Şimdi Ara

The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
12
Favori
6.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2024-2025'de çok iyimser bir tarih. Bu çapta bir oyun 2-3 yılda yapılamaz. TES 6'nın geliştirilmesi 2022 sonunda çıkacak Starfield'dan sonra başlayacaksa en erken 2027 sonu diyorum ben.

• Açılan iş ilanlarına göre The Elder Scrolls VI, çok oyunculu moda sahip olacak. (InsiderGaming)

• Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Zaten hali hazırda TESO var, eğer TES 6 için online mod konursa ellerinde patlar. Benim tahminim co-op benzeri bir özellik olacağı şeklinde. Zaten oyunun 2030dan evvel çıkma ihtimali yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Duyuru teaserı 2018'de gelmişti, çıkış tarihi olarak 2028 sonu diyorum ben de. Yolu yarıladık.

• @BlackLead @The Frost The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU] 

The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU]
    The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU]GameSpottwitter
    “The Elder Scrolls 6 Doesn't Have Confirmed Platforms Yet, Is 5-Plus Years Away https://t.co/qWbn5Akn2q”
    https://twitter.com/GameSpot/status/1672326554041581577?s=20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 24 Haziran 2023; 0:46:8 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elder scrolls oyunları çıktığı zaman dahi oynanabilir durumda olmuyo ki 😄 şaka bir tarafa gta 6 yı ne kadar bekliyosam bunu da en az onun kadar bekliyorum. Gel artık insafsız

• Zevkli ve zorlayıcı bir kombata sahip olmazsa hiç ilgilenmeyeceğim bu oyunla. Eskiden nasıl severdim o kütük gibi, hiçbir derinliği olmayan kombatı bilmiyorum. Oblivionu deli gibi oynamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bethesda sonunda hatırladı böyle bir oyun duyurduğunu The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU] 

Bir şanslı kazanana, Make-A-Wish Mid-Atlantic'e fayda sağlamak üzere The Elder Scrolls VI için bir NPC oluşturma şansı sunuyoruz. Kazanan teklif doğrudan Bir Dilek Tut'a gidecek, böylece dilekleri yerine getirmeye devam edebilecekler.

The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 17 Şubat 2025; 21:22:35 >

• R-10 kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu üstte görünce bir an heyecanlandım. Ancak sonra yine hayal kırıklığı oldu 😞😄

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Bu da bir şeydir hocam. Duyurulduğundan bu yana tek bir şey paylaşılmadı.7 yıla yaklaştı neredeyse.Bunu paylaştıklarına göre yazın bir şeyler gösterebilirler sanki. Bakalım zaman neler gösterecek.

• Adamlar Starfield ile o kadar çok eleştiri aldı ki Creation Engine için -acaba.. dediler kesin..The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU]  Skyrim'in üstüne çıkmaları çok zor. Şu çıkış fragmanı ile tüyleri diken diken olmayan var mıdır acaba.

The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU]Bethesda Softworksyoutube
    We're pleased to share the first ever in-game trailer for The Elder Scrolls V: Skyrim, the next installment in The Elder Scrolls series from award-winning creators of The Elder Scrolls IV: Oblivion and Fallout 3, Bethesda Game Studios. For more details on the game, visit http://elderscrolls.com, and join The Elder Council at http://www.facebook.com/TheElderScrolls. Skyrim will be released worldwide on 11.11.11 on the Xbox 360, PlayStation 3 and PC. ESRB RATING: MATURE with Blood and Gore, Intense Violence, Sexual Themes, and Use of Alcohol.
    https://www.youtube.com/watch?v=JSRtYpNRoN0
  • The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU]
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Artık 2025 Haziran'da xbox etkinliğinde duyurulur diye düşünüyorum. Ciddi bir gelişme kaydedildiyse oyunu gösterecek kadar. Alemin kralı geliyor mu acaba 😀

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    O oyun motorunu bırakmadıkları sürece gelmez hocam
    Starfieldda nasıl sıvadıklarını gördük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt
    Bu oyunda creation engine kullanacağı kesinleşmedi bildiğim kadarıyla 🙂 Umarım öyle bi hata yapmazlar.

• Doom'un yeni oyunu Türkçe destekli gelecekmiş. İlk defa sanırım bir AAA Bethesda oyunu Türkçe olarak çıkış yapacak.

Acaba acaba....???

• BlackLead kullanıcısına yanıt

Gelme ihtimali yüksek, Bethesda TR iyi uğraşıyormuş Emin Çıtak'ın dediğine göre.

Starfield yetişmemiş hatta o da Türkçe desteğiyle çıkacakmış normalde.

Starfield bile düşünüldüyse TES 6 neden olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 21 Nisan 2025; 21:35:3 >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

İnanılmaz olur direkt ön sipariş veririm valla hadi bakalım

• brnbry kullanıcısına yanıt

madem yetişmemiş neden sonradan eklememişler? owlcat warhammer 40k rogue trader'e sonradan ekledi mesela.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.