Şimdi Ara

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
44.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: absolid.vodka

quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Merhaba Arkadaşlar.
    Genellikle online oyun oynadığım için pek zaman ayıramıyorum single'a.
    6. bölüme anca geldim. Fakat ilk başında tıkandım. Resimlere baktıktan sonra ortalık karanlık oluyor ve üzerimde aydınlatmaya dair hiç bir şey yok. C' ye bastığında ışık alıyordu eline ama bende o da mevcut değil karanlık ekranda adamın ayak sesleri geliyor ama hiç bir yer gözükmüyor. Acil dönüş yaparsanız bu akşamlık oyun keyfime devam edebilirim :)
    Teşekkürler

Ben öyle bir yer hatırlamıyorum oyunda bir sorun olmasın?

Chapter 6 ilk başı hocam. Bu fotoğraflara baktıktan sonra bi patlama oluyor ve etraf karanlık oluyor. Lütfen hatırla :)

Orasını hatırlıyorum fakat senin ışık yakmanı beklemiyor direk geliyor olması gerek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar.
    6. bölüme anca geldim. Fakat ilk başında tıkandım. Resimlere baktıktan sonra ortalık karanlık oluyor ve üzerimde aydınlatmaya dair hiç bir şey yok. C' ye bastığında ışık alıyordu eline ama bende o da mevcut değil karanlık ekranda adamın ayak sesleri geliyor ama hiç bir yer gözükmüyor. Acil dönüş yaparsanız bu akşamlık oyun keyfime devam edebilirim :)
    Teşekkürler

Chapter 6 ilk başı hocam. Bu fotoğraflara baktıktan sonra bi patlama oluyor ve etraf karanlık oluyor. Lütfen hatırla :)

Orasını hatırlıyorum fakat senin ışık yakmanı beklemiyor direk geliyor olması gerek.

Bende gelmiyor. Peki oyun bug'ı mıdır bu ? yoksa daha önce böyle bi sorunla karşılaşıp aşabilen oldu mu ? Çok saçma bir şekilde oyuna devam edemiyorum :/

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar.
    Teşekkürler

Bende gelmiyor. Peki oyun bug'ı mıdır bu ? yoksa daha önce böyle bi sorunla karşılaşıp aşabilen oldu mu ? Çok saçma bir şekilde oyuna devam edemiyorum :/

3.40 dan itibaren bak yanlış giden bir şey var mı.
    https://www.youtube.com/watch?v=Gb4qxzwVjxE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 28 Ekim 2014; 0:00:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar.
    Teşekkürler

3.40 dan itibaren bak yanlış giden bir şey var mı.
    https://www.youtube.com/watch?v=Gb4qxzwVjxE

Tamamdır sorun çözüldü Özelden yazdığım nedenden ötürü :) Teşekkür ederim ilgilendiğin için.
    İyi forumlar

• arkadaşlar windows 7 de kayıt dosyasının yerini buldum şu dizindedir :

C:\Users\kullanıcı adınız\Saved Games\TangoGameworks

artık oyunun kayıt yerini bulup alabildiğime göre oyunu birde akumu ile oynuyacağım ya Allah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II-YAKUZA -- 28 Ekim 2014; 9:46:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coax47

Chapter 10 da lunapark gibi 1 yerde dönen dalga kıafamı kesti ama halen ayaktayım.
    Ben kafasız adam!
    Çok yolunda gördüm kendimi.

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU] The Evil Within (2014) [PC ANA KONU] The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]
    The Evil Within (2014) [PC ANA KONU] The Evil Within (2014) [PC ANA KONU] The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]

ama oyun öyle kusurlu fialn değil yani sen bi kod filan girmişindir de böyle olmuştur ben orada 2 kere ölmüştüm böyle bişey yaşamadım şahsen

oyunu komple bitirdim herhangibi bir bug a rastlamadım hiç

• II-YAKUZA kullanıcısına yanıt

Yanil öldüm dirildim baya ama 25 herhal toplamda.

Edit : diğer karakterler seçilebiliyomu ?

NewGame + diye 1 bölüm var burada sadece chapter lar açık ama karakter seçemedim.

http://i.hizliresim.com/gLg6oZ.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 28 Ekim 2014; 10:20:45 >

• quote:

Yanil öldüm dirildim baya ama 25 herhal toplamda.

Edit : diğer karakterler seçilebiliyomu ?

NewGame + diye 1 bölüm var burada sadece chapter lar açık ama karakter seçemedim.

http://i.hizliresim.com/gLg6oZ.jpg

1- 11 saatte bitirmişsin hile mi kullandın?
    2- 25 defa ölmüşsün kolay modda mı oynadın?

bu oyunu bana tekrar oynatacaksınız. ben nasıl 116 defa öldüm yanlış mı gördüm acaba diye kafamda deli sorular.

edit: başka karakter yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 28 Ekim 2014; 11:01:39 >

• millet bu akumu zorluğunda zombiler bi vuruyo ölüyorum ne bu böyle sizdede böylemi

mecburen hile yaparak bitiricem bende akumu mod u
  • Kuon kullanıcısına yanıt
    çok fazla dolaşmadım oyunda, evet kolay mod'ta (casual) oynadım, tekrar başladım, oyunu bitierince roketatar ve makinalı tüfek'te verdi, newgame+ da başlayınca 1. chapter den iitibaren bütün silah ekipmanda duruyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: II-YAKUZA

quote:

Chapter 10 da lunapark gibi 1 yerde dönen dalga kıafamı kesti ama halen ayaktayım.
    Ben kafasız adam!
    Çok yolunda gördüm kendimi.

ama oyun öyle kusurlu fialn değil yani sen bi kod filan girmişindir de böyle olmuştur ben orada 2 kere ölmüştüm böyle bişey yaşamadım şahsen

oyunu komple bitirdim herhangibi bir bug a rastlamadım hiç

Godmod da oynuyor yapımcıları açıkladı bunu, hata filan değil bu. Hile kodu girmiş bu arkadaş.

Haberi de burada:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Evil_Withinden_Kafa_Kopmali_Bir_Hata-72206.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 28 Ekim 2014; 11:59:43 >

• oyun bittikten sonra verdiği makinalı ve roketatarla öMürcekKadına daldığım, makinalıkdan kaçabiliyo, ancak roketatar ile 2 vuruşta patates oluyo, uzun, uzun kaçmaya, 1 şeyler patlatıp yakmaya gerek kalmıyo.

Edit : Yada makinalıyla baya saydırdıktan sonra roketle 2 atış yaptığımda pelt oldu, asansör kapısı sahnesi gerçekleşmedi, elimi kolumu sallıyarak girdim asansöre.

Edit 2 : Sahneyi tekrar oynayıp denedim, aynen 2 roket yetiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 28 Ekim 2014; 13:23:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Komut falan çözüm değil, 16:9 yapınca ana görüntünün yarısı gidiyor neredeyse sağdan ve soldan, yani oyunu tam ekran oynamak istiyorsak görüntünün neredeyse yarısından feda edecez saçmalığa bakın. 30 FPS''yi geçtim de bu olay çok saçma ciddi ciddi almayı düşünüyordum ama şimdi soğudum iyice çok dar oyunun orjinal hali. Neden adam gibi bir formatta yapmazlar ki şunu

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]

komuta gerek yok hocam ben hallettim :)

sağdan soldan da birşey gitmiyor :)artık ciddi ciddi alabilirsin oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 28 Ekim 2014; 17:09:22 >

• Eyvallah hocam işe yaradı hatta şuan daha fazla alan görebiliyorum Başkalarına yardımcı olması için arkadaşın verdiği Şu video'yu izleyin yeter.

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]

• Arkadaşlar oyuna uygun bir gamepad emu bulamadım. sizde varsa paylaşabilirmisiniz. klavye mause bu oyuna pek uygun değıl gibi . gamepadı de gormuyo oyun
  • Yav ben chapter 5 e geldim ama shotgun um yok hala bi yerde gözden kaçırdım sanırım çünkü xhapter 3 te almam gerekiyomuş. Nasıl alabilirim bilen varsa yardım edebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Yav ben chapter 5 e geldim ama shotgun um yok hala bi yerde gözden kaçırdım sanırım çünkü xhapter 3 te almam gerekiyomuş. Nasıl alabilirim bilen varsa yardım edebilir mi

Hani sana yukardan tüfekle ateş eden bir adam vardı. Ve o yukarıdaki kapıdan girince, aşağı merdivenlere doğru kazık düzeneği. Hah işte o merdiven inince sağdaki odada çanta içinde duruyordu. Tavsiyem save kısmına girip bölümü yeniden oynaman. Fazla geçmemişsin zati.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

quote:

Yav ben chapter 5 e geldim ama shotgun um yok hala bi yerde gözden kaçırdım sanırım çünkü xhapter 3 te almam gerekiyomuş. Nasıl alabilirim bilen varsa yardım edebilir mi

Hani sana yukardan tüfekle ateş eden bir adam vardı. Ve o yukarıdaki kapıdan girince, aşağı merdivenlere doğru kazık düzeneği. Hah işte o merdiven inince sağdaki odada çanta içinde duruyordu. Tavsiyem save kısmına girip bölümü yeniden oynaman. Fazla geçmemişsin zati.

Hocam ne yazıkki üstüne save ettim başka bir yerde çıkmıyor mu bi daha. İnternette okuduğuma göre crosbow u bile kaçıran varmış. Telafisi yok mu kaçırılan silahların

• quote:

quote:

quote:

Hocam ne yazıkki üstüne save ettim başka bir yerde çıkmıyor mu bi daha. İnternette okuduğuma göre crosbow u bile kaçıran varmış. Telafisi yok mu kaçırılan silahların

Ben olduğunu sanmıyorum. Mikami her köşeyi cephane yokluğundan didik didik edeceğin bir oyun yapmış; fakat bu tür bir durumu hesap edememiş anlaşılan. Bu arada o crossbow da senin kaçırdığın shotgun'un hemen yukarısında. Gene o yerde yani. Anlaşılan saçma sapan bir yer seçmişler o iki silah için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben olduğunu sanmıyorum. Mikami her köşeyi cephane yokluğundan didik didik edeceğin bir oyun yapmış; fakat bu tür bir durumu hesap edememiş anlaşılan. Bu arada o crossbow da senin kaçırdığın shotgun'un hemen yukarısında. Gene o yerde yani. Anlaşılan saçma sapan bir yer seçmişler o iki silah için.

Crosbow u kaçırmadım allahtan hocam ama cidden saçma olmuş bu. Survival etkisini daha yoğun bi biçimde verilip aramaya zorluyo insanı bu yyönden güzel ama dikkatsizlik sonucu gözden kaçınca silah falan sinir bozucu oluyo

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.