Şimdi Ara

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
44.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla ben zevkle bitirdim oyunu. hatta tüm dlcleri dahil. kişiden kişiye değişiyor yani:)
  • arkadaşlar 2. sine başlamadan birincisini özetleyebilir misiniz özelikle ruvrik ile jimenez nasıl buluşuyor ve ellise karakterinin ruvrik ile bağlantısı nedir açıklarsanız çok sevinirim kaç yıl önce oynamıştım aklımda bunlar kaldı biraz İngilizce translate yaparak anlamaya çalıştım ama olmadı veya türkçe özetini açıklayan bir site veya video varsa o da olur.
  • Oyunun türkçe yaması uçmuş linkler engelli veya kaldırılmı kuranlardan upload edebilecek var mı?

Edit: buldum beyler başka sitelerde halen mevcut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 26 Nisan 2018; 1:48:37 >
  • oyunda zorluğu düşürünce bir daha yükselmiyor mu ne saçmalık yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Oyunun türkçe yaması uçmuş linkler engelli veya kaldırılmı kuranlardan upload edebilecek var mı?

Edit: buldum beyler başka sitelerde halen mevcut...
    Hocam nerden indirdiniz? Steam'de var bende, bir tane kurayım dedim kurduktan sonra oyun açılmaz oldu.
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    ................

Burda TR YAMA diye yazıyor. Okuduğum kadarı ile kurulan bir yaması yok bu oyunun eski usul dosya değiştirme ile yapılıyor bende bir tane exe uzantılı indirdim ilk başta kurmaktan çekindim. Sonra tüm sitelere bakarken gördüm indirdim Steam üzerinde sıkıntısız açılıyor...

Edit : Site forumda yasaklı galiba korsan oyun linkleride var 24 saat sonra siliyorum yama linkini ihtiyacı olan alsın...

Edit2: Link kaldırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 27 Nisan 2018; 23:59:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Bunu denedim oldu hocam. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar Kolay Gelsin. Türkçe yamayi Kurdum ama Bazi Harflerde bozukluk var Bunun Sorunu ne olabilir ? Altyazi diyaloglarda Bazi Harfler sorunlu gözükmekte
  • COFFEEUP.UgurLu kullanıcısına yanıt
    Aga özelden yazdığın şey ne? Buradan yazsan da bizde aşsak o sorunu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Bunu denedim oldu hocam. Teşekkürler.
    Hocam bizimlede paylaşabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absnthe

Arkadaşlar Kolay Gelsin. Türkçe yamayi Kurdum ama Bazi Harflerde bozukluk var Bunun Sorunu ne olabilir ? Altyazi diyaloglarda Bazi Harfler sorunlu gözükmekte
    Türkçe yamayı nerden indirdiniz bende çalışan türkçe yama arıyorum
  • ben oyunu yükledim fakat görüntü karanlıkta kötü gözüküyor bilginiz varmı bunla alakalı? :(

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganoztokatli1987 -- 20 Eylül 2018; 3:5:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doganoztokatli1987

ben oyunu yükledim fakat görüntü karanlıkta kötü gözüküyor bilginiz varmı bunla alakalı? :(

Oyun içi kontransını kontrol ettinmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Oyun içi kontransını kontrol ettinmi ?

Alıntıları Göster
    o ayar nerede tam olarak 30fps de denedm kasma yok oyunda bide 2.kez indirdm oyunu diğerindede aynı problem vardı, menüde şunlar var:

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]The Evil Within (2014) [PC ANA KONU]

• "SCREEN GRAİN ADJUSTMENT" bunu 100 de 50 yaptm sorun çözüldü teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganoztokatli1987

"SCREEN GRAİN ADJUSTMENT" bunu 100 de 50 yaptm sorun çözüldü teşekkürler
    Okey , çözdüysen tamamdır.

Güzel oyun , iyi eğlenceler.
  • Oyunu bende bitirdim,özellikle sondaki canavar iyiydi..The evil within ve bilhassa the evil within 2 de kasma sorunları oluyor çok , fena değil iyi oyunlar...
  • Oyunu DLC’leriyle beraber bitirdim ve hani ne diyeceğimi bilemiyorum.Çünkü The Evil Within iyi olduğu konularda gerçekten son derece başarılıyken kötü olduğu konularda ise insanı nerdeyse çıldırtıyor diyebilirim.Aynı şey yine chapter dizaynlarında da geçerli.Bazı chapterlar sinirden insana kafayı yedirirken bazı chapterlar ise keşke hiç bitmese dedirtiyor.Zaten yorumlarda da oyunun genellikle ya aşırı beğenilmiş ya da yerin dibine sokulmuş olmasından bu durum anlaşılabilir.The Evil Within’e 100 üzerinden 78 veririm.Benzediği Alan Wake,RE4,RE Revelations 2 kadar başarılı olmasa da oynamaya (en azından bir şans vermeye) değer diye düşünüyorum.İyi ve kötü yanlarından bahsedecek olursam :

+ Oyunun en ustaca üstesinden geldiği yönü kesinlikle atmosferi.İnsanı içine çekmeyi çok iyi başarıyor kesinlikle

+ Bölüm dizaynları yine oldukça başarılı,oynanış sıkıntılarını bir kenara bırakırsak oynadığım 17 saatte hiç sıkılmadım ve hep sonraki bölümleri görme heyecanı yaşadım

+ Kolay bir oyun değil,üzerine düşüp detaylara dikkat etmek gerekiyor

+ Boss savaşları çok eğlenceli ve doyurucu

+ Düşman çeşitliliği yeterli

+ Gizlilik dinamikleri ana odağı gizlilik olmayan bir yapım için gayet iyi işliyor diyebilirim

+ Hikayesi farklı ve ilgi çekici.Ama tüm hikayeyi okuduğumuzda ya da kafada birleştirdiğimizde.Neden bu şekilde dediğimden sonra bahsedeceğim

- Oynanış resmen patates,çok kötü.Hani oyunun %60’ını falan bitirdiğimde bıraktım zevk almayı daha anca alışabilmiştim oynanışa.Hayır 2007-2008 yıllarında da çıkmamış ki göz ardı edeyim bu kütüklüğü ve hantallığı.Yapımın en büyük eksisi bu ve hani sonuçta bu bir oyun olduğu için bu eksi önemli

- Grafikler aslında ışıklandırma ve bütün açısından fena değil hatta bazen iyi bile görünüyor ama kaplamalar yılına göre harbiden çok kötü.Kendisinden nerdeyse 10 yıl önce çıkmış RE4’ten 1-2 tık daha iyiydi sadece

- Buna rağmen optimizasyon kötü.Hani ne açık dünya,ne de süper grafikler var ama bazı yerlerde anlık takılmalar yani stuttering sorunları yaşadım

- Oynanışın yetersizliğinden bahsettim ama bu üçünden ayrı maddede bahsedip eleştirmem lazım.Birincisi o koşu nedir ya,85 yaşında koah hastası mısın ki bir de tuhaf yaratıklardan kaçıyor üstelik!? Üç saniye koşup beş saniye dinlenmek nedir ya,4.geliştirmeden sonra anca normal bir insana bürünebildi Sebastian.İkincisi balta ve meşalenin tek kullanımlık olması aşırı saçmaydı.Bari TLOU ve RE2 gibi belli staminaları olsaydı.Üçüncüsü de o nişan harbiden nedir ya,zoom yaptığın anda omuz üstünden resmen FPS’e geçiyor oyun ve oynanışı aşırı baltalıyor.Özellikle fazlaca aksiyona kayan ve çok düşman barındıran bölümlerde bu saydığım 3 durum gerçekten sinir krizi geçirtti

- Korku-gerilim kısmı biraz yetersiz geldi bana.İlk birkaç chapterdan sonra korkmayı geçtim nerdeyse hiç gerilmedim bile

- Dodge yani kaçınma tuşu olmaması kötü olmuş,bazen çok aradım öyle bir özellik

- Hikayesinin kötü yanı kaos şeklinde anlatılması.Hani Bisohock serisinin,Soulsborne oyunlarının hikaye anlatış biçimini eleştirenler bu oyunda kafayı yemiştir herhalde.Ben onları sıkıntı olarak görmeyen biri olarak bile bunda bazı yerlerde kafam karıştı çok

Sonuç olarak özellikle teknik sıkıntılardan dolayı potansiyelini yansıtmayan bir yapım olmuş The Evil Within.Devam oyunu genel olarak daha iyi puanlar ve eleştiriler almış.Bakalım bu oyundaki sıkıntılardan arınmıştır umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 7 Mart 2019; 23:26:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar oyunu tam ekran oynayınca 10 fps felan alıyorum çok kasıyor ama pencere moduna aldığım zaman sabit 60 fps alıyorum. Ekran kartım rx 570 işlemci ryzen 2200g. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • Gtx1060 6gb ile 1080p full grafik oynadım. Konsoldan port edilmiş sanırım grafikler tırt ama sistemi zorluyor. 163 kere ölmüşüm bazı yerleri anlamak için 4 5 kere ölmek gerekiyor. Arada bir zaman kazanmak için youtubea baktım. Bir daha oynamam çok geriyor oyun beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.