Şimdi Ara

THE ELDER SCROLLS ONLINE [PS4 ANA KONU] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.850
Cevap
31
Favori
60.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-A92D21C4E

Beyler oyunu kurdum bu ırk seçimleri önemlimi sorcerer oynamak istiyorum hangi ırkı seçmem gerekecek.
    Ben de High Elf (Altmer) veya Dark Elf (Dunmer) öneririm
  • Eskisi kadar sık oynamadığım için Elder Scrolls Online oyun goldlarımı PS4 oyunları ile takas etmek istiyorum. 3.6 milyon civarı oyun goldum var.

rdr2, fifa19, Spiderman vs yeni çıkan oyunlar ile takas edebilirim. İlgilenen olursa PSN: OscarNORD ekleyebilirsiniz.

(1M-25euro takas oranı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar iyi günler!
    Eski ko,sro ve diablo oyuncusu olarak ps4 konsol da bu tarz bir oyuna başlamak istedim diabloyu pc de oynadım lakin bir müddet sonra sıkıyor bu oyunda böyle birşey söz kokusu mu? Oyun hakkında hiç bilgim yok , bu oyunu biliyorum diyene kadar kaç ay geçer? Yeni güncelleme yayınladılar yeni başlayacağım için onu ön sipariş olarak almamı önerir misiniz? Bu ön siparişe tüm dlc ler dahil mi acaba? Aylık eso üyeliği almalı mıyım? Bir de başlarsam hala oynayanlar var mı yardımcı olur musunuz gerek açacağım karakterden gerek oyun içi yapmam gerekenler kadar :) biraz baş ağrıttım kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum ....

• Merhaba PS4 için yeni gelen güncelleme ile beraber tüm paketleri içeriyor, şimdi bunu aldığımda ek olarak bir de DLC almam gerekecek fakat oyun halen oynamaya değer mi? PC de devam ediyorum fakat orada ki addon/player sayısı vs biraz daha fazla gibi. Nasıl yapacağıma karar veremedim.
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    Pcde oynuyorsanız hiç geçmeyin boşuna iki paltforma birden emek vermek zor olur. Ps4 platformu kapalı bir kutu olduğu için pcdeki gibi addon gibi öğeler ekleyemiyorsunuz maalesef artı olarak pcdeki oyuncu sayısı konsoldan fazladır ve oyuncu ya da guild bulma oranıniz daha düşük olur ama derseniz İngilizcem çok iyi yabancılarla anlaşmada problem cekmem Ps4 teki topluluklardan bayağı oyuncu ve guild bulursunuz ama seçim sizin yinede tabi bana soracak olursanız aksiyon aramaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

Pcde oynuyorsanız hiç geçmeyin boşuna iki paltforma birden emek vermek zor olur. Ps4 platformu kapalı bir kutu olduğu için pcdeki gibi addon gibi öğeler ekleyemiyorsunuz maalesef artı olarak pcdeki oyuncu sayısı konsoldan fazladır ve oyuncu ya da guild bulma oranıniz daha düşük olur ama derseniz İngilizcem çok iyi yabancılarla anlaşmada problem cekmem Ps4 teki topluluklardan bayağı oyuncu ve guild bulursunuz ama seçim sizin yinede tabi bana soracak olursanız aksiyon aramaya gerek yok
    Hocam cevap için teşekkürler, aslında hem yeni bir soluk olsun dedim hem de yakın bir arkadaşımın pc tam olarak kaldırmadığından buraya geçeyim diyordum :) İngilizce konusunda cok sorun yaşamam özellikle marketing tarafında ama tek kafama yatmayan iş topluluk sayıları, derseniz dungeondur,raiddir pvp dir sorun olmaz, şimdi alayım :)

Hazır komple pack veriyorken, dlc leri de yavas yavas oturturuz diye düşünüyorum, bir de pns kardeşliği yapsam arkadaşım benim patch ve dlc lerden de yararlanabilir mi?

Dungeon raid pvp ler dolu sıkıntı çıkarmaz her türlü grup buluyorsunuz. Arkadaşınız varsa daha iyi olur bereber takılmaniz açısından. Kardeşlik olayında ise eklentileri sadece secondary hesapta oynayan kişi erişebiliyor primary hesabı kendi hesabınızda oynarsaniz göremezsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Dungeon raid pvp ler dolu sıkıntı çıkarmaz her türlü grup buluyorsunuz. Arkadaşınız varsa daha iyi olur bereber takılmaniz açısından. Kardeşlik olayında ise eklentileri sadece secondary hesapta oynayan kişi erişebiliyor primary hesabı kendi hesabınızda oynarsaniz göremezsiniz
    Oyunun tüm packleri ben alacağım, o da olandan yararlansın işte :D artık ilerisi ne getirir bilemiyorum, teşekkür ederim.

Zaten ilk etapta arkadaşın öğrenme süresi vs derken clan işi zor :) En temizi forumdaşların olduğu bir yer bulup orada kök salmak.
    Aldığın hesaptan oynacaksan sıkıntı yok😁 bütün packleri oynarsin. Benide ekleyebilirsin oyunda eşlik ederim size uygun vakitlerde yada cagirdiginizda

• cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    Olur tabi ki, ben kendi hesabımdan alacağım, diğer oyunların dlc leri vs hep oynayabiliyor, ek paketlerde ve dlc lerde sorun çıkmazsa eso üyeliğini bile buraya taşırım :) Zaten diğer tarafa ara vere vere üvey evlat oldu.
    CnBozkurt PSN adresim eklersiniz

• quote:

CnBozkurt PSN adresim eklersiniz
    Hocam selam, fırsat bulamadım işten güçten anca dün girebildim eklemeyi unutumuşum :) PC ile alakası yok sanki başka bir oyun gibi geldi, deneme fırsatı bulamadığım mapler vs iyi bir deneyim oldu, bir de kardeşlik üzerinden chapter,dlc eso plus vs kardeşlik yapılan kişiye yansımıyormuş onu da görmüş olduk. Katılabileceğimiz bir clan vs var mı? Bildiğimizi de unutmuşuz addonlar sayesinde.
    PC kısmında oynamadığım için farklı mı değil mi birşey diyemem. Kardeşlik konusundan daha önce söylemiştim sadece bir kişi yararlanabiliyor diye Yani benim bildigim bir falan yok ama bulunamaz değil tabiki. Konsolda addon olmadığı için o konudaki kolayligi bilmiyorum maalesef.

• quote:

PC kısmında oynamadığım için farklı mı değil mi birşey diyemem. Kardeşlik konusundan daha önce söylemiştim sadece bir kişi yararlanabiliyor diye Yani benim bildigim bir falan yok ama bulunamaz değil tabiki. Konsolda addon olmadığı için o konudaki kolayligi bilmiyorum maalesef.
    Mapte ki skyshardlara ve toplanabilecek tüm eşya ve görev listelerine kadar her şey var desem
    Skyshard ve kitaplar konusundan güzel ama oyunu biraz fazla kolaylaştırıyormuş gibi geldi yani oyuna yeni başlıyorsun ama bir eklenti kuruyorsun atıyorum 1 ayda bulacağın item görev vb. yerlerini 1 dakikada buluyorsun biraz oyunun mantığına ters ama benimde bazen netten maplere baktığım oluyor özellikle mage guildin kitaplarına yalan atmayayım şimdi
  • quote:

Skyshard ve kitaplar konusundan güzel ama oyunu biraz fazla kolaylaştırıyormuş gibi geldi yani oyuna yeni başlıyorsun ama bir eklenti kuruyorsun atıyorum 1 ayda bulacağın item görev vb. yerlerini 1 dakikada buluyorsun biraz oyunun mantığına ters ama benimde bazen netten maplere baktığım oluyor özellikle mage guildin kitaplarına yalan atmayayım şimdi
    Dün gece girebildim 15 oldum, ben bu kadar zor level atladığımı hatırlamıyorum :) Aradığımız her şey elimiz altında olunca ne kadar kolaymış, crafting materyallerine bakıyorum diyorum ulan bu bir işe yarıyordu ama neydi dur diye diye oynayamadım :D
  • Pve olarak oynayan varmı ?

• Ben PVE ve Crafting ağırlıklı oynuyorum. Crafting'te henüz çömezim ama keyifli. Oyun gerçekten çok detaylı olduğundan biraz bilgi birikimi gerektiriyor. Ben eski bir UO oyuncusu olduğumdan bu kadar detay hoşuma gitti doğal olarak. Daha End Game görmedim CP260 ama en azından yeni başlayanlara tavsiyelerim olabilir, her zaman beklerim :)

Beraber Pledge, Dungeon yaparız diyen varsa PSN ekleyebilir

Hatta biz Trial yapıyoruz gel senide kolundan tutup götürelim diyen varsa iyi olur, Non-Pet Sorcererım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackk' -- 27 Şubat 2019; 12:36:9 >
  • psn:brtkrkc oynamak isteyen ekleyebilir :)

• Hala oynayan varmı

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.