Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim - Mod Başlığı [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
52
Favori
145.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konunun başında verilmiş ama grafik modu olarak "Towns and Villages Enhanced" serisini kurun,zaten ufak boyutları,bölgeleri bambaşka yapıyor,daha canlı daha fazla ağaç felan...

Meşhur Whiterun (Akçay) şuan böyle:
     The Elder Scrolls V: Skyrim - Mod Başlığı [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 26 Aralık 2014; 17:23:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

Youtube videosunun linkini paylaşabilir misin?

http://www.youtube.com/watch?v=Fb9QlTbz60k

Buradakilerin hemen hepsini kurdum. Sorunumu da çözdüm. Skyui için skyrim.ini dosyasında bir satır değiştirdim düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar Legendary yi steamden aldım ve indirmesi bugün bitti...Bu Türkçe unofical patch ne oluyor...Önce türkçe yamayı kurup sonra bunu mu yükleyeceğiz...

Bana hangi modları kurmamı önerirsiniz...Oyunu etkilemesin..Benim kurmayı düşündüğüm modlar;

SkyUI A Quality World Map gibi modlar.ekran kartım amd280x... Yardımlarınızı beklerim.
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Kullandıklarım arasında oyna etki etmeyen modlar bunlar deneyebilirsin hepsi de güzel modlardır.

Static Mesh Improvement-->Oyundaki küçük cisimlere(vazolar, sandıklar,2 boyutlu ipler gibi) daha iyi grafikler veriyor.
    Pure Waters-->Suyun daha güzel ve şeffaf olmasını sağlıyor
    EnhancedLightsandFX--> Gerçekçi ışıklandırma sağlıyor.Özellikle mağaralarda ve iç mekanlarda ışıklandırmayı gerçekçi bir şekle sokuyor.
    Skyrim HD-->Genel olarak oyundaki her şeye grafik iyileştirmesi sağlıyor
    Better Dynamic Snow-->Daha iyi kar grafikleri
    Better Females by Bella-->Kadın karakterlerin yüzünü düzenliyor
    Skyrim Flora overhaul-->Bitkilerin ve ağaçların grafiklerini iyileştiriyor ve çeşitlerini artırıyor
    The Eyes of Beauty-->Göz grafiklerini iyileştiriyor
    Ponytail Hairstyles by Azar-->Yeni saç modelleri ekliyor
    ApachiHair-->İlginç saç modelleri ekliyor
    Caliente's Beatiful Bodies Edition-->Kadın karakterlerin beden grafiklerini iyileştiriyor
    RSChildren-->Çocuklara daha çeşitli ve iyi görünüşler sağlıyor
    aMidionborn Armor-weapons--Zırh ve silahların grafiklerini iyileştiriyor
    Followers Can Relax-->Takipçinizin sizin emrinizle rahat davranabilmesini,oturup çevrede takılmasını sağlıyor
    Mounted Followers-->Takipçiniz ata binenibiliyor
    Auto unequip weapons-->Yay kullanmadığınızda sadağı otomatik olarak çıkartıyor
    Run for your lives-->Ejderha saldırısında köylüler bıçak çekip dalmak yerine kaçıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napoleonfd -- 27 Aralık 2014; 18:05:20 >

• Teşekkürler dostum inceleyeceğim modlarını...

edit:Modların çoğunu kurdum..Şurada seninkine ilave çok güzel modlar var.Bunların hepsni kursak çakışma olur mu?http://www.youtube.com/watch?v=EBzqws0GCZY

Skyrim BOSS mod load order optimizer mod harici bunuda mı kurmamız lazım...http://boss-developers.github.io/

Edit 2 : Bu nedir yine aynı video altında link verilmiş...http://verytraumatic.tumblr.com/post/78746292542/skyrim-ini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 28 Aralık 2014; 2:31:10 >

• Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    hocam skyrim hd mod da çok fazla dosya var http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/607/? mod bu değil mi siz hepsini indirdiniz mi
  • Loser. kullanıcısına yanıt
    Hepsini indirdim ama misc ve landscape çok fazla iş görmüyor, diğer modlar o kısımları düzenliyor zaten.
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Hocam yapımcılar oynu yaparken Skyrim'in Tamriel'ın en kuzeyindeki soğuk topraklar olduğunu göz önüne alarak bitki örtüsünü zayıf yapmışlar. O yüzden bazı modları açıkçası pek sevmedim özellikle de güneşin çok parlak olduğu ya da bitki örtüsünün çok canlı olduğu modları. Ben oyunu çok fazla değiştirecek modları kullanmadım pek. Çakışma olayına gelince burdaki birçok mod birbiriyle çakışır ama oyunda bir hata oluşturmaz ve beraber çalışabilirler. Örneğin Skyrim HD Misc'i yükledikten sonra aMidianborn'un Armor ve weaapon modlarını yüklediğinizde aynı dosyaları düzenledikleri için birini seçmek durumundasınız. Ya da landscape'i düzenleyen modlar aynı anda kurulduğunda çakışacak ve birini seçmek zorunda kalacaksınız. Aynı anda kullanmanın artısıysa birinin düzenlemediği bir nokta öbüründe varsa çakışmadan ikisini birden kullanmak. Ben nexusmods'u kullanıyorum orda cidden güzel modlar bulunuyor ve sağladıkları mod manager sayesinde kurulumu da rahat oluyor.

• yaklaşık 11 saattir modlarla uğraşıyorum hemen hemen her modu kurdum sanırım en son modlarım şu şekilde;

Steam üzerinden de bir kaç mod ekli. Tek sıkıntı iskelet sistemi modu ve yeni animasyonları yüklemek karışık geldi bana extra ayarları var o nedenle es geçtim. Oynanışa etki eden modlardan uzak durmaya çalışıyorum ancak bir kaç mod yüklemeyi denicem yarın. Yalnız benim anlayamadığım official texture patch ne işe yarıyor? En dandik modlarda bile 1k kaplamalar harika gözüküyorken official hd texture patch neden çok dandik onu anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLgan -- 28 Aralık 2014; 12:31:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

x4 965 3.4ghz ve hd 6850 ile enb işlerine girmemi onaylar mısınız beyler, yoksa heyecan aramamalı mıyım

7790 kullanıyorum. 10 gb'tan fazla grafik modu ve realvision enb kullanıyorum. Yüksek ayarlarda nadiren 30 fps lere iniyor. Bence sadece enb kurarsan senin kartla sorun olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Kullandıklarım arasında oyna etki etmeyen modlar bunlar deneyebilirsin hepsi de güzel modlardır.

Static Mesh Improvement-->Oyundaki küçük cisimlere(vazolar, sandıklar,2 boyutlu ipler gibi) daha iyi grafikler veriyor.
    Pure Waters-->Suyun daha güzel ve şeffaf olmasını sağlıyor
    EnhancedLightsandFX--> Gerçekçi ışıklandırma sağlıyor.Özellikle mağaralarda ve iç mekanlarda ışıklandırmayı gerçekçi bir şekle sokuyor.
    Skyrim HD-->Genel olarak oyundaki her şeye grafik iyileştirmesi sağlıyor
    Better Dynamic Snow-->Daha iyi kar grafikleri
    Better Females by Bella-->Kadın karakterlerin yüzünü düzenliyor
    Skyrim Flora overhaul-->Bitkilerin ve ağaçların grafiklerini iyileştiriyor ve çeşitlerini artırıyor
    The Eyes of Beauty-->Göz grafiklerini iyileştiriyor
    Ponytail Hairstyles by Azar-->Yeni saç modelleri ekliyor
    ApachiHair-->İlginç saç modelleri ekliyor
    Caliente's Beatiful Bodies Edition-->Kadın karakterlerin beden grafiklerini iyileştiriyor
    RSChildren-->Çocuklara daha çeşitli ve iyi görünüşler sağlıyor
    aMidionborn Armor-weapons--Zırh ve silahların grafiklerini iyileştiriyor
    Followers Can Relax-->Takipçinizin sizin emrinizle rahat davranabilmesini,oturup çevrede takılmasını sağlıyor
    Mounted Followers-->Takipçiniz ata binenibiliyor
    Auto unequip weapons-->Yay kullanmadığınızda sadağı otomatik olarak çıkartıyor
    Run for your lives-->Ejderha saldırısında köylüler bıçak çekip dalmak yerine kaçıyorlar

Hocam quality map gibi sadece icinde texture ve meshes (mesela) iceren dosyalari nasil kuruyoruz? Esp dosyasi falan yok anlamadim mantigini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla Nexus mods direk datadaki dosyaları degistiriyor o modlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napoleonfd -- 28 Aralık 2014; 18:13:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Bildiğim kadarıyla Nexus mods direk datadaki dosyaları degistiriyor o modlarda.

Manuel olarak merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bilmiyorum tam olarak
  • Bu modlarıdan biri Tükçe yamada ufak bir sorun çıkardı,yer isimleri ingilizce,ama bölgeye gelince sağ üst köşede yazan ve konuşmalarda değil,
    Kapılardan içeri,mağara,höyük gibi yerlere geçiş yaparken çıkan yazılar ingilizce olmuş.Hangi mod bunu bozmuş olabilir?
    Türkçe yamayı kurup yeniden yükledim düzelmedi,
  • Adult modlarla beraber toplam 69 moda ulaştım. Şu hayvan kürkleri için doğru düzgün bir mod bulamadım tek eksiğim o kaldı bir kaç tane de ses modu ekledim mi gerisi tamamdır artık oynama zamanı Fps ağaçlıklı yerlerde düştüğü için Lush Trees modunu kaldırdım tavsiye etmiyorum kimseye.

@ürüng ayıg toyon plugins menüsüne geç tryama pluginsi bulup en aşağı sürükle düzelmesi lazım modlar aktif olma biçimine göre birbirinin üstüne yazıyor datayı plugini aşağıya çektiğinde en son aktif olacağı için üstüne yazmaması lazım yani. Tabi işlemi yapmadan önce kaçıncı sırada onu yaz bi kenara hata verirse eski konumuna geçirirsin.

• Sağolun,deneyeceğim,
    Peki şu Tamirel Reloaded grafik modu çok fazla fps kaybı yaşatıyor mu?
  • Kurduğum modlardan en çok fps düşüren ot çimen ağaç modları oldu. En fazla düşüren ot çimen modları apaç modları ağaçlara yaklaşınca düşürüyor uzaktan düşürmüyor. Tamirel etki etmedi yani fps için. Tabi bu modlar texture modu olduğu için ne kadar büyük texture o kadar ram harcaması demek oyun bende şuan tüm modlarla beraber 1.6gb vram, 5.8gb normal ram harcatıyor.

Türkçe dili en sona almayı denedim ancak dil hatasını çözmedi bende onu da belirteyim hangi mod olduğunu bilmiyorum ancak bende de mevcut o
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

Kurduğum modlardan en çok fps düşüren ot çimen ağaç modları oldu. En fazla düşüren ot çimen modları apaç modları ağaçlara yaklaşınca düşürüyor uzaktan düşürmüyor. Tamirel etki etmedi yani fps için. Tabi bu modlar texture modu olduğu için ne kadar büyük texture o kadar ram harcaması demek oyun bende şuan tüm modlarla beraber 1.6gb vram, 5.8gb normal ram harcatıyor.

Türkçe dili en sona almayı denedim ancak dil hatasını çözmedi bende onu da belirteyim hangi mod olduğunu bilmiyorum ancak bende de mevcut o

Aynen bende de düzelmedi dil hatası,neyse item isimlerini veya diyalogları değiştirmediği için sıkıntı değil,
    Birde şu oyundaki iksirlerin ağırlığını 0,5 den 0,1'e düşüren mod var güzel mod iksirlerin gereksiz ağırlığını dengelemiş ama onu kurunca da iksirlerin isimleri ingilizce oluyor...Bende geri kaldırdım.

• Arkadaşlar nerede yanlış yapıyorum? Okudum burada yazanları ve yazdığı gibi SKSEyi syrimin olduğu yere kurdum ve onunla çalıştırıyorum oyunu. Nexus Mod Manager kurdum resimdeki gibi modları indirdim ama olmuyor, modlar devreye girmiyor. Misal SkyUI kurdum ama eşya menüsü aynı duruyor...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.