Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim - Mod Başlığı [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
52
Favori
145.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu neredeyse tüm karakterlerin gözleri kayboldu. Var mı bir fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Yahu neredeyse tüm karakterlerin gözleri kayboldu. Var mı bir fikri olan?

Hangi mod lari kullaniyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mod 'lardan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Yahu neredeyse tüm karakterlerin gözleri kayboldu. Var mı bir fikri olan?

Hangi mod lari kullaniyorsunuz?

RealVision ENB yüzündenmiş düzelttim zorla. Şimdi de zırh modları çalışmıyor mu daha önce yüklediğim sabit kaldı o mu engelliyor anlamadım ama zırh şekilleri değişmiyor şimdi de
  • Attackers In The Forest kullanıcısına yanıt
    Hocam güncelleme bekliyorum
  • Bu rezillik nedir yav

http://m.youtube.com/#/watch?v=sPnaE3gId5Q

Alduin nasil kaybediyor Allah icin Gece gece sinirlerim hopladi Yok mu soyle sadece Alduin in gucunu max 10 kat arttiran bir mod hocam? Su ise yaramaz ejdere yenilmesi oldukca sacma cunku.

Bu arada soyle bir mod buldum ama tam olarak nedir anlamadim

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/53350/?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 28 Ocak 2015; 0:23:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Fazla mod yoksa hepsini kaldırıp tek tek yükle bence, arkadaşın dediği gibi Nexus MM ile kurarsan daha sağlıklı olur, ben hep o proğramle ile kurmuştum gayet sağlıklı çalışıyor.

Aradan baya zaman gecti ama yine de yazayim Toccata yi ve diger modlari sorunsuz olarak calistirmayi basardim Toccata ile de bugun evlendik

• Siz biliyor musunuz sadece alduin in gucunu arttiran bir mod?

edit: ayrica biri yukarida buldugum modu cevirebilir mi?

Edit 2: Bulduğum mod final dövüşünü etkiliyormuş, beğendim yüklüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 28 Ocak 2015; 15:59:48 >
  • Hocam Bugun Skyrim aldım bu modu almadan önce görmüştüm çok hoşuma gittihttp://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=228423299 abone oldum ama sizin dediginiz gibi Dawnguard lazımmış.Düz skyrimde bunu kullanamıyormuyuz yani
  • Lookmania kullanıcısına yanıt
    Sirf bu mod calissin diye tum dlcleri kurdugumdan calisir mi calismaz mi bilemiyorum Tam verimli calismaz en azindan...

Torrent te tum dlc lerin iso sekli var. Oradan bakip kurun. Olmadi linkte atarim. Duz skyrim in ustune de kursaniz fark etmez hem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 10 Şubat 2015; 8:04:05 >
  • Steamden aldim orj. Yani torentten indirsem bir ise yaramaz ki.abone oldum türkçe yama ile bu yama cakisti herlde oyun acilmiyordu modu iptal dince acildi.siz turkce yama ile mi kullanıyorsunuz? Birde hangi irki tavsiye edersiniz mecburen uchiha olmicaz heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lookmania -- 10 Şubat 2015; 15:32:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lookmania

Steamden aldim orj. Yani torentten indirsem bir ise yaramaz ki.abone oldum türkçe yama ile bu yama cakisti herlde oyun acilmiyordu modu iptal dince acildi.siz turkce yama ile mi kullanıyorsunuz? Birde hangi irki tavsiye edersiniz mecburen uchiha olmicaz heralde

Ben linki atarim yinecde, bir seyi denemeden bilemeyiz

Oyunun acilmamasi yama ile modun cakismasindan degil, dlc eksikligindendir. Ayrica nmm ile mi kurdunuz manuel olarak mi? Modun istedigi diger modlarin (skse vs) tamamini kurdunuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 10 Şubat 2015; 15:38:03 >
  • Yukarda attigim linkden steam atolyesine abone oldum otomatik kendi indirdi launcher dan baktigimda aktif di ayni zamanda türkçe yama da aktif ti ama acilis ekranın da kapanıyordu uchiha modu disable yapinca girebildim oyuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yukarda attigim linkden steam atolyesine abone oldum otomatik kendi indirdi launcher dan baktigimda aktif di ayni zamanda türkçe yama da aktif ti ama acilis ekranın da kapanıyordu uchiha modu disable yapinca girebildim oyuna

Steam atalyesinin avantaji dezavantaji nedir bilemiyorum, ben nexus moddan indirdim. Ayrica dedigim gibi eksik kurmus olmalisiniz, bunlari da kurmaliydiniz;

*== Uchiha Clan Mod 'un Çalışması İçin Gerekli Olan Dosyalar == *
    ===================================================================== 
    - Tamamen Güncellenmiş Skyrim 
    - Dawnguard DLC 
    - Skyrim Script Extender (version 1.7.1. veya daha üstü) 
    - Skyrim Naruto Overhaul (Sadece Nexus Versiyonu) 
    - RaceCompatibility 
    - Skyrim Configuration Menu (MCM) 

• Steamden mod kurmayın,nexus u kullan modu kurmak için,nmm yada mo indir o programlar ile kur modu.Oyun açılmıyorsa modu filan kurunca ya eksik kurmuşsundur(eklentisi,patch,o modla birlikte kurman gereken mod eksiktir etc.) yada başka bir modla çakışıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 10 Şubat 2015; 19:49:54 >
  • Neden kurmayin dediniz hocam? (sadece merak)

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Neden kurmayin dediniz hocam? (sadece merak)

En basit söylenişiyle modları nasıl takip etmeyi düşünüyorsun steam ile ?(loadorder,masterfiles,etc,çakışan modları filan göremezsin daha birçok neden sayarım,3pt programları kullanmak zorundasın. .)
  • tamam hocam sagolun.Bendeki sıkıntı mod için dlc lazım ben legendary degil düz skyrim aldım. Dlc si zaten oyun fiyatına .Bakalım indirim döneminde düşerse alıp denicem
  • quote:

tamam hocam sagolun.Bendeki sıkıntı mod için dlc lazım ben legendary degil düz skyrim aldım. Dlc si zaten oyun fiyatına .Bakalım indirim döneminde düşerse alıp denicem

Skyrim Legendary Editon ve DLC ler

Buradan CD 2 yi indir, kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 11 Şubat 2015; 12:45:10 >
  • Attackers In The Forest kullanıcısına yanıt
    Hocam ben modları nmm ile indirdim ve 20 den fazla modum var. Bunları Wrye bash ta nasıl açabilirim
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.