Bildirim
The Evil Within (2014) [PC ANA KONU] (32. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
The Evil Within: The Executioner - Teaser
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 20 Mayıs 2015; 19:29:29 > -
The Evil Within: The Consequence – DLC Türkçe Yama çıktı...
http://technogame.net/the-evil-within-the-consequence-dlc-turkce-yama/ -
ben sadece tr yama ile ana oyunu bitirmiştim. genel manada türü sevenleri memnun etmemiş olsa da bende güzel bir tat bıraktı.
üstüne de habire dlc gelmiş onlarada bir bakmak farz oldu -
-
iyiki season pass almışız zamanında.
Haber verdiğiniz için teşekkürler. -
ps4'de oynuyorum , hikayeyi çok merak ediyorum ama ingilizce bilmediğim için anlamıyorum :(( kahrolsun bethesda ne olurdu şu oyuna türkçe dili ekleseydin kaç yıl oldu türkçe oyun hayalleriyle yatıp kalkıyoruz ama bizdeki nasıl bir şanstır anlamıyorum arkadaş oyunu anlamadan oynuyoruz biraz derin düşününce çok ilgninç bir durum oldugunu fark ediyorum ama elimdende bir şey gelmiyor hep orjınal alıyorum yine hüsran yine hüsran :(( -
quote:
Orijinalden alıntı: dragula81
ps4'de oynuyorum , hikayeyi çok merak ediyorum ama ingilizce bilmediğim için anlamıyorum :(( kahrolsun bethesda ne olurdu şu oyuna türkçe dili ekleseydin kaç yıl oldu türkçe oyun hayalleriyle yatıp kalkıyoruz ama bizdeki nasıl bir şanstır anlamıyorum arkadaş oyunu anlamadan oynuyoruz biraz derin düşününce çok ilgninç bir durum oldugunu fark ediyorum ama elimdende bir şey gelmiyor hep orjınal alıyorum yine hüsran yine hüsran :((
Türkçe dil ülkemiz için hala hayal Çünkü Orjinal alım sayısı maalesef ülkemizde çok düşük. Bu yüzdende yapımcılar ilgilenmiyorlar.
The Evil Within ve 2 Dlc sinin Türkçe yamaları mevcut arama motoruna yazıp istediğiniz yerden kolayca indirebilirsiniz.
İyi oyunlar.
-
Arkadaşlar ps4'de oynuyorum ben platin kupa alıcam bu oyunda lakin oyunu nasıl 5 saatte bitirebilirim onu çözemedim yabancı sitelerden bakıyorum rehberlere ama ingilizce olduğu için anlamıyorum :( normal seviyedede oyunu 2 kez bitirdim NG+ yaptığım zaaman oyun zamanı eski save'de kaldığı yerden devam ediyor yani 8 saat 26 dakiada bitirdiysem oyunu NG+ yapınca aynı o süreden devam ediyor başası yapınca sıfırdan başlıyor ... 5 saatte bitirme olayını bilen varsa yardım lütfen -
quote:
Arkadaşlar ps4'de oynuyorum ben platin kupa alıcam bu oyunda lakin oyunu nasıl 5 saatte bitirebilirim onu çözemedim yabancı sitelerden bakıyorum rehberlere ama ingilizce olduğu için anlamıyorum :( normal seviyedede oyunu 2 kez bitirdim NG+ yaptığım zaaman oyun zamanı eski save'de kaldığı yerden devam ediyor yani 8 saat 26 dakiada bitirdiysem oyunu NG+ yapınca aynı o süreden devam ediyor başası yapınca sıfırdan başlıyor ... 5 saatte bitirme olayını bilen varsa yardım lütfen
NG+ yapınca sürenin üstüne koyuyor, oyun onu hesaplıyor yani merak etmeyin.
Casual zorlukta aç.
Düşmanları koşarak geç.
Her zaman ayrı save kullan, ölürsen geçmiş save'den başla.
Stamina fullle. Zaten 2 kez bitirdiysen fullemişsindir. Hatta bence her şeyi fulle.
Crossbow en etkili silah.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
quote:
Arkadaşlar ps4'de oynuyorum ben platin kupa alıcam bu oyunda lakin oyunu nasıl 5 saatte bitirebilirim onu çözemedim yabancı sitelerden bakıyorum rehberlere ama ingilizce olduğu için anlamıyorum :( normal seviyedede oyunu 2 kez bitirdim NG+ yaptığım zaaman oyun zamanı eski save'de kaldığı yerden devam ediyor yani 8 saat 26 dakiada bitirdiysem oyunu NG+ yapınca aynı o süreden devam ediyor başası yapınca sıfırdan başlıyor ... 5 saatte bitirme olayını bilen varsa yardım lütfen
NG+ yapınca sürenin üstüne koyuyor, oyun onu hesaplıyor yani merak etmeyin.
Casual zorlukta aç.
Düşmanları koşarak geç.
Her zaman ayrı save kullan, ölürsen geçmiş save'den başla.
Stamina fullle. Zaten 2 kez bitirdiysen fullemişsindir. Hatta bence her şeyi fulle.
Crossbow en etkili silah.
dostum şimdi ben ilk oynayışımda 15 saatte bitirdim , her şeyi fulledim kupa verdiği için ... Ben bu savenin üstünden NG+ yapsam 15 saatten devam edecek ama 5 saat içinde bitime kupasına sayacakmı ?? Ama şöyle bir şeyde var NG+ yapınca chapter seçiyoruz hani chapter seçme olayı olmadan direk 1.bölümden otomatik başlasa bende olacağından emin olurum ama NG+ yaptığımız zaman chapter seçmemizi istemesi beni şüphelendiriyor :(
https://store.donanimhaber.com/17/fd/6a/17fd6aee1fc696a42a3b511bebb8b705.png
Birde bu adam NG+ yapmış ch 2 geçince süre sıfırlanmış... Bu iş nasıl olmuş bunu anlayamadım hala ben yapınca süre kaldığı yerden devam ediyor
-
Sizin gibi şüpheleri olan çok kişi var internette onlarda sormuş NG+ yaptıktan ilk Chapter dan başlayıp, seçip yeni save slot'u altında oynayacaksınız, sorun olmuyormuş. -
quote:
Sizin gibi şüpheleri olan çok kişi var internette onlarda sormuş NG+ yaptıktan ilk Chapter dan başlayıp, seçip yeni save slot'u altında oynayacaksınız, sorun olmuyormuş.
teşekkür ederim :) -
quote:
Sizin gibi şüpheleri olan çok kişi var internette onlarda sormuş NG+ yaptıktan ilk Chapter dan başlayıp, seçip yeni save slot'u altında oynayacaksınız, sorun olmuyormuş.
dostum birde son sorum akuma modunu açmak için survıval zorluk derecesindemi bitirmem lazım yoksa nihtmaremi ?? bilgin varmı acaba -
İkisi de açıyor. -
-
Oyunu kurmam ile silmem bir oldu felaket kasıyor olan kotaya oldu. -
yama sorunlu technogame den hayır bekleme.aynı sorun bendede oldu direk sildim yamayı düzeldi.
1 tane yorum bile yok oyunun dlc sinde + resident evil i hala çıkaracaklar5 6 ay önce belki daha fazla bilemicem.2 ay öncede en kısa zamanda çıkaracağız dediler hala test ediyorlar birde üstelik tr karakter sorunu vardı onu aştık felan dediler komedi kısacası iyice bozdular kendilerini.
birde eleştiri kabul etmiyor adamlar yorumda yazamıyosun ya poh pho lıcaksın adamları yada yazmıcan. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Team NINJA
yama sorunlu technogame den hayır bekleme.aynı sorun bendede oldu direk sildim yamayı düzeldi.
1 tane yorum bile yok oyunun dlc sinde + resident evil i hala çıkaracaklar5 6 ay önce belki daha fazla bilemicem.2 ay öncede en kısa zamanda çıkaracağız dediler hala test ediyorlar birde üstelik tr karakter sorunu vardı onu aştık felan dediler komedi kısacası iyice bozdular kendilerini.
birde eleştiri kabul etmiyor adamlar yorumda yazamıyosun ya poh pho lıcaksın adamları yada yazmıcan.
Valla oyun acaba orjinal olmadığı için olabilir diye düşünüyorum. Ama dediklerinizde de hak var çoğu yorum kabul etmiyor ve çok uzun sürüyor yama çıkması :/
http://technogame.net/evil-within-turkce-yama/
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X