Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1519. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.365
Cevap
127
Favori
1.633.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15151516151715181519
Sayfaya Git
Git
Giriş

O en eski dediğin farklı start modunda bir değişim yok. Yine yeni bir oyun açtığında bir odada doğuyorsun, karşında Mara heykeli sana kaderini seç falan diyor. İstersen seçiyorsun oradaki seçeneklerden birini, istersen buradan ksçmak istiyorum diyorsun birkaç maymuncuk veriyor, yandaki kapıyı açıyorsun falan. Başlangıçların 1 2 ufak bonusu var o kadar. Mesela bir ev sahibiyim başlangıcını seçersin şeçtiğin bir şehirde evin olur.

Ya da bir loncanın üyesi oldum başlangıcını seçersin direkt bir questlineden başlarsın. Asker oldum dersin Civil War questlinesini başlatırsın. Başlangıçların arasında oyunun vanilla başlangıcı da mevcut bu arada.

Her ne kadar oyundaki default NPC seslerinin oyunun içinde seslendirilmemiş şeyleri seslendirdiği modlar olduğuna şahit olsam da bu kadar detaylısı yok galiba.

Gerçi hoş, Skyrim motoru ile Morrowind ve Oblivion yapılıyor günümüzde. Belki bu kadar çeşitliliği öyle büyük çaplı projelerde görürüz. Malum adamlar baştan oyun tasarlıyorlar.

Wabbajack bir mod paketi değil mod paketlerine bakabildiğin bir mağaza/ağ. Hani şu anda Nexus Next var ya modlist'ler var içinde onun atası aslında.

Tabii modları kendin kurması daha zevkli oluyor şüphesiz. Ona katılıyorum.

O gördüğüm deneyimi tamı tamına oluşturacak modlar hangileridir bilemiyorum. İsimlerine çok bakmamıştım. Hatta bir iki tanesi galiba o modlistesi için özel hazırlanmıştı. Özellikle Wabbajack'taki modlisteleri üst donanım PC'ler için hazırlanıyor ve genellikle daha hardcore RPG bir deneyim sunuyor (Skyrim Requiem modu gibi). Hava şartları sıkıntı olabiliyor, staminayı falan idareli kullanmak gerekiyor, Levelscaling kapalı oluyor o yüzden de öyle oyun başladığı gibi herkese saldıramıyorsun falan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt

Anladım yani bahsettiğimiz fantezileri f si yok hala bu modda. Ki ilgilileri tarafından böyle bir şey bekleyende yoktur zaten.

Ben Nexus Next'i bile bilmiyorum misal. Mod list şeysileri, hazır paketler filan aman aman, bunlar bana erotizm katili gibi bir şey geliyor The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]  Ben UBE ile çayır çimen devam edeyim.

• innorvous kullanıcısına yanıt

Modlistelerinde genellikle erotizm bulunuyor. Nexus Next'teki en ünlü modlistesi Immersive & Adult mesela. Hatta mod listesini hazırlayan da Türk, adı Canberk. Şu an mod listesi sitede gizli/liste dışı (elinde linki varsa çalışıyor) çünkü içindeki her mod güncel değil. Mod listesi ise görece hafif.

Zaten oyuna baştan yeni mekanik ekleyen türde modlar için elle kurmak vacip gibi bir şey. En iyi bildiğin yoldan aynen devam et The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] 

• ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt

O benzetme esas değildi, muziplik olsun diyeydi yahu The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] . Modlist'te adult mod bakıp bulamadığımdan değil.

Örnek erotizm katili mesela;

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]
  • innorvous kullanıcısına yanıt

Haaaaaaa anladım The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] Tam anlamıyla sandım, doğru böyle bir kullanımı da vardı.

• 
Sayfa: önceki 15151516151715181519
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.