Şimdi Ara

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
691
Cevap
3
Favori
44.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: goksukara

Herhalde çıkmadan bu oyunu benim kadar bekleyen birisi yoktur. Çıktığı gün edinmiştim oyunu. O feci kasmalar, optimizasyon özürü ile çözünürlüğü 480p'ye kadar düşürmüştüm. Sonra 100 tane update çıktı. Benim için hayal kırıklığının dibidir bu oyun. Böylesi bir hayal kırıklığı hatırlamıyorum şahsen. Üstte DLC'sini gördüm şaşırdım. Abi kaç ay olmuş oyun çıkalı yeni bir DLC falan. Çok güzel senaryosu vardı ama... Bir oyunda düşman çeşitliliğine çok önem veririm. O yönden zaten yerlerdeydi. İlk bir kaç chapterı gerçekten iyiydi. Çok bozuyor sonra. Fakat oynayın derim. Bir daha oynamazsınız zaten.

Müthiş bir ilk bölümden sonra kendisinden nefret ettiren bir oyun kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

quote:

Orijinalden alıntı: goksukara

Herhalde çıkmadan bu oyunu benim kadar bekleyen birisi yoktur. Çıktığı gün edinmiştim oyunu. O feci kasmalar, optimizasyon özürü ile çözünürlüğü 480p'ye kadar düşürmüştüm. Sonra 100 tane update çıktı. Benim için hayal kırıklığının dibidir bu oyun. Böylesi bir hayal kırıklığı hatırlamıyorum şahsen. Üstte DLC'sini gördüm şaşırdım. Abi kaç ay olmuş oyun çıkalı yeni bir DLC falan. Çok güzel senaryosu vardı ama... Bir oyunda düşman çeşitliliğine çok önem veririm. O yönden zaten yerlerdeydi. İlk bir kaç chapterı gerçekten iyiydi. Çok bozuyor sonra. Fakat oynayın derim. Bir daha oynamazsınız zaten.

Müthiş bir ilk bölümden sonra kendisinden nefret ettiren bir oyun kesinlikle.

Kesinlikle. DLC'sine rast geldim şimdi 10GB'lıkmış. Şaşırttı. Tekrar oynanabilirliği 0. Boşa çıkardılar DLC'yi.

• Beyler , oyunun yeni çıkan dlc si nasıl.Hikaye olarak tatmin edici mi ? Baya sorum vardı oyunu bitirdikten sonra,Alınmalı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IINakedSnakeII

Beyler , oyunun yeni çıkan dlc si nasıl.Hikaye olarak tatmin edici mi ? Baya sorum vardı oyunu bitirdikten sonra,Alınmalı mı ?

Evet arkadaşlar. Aynı soruyu bende sormak istiyorum. genel bir yorum yapabilecek var mı?
    Teşekkürler.
  • The Assignment DLC'sini bitirdim. oynanış olarak Outlast'a benzemiş. silah kullanamıyorsunuz. tavsiye eder misin derseniz, bilmiyorum derim. ama hikaye olarak güzeldi.

oyunun sonunda "The Evil Within: The Consequence" yazısı çıktı. devamı olacak sanırım. Part Two denmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 14 Mart 2015; 13:48:03 >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    İyi günler. dlc oyunuyla ilgili bir şey sormak istiyordum.

Balta nasıl kullanılıyor. Klavyedeki bütün tuşları denedim fakat bir türlü olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: citadel

İyi günler. dlc oyunuyla ilgili bir şey sormak istiyordum.

Balta nasıl kullanılıyor. Klavyedeki bütün tuşları denedim fakat bir türlü olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?
    Teşekkürler.

Tamamdır. Adamlar oyunu zorlaştırmak (farklı bir hayatta kalma) için baltayı serbest kullanıma vermemiş. Neyse İlerlemeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citadel -- 15 Mart 2015; 21:14:02 >
  • Arkadaşlar.

Eğer The Evil Within oyununu sevdiyseniz.

The Evil Within The Assignment ek paketi de bir o kadar güzel. Hikaye gerçekten çok güzel genişledi ve açıldı.

Oynanış da ise gerçekten hayatta kalma tadı var ve gizlenme.

Ek paket biraz kısa sürdü fakat gerçekten bakış açıları değişti.

Mutlaka alıp oynayın tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: citadel

Arkadaşlar.

Eğer The Evil Within oyununu sevdiyseniz.

The Evil Within The Assignment ek paketi de bir o kadar güzel. Hikaye gerçekten çok güzel genişledi ve açıldı.

Oynanış da ise gerçekten hayatta kalma tadı var ve gizlenme.

Ek paket biraz kısa sürdü fakat gerçekten bakış açıları değişti.

Mutlaka alıp oynayın tavsiye edilir.

Bu arada yazmayı unuttuğum birşey Hikaye Daha Yeni Başladı
  • The Evil Within The Assignment DLC Türkçe Yama çıktı...

http://technogame.net/the-evil-within-the-assignment-dlc-turkce-yama/
  • The Evil Within: The Consequence - Gameplay Teaser

• Oyuna adam gibi başlayabildim. Beşinci bölümü bitirdim kısmetse yarın falan devam edeceğim.

Oyun sürükleyici olmuş gerçi chapter muhabbeti olmasa çok daha güzel olurmuş bıraksalar akıp gitseymiş oyun. Reborn Laura'yı ise çok iyi tasarlamışlar, Garez ve Halka filmlerindeki Japon inançlarında hayaletler gibi olmuş.
  • Bu oyuna neden bu kadar çok eleştiri yapılıyor anlamıyorum. Tamam 10/10 değil ama öyle 2 bölüm oynadım kapadım sakın almayın denilecek bir oyunda değil. Mutlaka alıp oynayın. Senaryo olarak bugüne kadar oynadığım en güzel oyunlardan bir tanesi. Teknik sorunlara da çok takılmamaya çalışın senaryosu için oynanır.
  • Evet Sonunda İkinci paket Yayınlandı...

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citadel -- 21 Nisan 2015; 23:32:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norse

Bu oyuna neden bu kadar çok eleştiri yapılıyor anlamıyorum. Tamam 10/10 değil ama öyle 2 bölüm oynadım kapadım sakın almayın denilecek bir oyunda değil. Mutlaka alıp oynayın. Senaryo olarak bugüne kadar oynadığım en güzel oyunlardan bir tanesi. Teknik sorunlara da çok takılmamaya çalışın senaryosu için oynanır.

Eleştiriniz gerçekten hoş ve seviyeli olmuş. Belli ki bu oyun sizin tarzınız değil.

Teknik sorun derken neyi kastettiniz. Biz şu ana kadar hiç bir teknik sorunla karşılaşmadık.

Sorun nedir?
  • Bu yarım ekran sorunu orjinalde varmı? korsan 1.03 sürümünü edinmiştim fakat hala vardı, orjinalde çözüleceğini bilsem alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Bu yarım ekran sorunu orjinalde varmı? korsan 1.03 sürümünü edinmiştim fakat hala vardı, orjinalde çözüleceğini bilsem alacağım.

Full Screen (Enable / Disable) seçeneği var. siyah bantları kaldırabiliyorsun.
  • The Evil Within - The Consequence Official Gameplay Trailer

• Sonunda bitti. Fakat pek net bir şey elde edemedik.

The Evil Within The Consequence sonunu net bir şekilde anlayıp daha doğrusu kavrayıp anlatabilecek bir arkadaş var mı?

Kidman yapılacağı yapıyor fakat The Evil Within sonunda yine kendimizi Stem in içinde bulmuyor muyduk. Orada bir soru işareti kaldı.

Cevaplayabilecek arkadaşlar varsa seviniriz.
  • THE EVIL WITHIN - The Consequence DLC Gameplay Trailer'ı (Türkçe Altyazılı)

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.