Şimdi Ara

THE ELDER SCROLLS ONLINE [PS4 ANA KONU] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.850
Cevap
31
Favori
60.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen, aylık ücret yok. Oyuncu sayısı oldukça yüksek. (geçen gün bi küfür edeyim dedim adamlara, verdim küsküyü Türkçe, grubun yarısı Türk çıktı mahçup oldum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MesutBY

Aynen, aylık ücret yok. Oyuncu sayısı oldukça yüksek. (geçen gün bi küfür edeyim dedim adamlara, verdim küsküyü Türkçe, grubun yarısı Türk çıktı mahçup oldum :)

• Arkadaşlar oyun suan alınsa 0 dan oynanır mı acaba? Kullanıcı sayısı tatmin edici bi oranda mı? Birde ekstra para harcamak gerekir mi ilerlemek adına?

• oyunda yardim edebilecek olan var mi ps4(EU) da oynuyorum karakterim dark elf night blade 37 level yeni karakter acmayi dusunuyorum ebonheart de imis bu karakter hangi alliance yi secmemi tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpiki -- 15 Eylül 2016; 14:21:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    dostum selamlar bugünlerde Elder scroll u bırakmaya niyetlendim ama hala hesap arıyormusun acaba?
  • Bethesda yeni oyunculara çok sıcak davranıyor. Sıfırdan başlanır. Türklerin çoğunluğu daggerfallda. İngilizce rehber build ve gameplaylerin olduğu bir kanalım var.www.youtube.com/godlesscaptive adresinden bakabilirsiniz. Psn id de aynı eklerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

• arkadaşlar pc'deki hesabımızı ps4'e geçirebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeanMachine

arkadaşlar pc'deki hesabımızı ps4'e geçirebiliyor muyuz?

Hayır hocam

• Dlcleri almadan base game ile zevk alinir mi?

2. El alsak oluyormu yoksa illa 0 mi almak gerek?

• Aldmeri de dahil olabileceğimiz Türk klanı var mı? Ben de oyuna yeni başlayanlardanım. Tek dolaşmak sıktı artık, ya da başka bir bölgede güzel muhabbet var gel derseniz yeni karakterle gelebilirim
  • Guild arayan arklar psn adresime pm atarlarsa ekleyebilirim.

GodLeSsCapTive

• Hocalarim hem ps4 hem pc icin soruyorum

Ps4 te plus vardir heralde arti aylik uyelik de gerekiyor mu

Pc icin aylik kalkmis diyorlar dogru mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Envitras

Hocalarim hem ps4 hem pc icin soruyorum

Ps4 te plus vardir heralde arti aylik uyelik de gerekiyor mu

Pc icin aylik kalkmis diyorlar dogru mu

Aylık ödeme gerekmiyor ve evet eso plus almak mümkün. Sınırsız crafting bag ve 1500 crown veriyor.

• merhaba arkadaşlar takım halinde oynamak isterim psn: TheMessage8507 iyi oyunlar
  • 5700 crown var ne almamı tavsiye edersiniz ?
  • Bilginiz olsun oyun kutulu dnr da normalde 250 tl bugün itibari ile 3 5 günlüğüne 49 TL ye düştü çaktım hemen bi tane almayan varsa koşsun hemen. Bu arada cd yi taktım ardından 1.20 güncelleme yüklüyor 40 gb. Bu ne ameka biri aydınlatsın beni lütfen. Hdd kaç gb yer kaplar bu oyun güncelleme yanlış değil dimi?

• Selam arkadaşlar

Oyunu uzun zamandır almayı düşünüyordum, sırf download ile uğraşmayayım diye d&r dan kutulu aldım . (12 Şubat'a kadar 49 TL) yukarıda arkadaşın belirttiği gibi 40GB patch çıktı, digital code alsam 100GB olurdu sanırım.

Oyuna yeni baslıyorum, bu tarz oyunları kendi başıma çözmekten keyif alırım, soru sorup, yardım almaktan çok birlikte oynayıp sohbet/muhabbet edebileceğim arkadaşlar eklerlerse 40 GB'lık patch belasından sonra görüşebiliriz :) psn id:eserthefreak

İyi oyunlar!

• Arkadaşlar biz iki kişi bir mage bir stamina nightblade oynuyoruz. 50 olduk. Pek ne yapılır ne edilir haberimiz yok. Katılabileceğimiz guild vb. varmı. İngilizcemiz var sıkıntı değil bu arada.

• Bu Gold editions farkı nedir acaba arkadaşlar alırsak hangi versiyonunu almalıyız?

• Beyler benide ekleyebilirsiniz.daggerfall covenantta 2 kisi aktif oynuyoruz.ben 150 lvl breton templar dps yim. arkadas 280 level sorcerer.psn : HandsomesquireTR

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.