Şimdi Ara

THE ELDER SCROLLS ONLINE [PS4 ANA KONU] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.850
Cevap
31
Favori
60.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WizMellin

Ps storeda oyun şuan indirimdede hangsini almak lazım,normal 30 tl gold 60 tl dlclerin oyuna çok etkisi varmı ? bide 207 tl ye The Elder Scrolls Online: Morrowind var son paket dahil kafam karıştı

gold edition alın hocam dlclerde bazı dungeonlar var oyunu tam anlamı ile oynamak istiyorsanız gold edition alın fiyatıda şuan müthiş uygun 190tlye almıştık biz şuan 59tl gold edition.

morrowindi sonra alsanızda olur eğer warden classı açmayacaksanız oyunda morrowind paketine kadar tonla içerik var ilerde morrowindide alırsınız tabi indirime vs girince veya oyunda tıkanırsanız

• Zaris kullanıcısına yanıt
    teşekkürler,morrowindi sonra almak daha mantıklı ozaman
  • quote:

zaten şuan oyuna yeni başlayacağınız için bol bir content var önünüzde morrowinding expansion olarak fiyatıda biraz pahalı sayılır ama elbette dediğim gibi tıkanırsa içerik almak zorunlu gibi birşey sonuça oyunun end game dungeon ve raidleri morrowind ile gelenler olacak muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

zaten şuan oyuna yeni başlayacağınız için bol bir content var önünüzde morrowinding expansion olarak fiyatıda biraz pahalı sayılır ama elbette dediğim gibi tıkanırsa içerik almak zorunlu gibi birşey sonuça oyunun end game dungeon ve raidleri morrowind ile gelenler olacak muhtemelen.

Normal oyunla birlikte morrowindi almak gold edition almaktan daha mantıklıdır diye düşünüyordum ben,sonuçta endgame gearlar ve content morrowind üzerine kurulmuştur,yani level cap'e ulaşan biri direk morrowind dungeonlarına geçer eskileriyle uğraşmaz diye düşünüyordum,siz zorunluluk açısından mı o dungeonları söylüyorsunuz yoksa oyunu keşfetmek açısından mı gold edition alınmalı?
    Ek olarak ben pve den ziyade pvp playerı olduğum için her dungeonı gezmek yerine bir an evvel endgame gearı dizmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 11 Haziran 2017; 19:41:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Iconic

quote:

quote:

Normal oyunla birlikte morrowindi almak gold edition almaktan daha mantıklıdır diye düşünüyordum ben,sonuçta endgame gearlar ve content morrowind üzerine kurulmuştur,yani level cap'e ulaşan biri direk morrowind dungeonlarına geçer eskileriyle uğraşmaz diye düşünüyordum,siz zorunluluk açısından mı o dungeonları söylüyorsunuz yoksa oyunu keşfetmek açısından mı gold edition alınmalı?
    Ek olarak ben pve den ziyade pvp playerı olduğum için her dungeonı gezmek yerine bir an evvel endgame gearı dizmek istiyorum.

hocam zaten lvling questing ve map completion, skyshardıdır lorebook toplamasıdır epey bir süre morrowind harici contentte zaman harcanması gerekiyor.

örneğin pvpciyim diyorsunuz siz. imperial city pvp odaklı en iyi contentlerden birisidir. bunun içinde imperial dlc'si lazım.

ha imkanınız varsa eso gold edition + morrowind upgrade alın tabi şuan 110tl morrowind + 59tl eso gold edition

yaklaşık 170tl ile tüm contenti buy 2 play mantığıyla sınırsız oynayabilirsiniz aylık ödeme olayına yani eso plus olayına hiç girmeden.

birde hazır para paket muhabbetine girmişken söyleyim, ps4 kardeşliği ile oyunu oynamak isteyenler varsa gold edition alan kişiye gidiyor sadece DLC'ler. diğeri sadece normal versiyonu oynayabiliyor.

morrowind'de aynı dlcler gibi sadece bir hesap faydalanabiliyor. kısacası ps4 ile kardeşlik dahilinde eso oynamak isteyenler dlc ve expansion'dan faydalanamıyorlar. birebir denedik arkadaşla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 11 Haziran 2017; 21:5:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam zaten lvling questing ve map completion, skyshardıdır lorebook toplamasıdır epey bir süre morrowind harici contentte zaman harcanması gerekiyor.

örneğin pvpciyim diyorsunuz siz. imperial city pvp odaklı en iyi contentlerden birisidir. bunun içinde imperial dlc'si lazım.

ha imkanınız varsa eso gold edition + morrowind upgrade alın tabi şuan 110tl morrowind + 59tl eso gold edition

yaklaşık 170tl ile tüm contenti buy 2 play mantığıyla sınırsız oynayabilirsiniz aylık ödeme olayına yani eso plus olayına hiç girmeden.

birde hazır para paket muhabbetine girmişken söyleyim, ps4 kardeşliği ile oyunu oynamak isteyenler varsa gold edition alan kişiye gidiyor sadece DLC'ler. diğeri sadece normal versiyonu oynayabiliyor.

morrowind'de aynı dlcler gibi sadece bir hesap faydalanabiliyor. kısacası ps4 ile kardeşlik dahilinde eso oynamak isteyenler dlc ve expansion'dan faydalanamıyorlar. birebir denedik arkadaşla.

Bu çok kötüymüş söylediğiniz iyi oldu,kardeşlikle almayı düşünüyoduk,bu haliyle gereksiz pahalıya gelir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu çok kötüymüş söylediğiniz iyi oldu,kardeşlikle almayı düşünüyoduk,bu haliyle gereksiz pahalıya gelir.

gold alın hocam 59tl kardeşlik olmadan dahi süper fiyat siz bilirsiniz tabi

• Piyasadaki son cikan oyunlarin cogunu oynamistim ama icimde hep bir mmorpg istegi vardi boyle sohbet, lonca savaslari, kasilmak ozellikle ticaret olsun bu oyunda galiba boyle seyler var severek aldim gold edition u şuan iniyor buyuk ihtimal oğlene kadar inicek gibi ama daha once skyrim oynamamistim hic yardimci olup sohbet muhabbet falan oynayacagim arkadaslar ariyorum 18+ bir grup olursa zevkli olur oynarız psn id : Aborjin102

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun sardı gibi arkadaşlar ama okçu olmak için hangisine veya buyucu olmak icin hangisine vercem skilleri yardimci olurmusunuz mesela ben staminaya verdim okçu olmak için yanlis mi verdim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkayra

Oyun sardı gibi arkadaşlar ama okçu olmak için hangisine veya buyucu olmak icin hangisine vercem skilleri yardimci olurmusunuz mesela ben staminaya verdim okçu olmak için yanlis mi verdim acaba

burdaki buildlere bakın hocam mutlakahttp://deltiasgaming.com/
  • Henuz 6lwl im 3 tane gorev var birisi saray gibi bi yere goturuyo oku takip edince gorev sarayin icinde ama saraya giris yok obur 2 gorevde de Gilzir adinda isinlayiciyi gosteriyo ben saniyorum ki o isinlayicidan baska yere isinlanip gorevi orsa yapcaz ama 3 yere isinlaniyo zaten hepsinde gorev o isinlayici gosteriyo delirecem bi yardim lutfen nasil yapilcak bu gorevler ?

• quote:

Henuz 6lwl im 3 tane gorev var birisi saray gibi bi yere goturuyo oku takip edince gorev sarayin icinde ama saraya giris yok obur 2 gorevde de Gilzir adinda isinlayiciyi gosteriyo ben saniyorum ki o isinlayicidan baska yere isinlanip gorevi orsa yapcaz ama 3 yere isinlaniyo zaten hepsinde gorev o isinlayici gosteriyo delirecem bi yardim lutfen nasil yapilcak bu gorevler ?

Hocam ilk görevde invertoryde gorev itemini giymeniz . gerek. Birde youtubeye yapamadiginiz gorevin ismini yazin cok basit yontem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaywalker78 -- 16 Haziran 2017; 19:56:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaywalker78

quote:

Henuz 6lwl im 3 tane gorev var birisi saray gibi bi yere goturuyo oku takip edince gorev sarayin icinde ama saraya giris yok obur 2 gorevde de Gilzir adinda isinlayiciyi gosteriyo ben saniyorum ki o isinlayicidan baska yere isinlanip gorevi orsa yapcaz ama 3 yere isinlaniyo zaten hepsinde gorev o isinlayici gosteriyo delirecem bi yardim lutfen nasil yapilcak bu gorevler ?

Hocam ilk görevde invertoryde gorev itemini giymeniz . gerek. Birde youtubeye yapamadiginiz gorevin ismini yazin cok basit yontem

Youtubeda hepsi var mi vay be diğer oyunlar kadar kalabalık kitlesi olmadigindan yoktur diye dusunuyodum saolasın ;)

• Morrowind ek paketini kardeşlik ile alsam 2 kişi kullanabilirmiyiz yoksa sadece eso daki gibi tek hesabamı katıt oluyor Dlc.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

Morrowind ek paketini kardeşlik ile alsam 2 kişi kullanabilirmiyiz yoksa sadece eso daki gibi tek hesabamı katıt oluyor Dlc.

hocam dlc gibi oluyor benim arkadaşım expansionu aldı ve ben morrowinde yükselemedim. kısacası dlc gibi morrowind'de tek hesaba kayıtlı.

kardeşlik sadece base game'de geçerli.
  • Eso plus bu oyun için gerekli mi açıklamada tam bir deneyim için gerekli diyor ben bunu almasam ne kaybederim oyunun tadı mı kaçar

• quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

Eso plus bu oyun için gerekli mi açıklamada tam bir deneyim için gerekli diyor ben bunu almasam ne kaybederim oyunun tadı mı kaçar

Gold edition aldiysaniz zaten 4 adet dlc icerisinde mevcut olacak. Dlclere erismek icin alinir bence sadece yoksa gereksiz.
  • quote:

Eso plus bu oyun için gerekli mi açıklamada tam bir deneyim için gerekli diyor ben bunu almasam ne kaybederim oyunun tadı mı kaçar

eso plus gerekli değil tabiki. sadece craft materyallerini doğada gezerken ve toplayıcılık yaparken limitsiz bir çanta veriyor ve bunun gibi oyuna direkt etkisi olmayan kolaylıklar sağlıyor. kısacası en iyi özelliği çanta envanter kolaylığı sağlıyor. ki çoğu insan bunun için alıyor eso plusı.

esoyu geçmişte 5-6 ay, şuanda 2-3 haftadır aktif oynayan birisi olarak söyleyebilirim ki, eğer dlc'leri aldıysanız (dlclerde güzel dungeon ve trial içerikleri mevcut) content olarak limitsiz bir oyun deneyimi yaşarsınız.

buy 2 play mantığıyla eso gold edition ve üzerine morrowind expansionu alırsanız tüm dlc'ler ve içerik size komple açık olur.

biraz fazla para verirsiniz gold edition ve morrowind expansionu için ama sonuçta aylık ödeme yapmak durumunda kalmazsınız.

şuan eso gold edition ps4'de 59tl
    morrowind expansion ise 110tl civarında. bence oldukça iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 17 Haziran 2017; 20:0:43 >

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Bu eso plus aylık bir şey ama gold edition alırsam bunu almam gerekmicek ve eso plus verdiği özelliklerde olcak diye anladım....valla sinir oluyorum şu habire para isteyen oyunlara neyse fiyatın baştan söyle sana para mı yetiştircem ben habire ayıp ya

• quote:

Bu eso plus aylık bir şey ama gold edition alırsam bunu almam gerekmicek ve eso plus verdiği özelliklerde olcak diye anladım....valla sinir oluyorum şu habire para isteyen oyunlara neyse fiyatın baştan söyle sana para mı yetiştircem ben habire ayıp ya

DLC`ler oldugu surece ESO plus gereksiz bence , verdigi seyler exp bonus falan gereksiz seyler. Dlc`ler yoksa aylik olarak eso plus alinabilir. Bildigim kadariyla Gold Edition`a suan Morrowind haric butun DLC`ler dahil. Gold edition al suan, zaten icerigini bitirmen bayagi bir zaman alacak, sonrasinda da Morrowind paketini alirsin istersen. Eso plus`a gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.