Bildirim
The Elder Scrolls VI (Duyuruldu) [ANA KONU]
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok bekledik, hak ettik.quote:
Orijinalden alıntı: Kayser -
Çok hype oldu, göstermezsek küfür yeriz, tes 6 yaz arkaya da dovakini çak, 2 3 seneye çıkarırız dediklerini düşünüyorum. Umarım yanılırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yer yerinden oynar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya mükemmel ötesi olacak ya da çok boş modlarla doldurulabilir oyun olacak. Tüylerim diken diken oldu.
Gel artık gönlümün sultanı. 5 senelik PC yenileme sebebim olacaksın gelllll.
Önlerden yerimizi alalım. İnşallah son falloutlar gibi içi boş bir oyun olmaz.
Skyrim gibi yapılacak tonla görevi girilecek yüzlerce mağarası olur umarım.
İlk sayfadan yerimizi alalım. -
Daha yapımına başlanmamış bile. ("pre-production" yazıyor) En erken 2021'de gelir, o da en erken. Bethesda, elinde o kadar oyunu varken neden bu kadar erken bir duyuru yapmayı seçti bilmiyorum. -
ÇILDIRIYORUM
edit: ayrıca evet bende en az bi 2021 diyorum. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi daha yeni başladılar. Sadece geleceğini duyurdular, güzel bi kapanış oldu bence. Tes 6 duyrulmasaydı bu sene bence çoğu kişi üzülürdü. Yapım aşamasında olsa bile iyi, en azından geldiğini biliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 11 Haziran 2018; 11:26:21 > -
Sabrın sonu selamet. Şimdiden herkese sabırlı günler diliyorum. -
Of, bomba gibi geliyor. -
OOOOOOOO HERKES SANDI Kİ TAHT BOŞ KRAL YOK, BİLMİYORLAR Kİ KRAL AVINDAN DÖNDÜ ARTIK DÜŞMANI YOK ! -
Sonunda! -
Allah be! sonunda umarım Skyrim 5 gibi yine harika bir RPG olur online monlayn olup karıştırmazlar co op olabilir aslında ama hayırlısı olsun beklemedeyiz -
Sağlam bir elder scrolls oyunu baya iyi gider umarım resmi olarak altyazılı gelir...
2020'den önce gelmez
-
O bile erken, ilk önce Starfield'ı çıkaracaklarını söylediler. Bir dahaki jenerasyon çkar bence.
Benzer içerikler
- phantom blade zero
- throne and liberty türkçe yama
- rise of the ronin pc
- throne and liberty forum
- stranded deep kaç kişilik
- witcher 1 remake
- mmorpg oyunlar
- rp ne demek
- witcher 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X