sanirim.

2 set parcasi dustu. Set bonuslari var. Lootlar ayri dedigim gibi zar falan yok. Skyrim den hatirlayacaginiz soul stone var yine. Mesela lightning vuran bowun soulu bittiginde stone la fulluyorsunuz. Yalniz skyrim gibi bu soullar heryerde yok malesef. Ya mage guildden aliniyor 500 golda ya da dungeon bosslarindan yuzde yuz dusuyormus.

Bununla tekrar silahi dolduruyorsunuz.

Bu soulla oldugunuz yerden tekrar dogabiliyorsuniz ayrica.

Ama bence cok uzakta dogmayacaginizdan eminseniz harcamayin. Degerli bir sey oldugundan silahi charge etmeye kalsin. Pahali da. En azindan oyun baslarinda.

Zindandan bozma bir ev aldim bu arada. Bunun icin dere tepe duz gittim. Bir quest yapiliyor ve bitirince tapu gibi bir sey aliniyor, ev sahibi oluyoruz. Ev esyasi satan merchantlar var, buradan esya alip eve yerlestirebiliyoruz. Premium shopta ev kedileri falan var evde duruyor, geziyor. Ev buyutuluyordur herhalde onu da buluruz bir yerden nasil oldugunu.

Genel olarak main questlere oncelik verilmediginde sidelarda zorlaniliyor gibi. Main questlerin odulleri skill puani, mavi itemler gibi fark yaratan oduller. Mainleri yapmak daha mantikli gibi geldi.

Guild kurdum birtane Turkish Titans diye. Deneme amacli kurdum fonksiyonlari bayagi detayli. Oyun guzel yahu. Simdilik boyle efenim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 9 Nisan 2017; 10:50:7 >

Oyuna isinmaniz guzel hocam ilk baslarda ikimizde temkinliydik oyuna karsi iyi hoş ben hala inmesini bekliyorum oyunun daha inmedi lanet olsun boyle internet hızına kotasina oyun inince beraber oynariz ayrica yukarda guild ucin arkadaslar arayan kisiye de pm atabilirsiniz ben katildim gruplarina bayag eğlenceli kisiler yas ortalamasida bayag yuksek cok guzel bir oyun ortami yasanabilir bir yazin isterseniz

Bikaç tüyo veriyim size hocam şehirde fighters guild, mages guild ve undaunted mekanlarına gidip buralardan görevlerini alın hepsinin skilleri aktif olur bu şekilde. Erkenden yaparsanız sizin yararınıza olur ilerledikçe kasmak zorlaşır. Ayrıca dungeon için 50olmak lazımdı yanlış hatırlamıyorsam o yüzden finder işe yaramıyo olabilir ama uzun süre oldu tam emin değilim kaç level gerektiği konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

Bikaç tüyo veriyim size hocam şehirde fighters guild, mages guild ve undaunted mekanlarına gidip buralardan görevlerini alın hepsinin skilleri aktif olur bu şekilde. Erkenden yaparsanız sizin yararınıza olur ilerledikçe kasmak zorlaşır. Ayrıca dungeon için 50olmak lazımdı yanlış hatırlamıyorsam o yüzden finder işe yaramıyo olabilir ama uzun süre oldu tam emin değilim kaç level gerektiği konusunda.

Dediginiz gibi yaptim hocam iki guildinde ilk gorevlerini yaptim ama skillin artmasi icin devam etmek gerekiyor sanirim. Dungeon findera haksizlik etmisiz, random dungeon yapinca 5 dakikada sira geliyor, cok guzel exp kasiliyor valla. Dediginiz random dungeon veteran olan sanirim 50 level +10 champ level isteyen. Veteran olmayan bir mod daha var ben ona giriyorum.

@cnbzkrt Mesaj attim hocam donus bekliyorum geleyim bende. Siz de gelinde dungeon finderla kasariz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 10 Nisan 2017; 7:54:38 >

Fighters guild kestiğin yaratıklara göre gelişiyor zombiler filan ayrıca günlük görevleride var undaunted görevlerinin yanında olması lazımdı. Mages guild yerden mavi kitap topladıkça ve yine günlük görevleri var mages guild binasında o şekilde gelişiyor. Dediğin gibi ben veterana göre konuştum normal dungeonlarda sıkıntı olmuyo demek ki

• Merhaba bende yeni başladım ESO da yeniyim 7 lvl falanım Aldmeri KajatNB ama kafam trilyon oldu hiçbişeyden anlamadım açıkcası :D Sohbet edip bilgi vericek gerekirse beraber takılabileceğim arkadaşlar arıyoroum yaşım 27 çocuklar eklemesın vs demiycem saygılı sevgili herkes ekleyebılır

Psn : RecentFierceWolf
  • quote:

Orijinalden alıntı: XANTOS-07

Merhaba bende yeni başladım ESO da yeniyim 7 lvl falanım Aldmeri KajatNB ama kafam trilyon oldu hiçbişeyden anlamadım açıkcası :D Sohbet edip bilgi vericek gerekirse beraber takılabileceğim arkadaşlar arıyoroum yaşım 27 çocuklar eklemesın vs demiycem saygılı sevgili herkes ekleyebılır

Psn : RecentFierceWolf

Ekliyorum hocam.

Benim psn de " Mezzake " herkes ekleyebilir

Oyun gercekten ticareti, itemleri, neyi ne yapmak gerekiyo falan o yonden bayagi karisik. Bunlari karakteri kastiktan sonra dusunecegim artik. Internetteki destek sitelerindeki buildler, levelin zonelar falanda ps4 le fazla tutmuyor hep pc icin gostermis arkadaslar. Biraz daha arastirmak lazim.

Seni hazır yeni başlamışken çok kasmadan High Elf Sorcerer yapalım aramıza katıl el bebek gül bebek büyültelim lvl ını =)
  • Valla benim de alasım geldi, hangi sürümü almak lazım beyler?

• Beyler oyun suanda iniyor surekli oynayan bir ekip veya yeni basliyanlar var ise katilabilirim.

• _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    3 surum var biri standart surum herhangi bir eklenti dlcsi falan yok. Gold surum de ise bugune kadar cikmis butun dlc paketleri var bunlar ne yarar saglar dersen yeni zirhlar silahlar bolgeler raidler falan. Gold deluxe surumu ise gold surumu ile ayni sadece yek var icinde oyunun kendi marketinden alisveris yapabilcegin 5500 crown veriyor ki buda bayag pahali normal almaya kalkarsan

• quote:

3 surum var biri standart surum herhangi bir eklenti dlcsi falan yok. Gold surum de ise bugune kadar cikmis butun dlc paketleri var bunlar ne yarar saglar dersen yeni zirhlar silahlar bolgeler raidler falan. Gold deluxe surumu ise gold surumu ile ayni sadece yek var icinde oyunun kendi marketinden alisveris yapabilcegin 5500 crown veriyor ki buda bayag pahali normal almaya kalkarsan

Bu verilen 5500 crown ile sadece görsel eşyalar mı alıyoruz? Yani oyun içerisinde oynayarak alamayacağımız bir şey mi? Yani oyunun içinde para harcayanlar bizden daha mı güçlü oluyor? Bir de tamriel alıp sonradan gold yapmak istesek fiyatı uçuk mu oluyor?
  • Final fantasy xiv onlinedan vakit bulup esoyu cok oynayamam heralde ama yinede aylik odeme sistemi olmadigindan esoyu alip yeni baslayanlar varsa birlikte oynayabiliriz. Psn id TachyonKnight

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

quote:

Bu verilen 5500 crown ile sadece görsel eşyalar mı alıyoruz? Yani oyun içerisinde oynayarak alamayacağımız bir şey mi? Yani oyunun içinde para harcayanlar bizden daha mı güçlü oluyor? Bir de tamriel alıp sonradan gold yapmak istesek fiyatı uçuk mu oluyor?

Crown ile mount kostüm vb şeyler alabilirsiniz gerçek para harcayıp öne geçmek gibi bir durum yok. En baştan dlc ler olan paketi alırsanız daha kârlı olur sizin için. Crown olan paket hangisi bilmiyorum ama o size kalmış bişey. Daha mantıklı olan ise eso plus almanız hem plus avantajlarından faydalanırsınız hemde 1500 crown sahibi olursunuz. 1aylık plus 38lira

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.