Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim - Mod Başlığı [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
616
Cevap
52
Favori
145.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar steam de moda abone ol butonuna basınca indirmesi gerek ama bende indirmiyor neden acaba?
  • x4 965 3.4ghz ve hd 6850 ile enb işlerine girmemi onaylar mısınız beyler, yoksa heyecan aramamalı mıyım
  • Beyler oyunda ölünce aynı Gta serisinde olduğu gibi öldüğümüzde bir yerde uyanmamızı sağlayan bir mod varmıdır acaba? Ölünce en son yattığımız yatakta tekrar doğsak mesela, yada bir tapınakta.
    Birde ben oyunda live another life ile yeni karakter açtım, çok zor modda oynuyorum ama biraz para sıkıntısı çekmek istiyorum kısa sürede 2000 altın yaptım. Bununda modu varmıdır oyunda altınları azaltan.
  • Ellerine sağlık güzel bir konu olmuş bir çoğunu indirdim sorun yok :) Oyun açılınca kapanma sorunu yaşayan arkadaşlar Resimde okla gösterdiğim bölümdeki işareti kaldırın sorun kalmayacaktır.
     The Elder Scrolls V: Skyrim - Mod Başlığı [ANA KONU]

• Arkadaşlar bir şey soracağım. Ben skyrim'i Steam'den aldım. Nexxus sitesindeki modları kurmam mümkün mü acaba? Steam atölyesinde de birçoğu var zaten fakat bazı modları sadece nexus da bulabildim. Yardımcı olacaklara teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiowas

Arkadaşlar bir şey soracağım. Ben skyrim'i Steam'den aldım. Nexxus sitesindeki modları kurmam mümkün mü acaba? Steam atölyesinde de birçoğu var zaten fakat bazı modları sadece nexus da bulabildim. Yardımcı olacaklara teşekkürler..

kurabilirsin hiç bir sıkıntı olmaz. fakat hangi mod hangisi ile uyumlu ona dikkat etmek lazım. bazen çakışıp oyunu açamayabiliyorsun. birde bilgisayarının gücü ile alakalı. bazı modları bazı bilgisayarlar kaldıramıyabiliyor
  • quote:

Arkadaşlar bir şey soracağım. Ben skyrim'i Steam'den aldım. Nexxus sitesindeki modları kurmam mümkün mü acaba? Steam atölyesinde de birçoğu var zaten fakat bazı modları sadece nexus da bulabildim. Yardımcı olacaklara teşekkürler..

Nexus daki modları gönül rahatlığı ile kurabilirsin. Modların açıklamalarını iyi oku çünkü bazı modları çalıştırmak için başka modlar ile kombine etmen gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takunyalı SinHa

quote:

kurabilirsin hiç bir sıkıntı olmaz. fakat hangi mod hangisi ile uyumlu ona dikkat etmek lazım. bazen çakışıp oyunu açamayabiliyorsun. birde bilgisayarının gücü ile alakalı. bazı modları bazı bilgisayarlar kaldıramıyabiliyor

Çok sağolun bilgi için, iyi bayramlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

quote:

Nexus daki modları gönül rahatlığı ile kurabilirsin. Modların açıklamalarını iyi oku çünkü bazı modları çalıştırmak için başka modlar ile kombine etmen gerekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: feriox

quote:

çok teşekkür ederim, iyi bayramlar..

• skyrim skse ile çalıştırınca windowed mod ile çalışıyor. tam ekrana alamıyorum oyunu. çözümü varmıdır?
  • Kinross kullanıcısına yanıt
    alt+enter deneye bilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takunyalı SinHa

alt+enter deneye bilirmisin?

çalışmıyor malesef alt+enter :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronakai

Arkadaşlar şu videoda hangi mod'lar kullanılmış olabilir çok hoşuma gitti .

Bence fazla renkli olmuş, şirinler köyüne dönmüş Whiterun.

• Attackers In The Forest kullanıcısına yanıt
    Acaba bu modları yükleyebilmemiz için oyunumuz orjinal mi olmali??
  • Bos bir vaktimde The Uchiha Clan adli modun tanitimini detaylica yapmayi dusunuyorum. Turkce kaynaklarda bu modun tanitimi yok gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben warmonger armor ve bosmer armor modu kurdum ata fılestan onayladım oyuna gırınce oyunda zırhı yapıyorum fakat ustumde gozukmuyor aksine hıcbırsey takmamıs gıbı oluyor çözüm bilen varsa yardım edebılırmı lütfennnn
  • WampiruS kullanıcısına yanıt
    vay allah senden razı olsun :)
  • Sıfırdan Skyrim kurup Nexus Mod Manager ile bir sürü mod ekledim. Youtube'da birisinin hazırladığı video'da birbiriyle çakışmayacak güzel modlar listelenmişti, onları kurdum. Oyuna başladım ama emin olamadım mod'lar çalışıyor mu çalışmıyor mu.

Öncelikle menü'de Mod Configuration Menü'ye girdiğimde sadece MCM amblemi çıkıyor. Hiçbir işlem yapılamıyor. Burada bir yanlışlık var değil mi? Ayrıca SkyUI ile yenilenen inventory ekranına girerken 3-4 saniye gecikme oluyor. O da normal değil sanırsam. Bunları düzeltmek için ne yapabilirim?

BOSS ile mod'ların açılma sırasını ayarladım. BOSS'u çalıştırmak yeterli oluyor mu onun için? MSDOS ekranında birşeyler yaptıktan sonra html sayfasında sonuçları gösteriyor. Mod sırasını düzenlemiş oldu mu şimdi anlamadım.
  • Şöyle birşey çıkıyor burdan hangisini seçmeliyim

The Elder Scrolls V: Skyrim - Mod Başlığı [ANA KONU]

Ses modlarını kurarken çıkıyor,her ses modu farklı ama

Sounds of Skyrim - The Wilds:Hayvan seslerini felan düzenliyor yenilerini ekliyor
    Sounds of Skyrim - The Dungeons:Mağaralara yeni sesler
    Sounds of Skyrim - Civilization:Şehirlerdeki sesleri daha güzel yapıyor,yenilerini ekliyor

Edit:neyse sildim komle mod programını,steam atolyeden kuruyorum modları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 26 Aralık 2014; 17:16:14 >
  • Nén-El kullanıcısına yanıt
    Youtube videosunun linkini paylaşabilir misin?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.