Şimdi Ara

The Elder Scrolls V Skyrim Dawnguard

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The elder scrolls v skyrimin fanları tarafından sabırsızlıkla beklenen ek paketi dawnguard beklentileri karşılayacak gibi görünüyor vampir temealı bu ek pakettin yapımcısı Matt Carofano ek paketin bethesdanın diğer bir oyunu olan fallout new vegas ın paketlerinden çok daha büyük olcağını ve çok daha fazla detay içereceğini söyledi.

the elder of scrolls v skyrim gerek seneryosuyla gerek birçok işleviyle yıla damgasını vuran bir oyun olmuştu
    bazı siteler bu oyunu tüm zamanların en iyi rpg si olarak nitelendirmişti umarım bu ek paket skyrim in ününe gölge düşürecek bir ek paket olmaz

The Elder Scrolls V Skyrimin sabırsızlıkla beklenen paketi Dawnguard
    http://www.youtube.com/watch?v=SUA4VaDR8WQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Blade -- 16 Haziran 2012; 11:48:00 >

• 10 gün sonra çıkacakmış ve crossbow gördüm galiba :D
  • merhaba arkadaşlar,
    bu dawnguard dlc sinde "feed on the moth priest" görevini feed seçeneğini seçtiğim halde adamı ısırmıyor dolayısıyla görevi yapamıyorum bana bu konuda yardımcı olun lütfen. oyunda bug var. zaten ben vampir olmayacaktım zorla vampir oldum bug yüzünden. bu şatodaki amcam vampir olup soruyor ya vampir olmak istiyormusun diye ben istemiyorum diyorum ancak herhangibir şey olmuyor. mecburen vampirliği seçtim. vampir lord oluncada vampir tuşları aktif olmuyor.
    yardım lütfen
    en kötü bu bölümden sonraki save dosyasını paylaşrısanız şu dawnguardı bitireyim biliyorum şimdi diyeceksiniz başkasının yarattığı karakterle oynamak zevkli olmaz diye ancak ne yapayım şu bug yüzünden en azından dawnguardı bitirmiş olurum

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.