Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim - Mod Başlığı [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
52
Favori
145.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omer4294

O modu manuel olarak yükleme zaten modu yapan kişide öyle demiş seçenekler çıkıcak modu kurarken ordan istediğini seçiceksin manuel eksik yükleyebilirsin.
    Eğer görünmez bir karakter filan çıkıyorsa o body moddandır kurarken seçtiğin body(sevenbase,cbbe,unp etc.) oyunda kullandığın ile uyumlu olması gerekiyor.

Uyumlu olup olmadigini nasil anlayagiz onu da yazmis mi?

Tek tek deneyecegim sanirim

Bu arada Nexus Mod M ile de kurayim dedim manuel kuramayinca fakat o da bir degisiklik olusturmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fazla mod yoksa hepsini kaldırıp tek tek yükle bence, arkadaşın dediği gibi Nexus MM ile kurarsan daha sağlıklı olur, ben hep o proğramle ile kurmuştum gayet sağlıklı çalışıyor.
  • Hangi modları kullanıyorsunuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ekin -- 4 Ocak 2015; 15:54:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ekin

Hangi modları kullanıyorsunuz acaba?

The Elder Scrolls V: Skyrim - Mod Başlığı [ANA KONU]
  • Kullandığım modlar şunlar;

Uyumsuzluk oluşturan bir mod görmüyorum Nexus mod ile de kurdum fakat değişmedi Toptan kaldırtacaklar modları

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Kullandığım modlar şunlar;

Uyumsuzluk oluşturan bir mod görmüyorum Nexus mod ile de kurdum fakat değişmedi Toptan kaldırtacaklar modları

Hangi body modunu kuruyorsan(nmm ile kurarken sorması lazım ondan bahsediyorum) ona uygun body modu indir onuda kur,ilk olarak bu modu sil ilk body modunu sonra bu modu kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 4 Ocak 2015; 18:49:08 >

• Bir de oyle denerim

• skse_loader.exe nerede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGermanEngineer_99 -- 8 Ocak 2015; 13:14:30 >
  • Arkadaşlar skyrim hd modları indirdim ancak nexus ile değilde kendim kurmak istiyorum. Texture dosyalarını data nın içine atıyorum acaba yanlış mı yapıyorum

İndirdiğim yama SKYRİM HD YAMA

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 8 Aralık 2017; 14:14:8 >
  • quote:

Japonca kelimeler dışında anladım sanırım. Dawnguard lazımmış. Birde TR yaması var mı bu modun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

quote:

Japonca kelimeler dışında anladım sanırım. Dawnguard lazımmış. Birde TR yaması var mı bu modun?

Elimden geldigince az kullanmaya calistim

Bir tek Yasaka no magatama yi aciklamamisim O da firlatilsigi yerde patlayan bir buyu, deneyip gorursunuz zaten

Turkce yamasi yok maalesef ama cokta gerek yok Hani bodoslama dalinsa yapilir bir seyler Herhangi bir metin vs yok modda

Ama takildiginiz bir yer olursa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim

Edit: bu arada dikkatimi cektide Sharingan hakkinda pek bilgi vermemisim Sharingan dedigim sey normal insan gozunden farkli olarak Uchiha larin cesitli yeteneklere sahip olmasini saglayan gozdeki bir guc.

Gozleri bu yuzden diger insanlardan farklidir. Mesajimin ilk resmide farkli Sharingan larin sekillerini gosteriyor mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 22 Ocak 2015; 16:57:39 >

• Bu Amaterasu ne kadar hasar veriyor peki.Sönmüyor ama az hasar veriyorsua pek kullanışlı değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComicerPrime

Bu Amaterasu ne kadar hasar veriyor peki.Sönmüyor ama az hasar veriyorsua pek kullanışlı değildir.

Metfun Olum Lordunu bir kac saniyede olduruyor

• quote:

quote:

Bu Amaterasu ne kadar hasar veriyor peki.Sönmüyor ama az hasar veriyorsua pek kullanışlı değildir.

Kullanırken magicka yada health'den ne kadar yiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kullanırken magicka yada health'den ne kadar yiyor.

Shout olarak kullanabiliyoruz

• Bu arada Amaterasu kullaninca alan saldirisi yapiyor, tek bir kisiye yoneltmiyor. Etrafinda follower varsa o da ölebilir bu yuzden

• Bu modla acayip rp yapılır, gördüğüm iyi oldu sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimm

Bu modla acayip rp yapılır, gördüğüm iyi oldu sağolasın.

Önemli değil
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.