Şimdi Ara

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
44.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ruvik nerdeydiki hgocam kendi yarattığı bi evrendemiydi, eğer öyleyse oyunun başında bizim yaşadığımız evrene gelip sebastian'a nasıl aşı vuruyor, kafamda deli sorular
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman61

ruvik nerdeydiki hgocam kendi yarattığı bi evrendemiydi, eğer öyleyse oyunun başında bizim yaşadığımız evrene gelip sebastian'a nasıl aşı vuruyor, kafamda deli sorular

Öncelikle önceki size ilk yazımda suçlayıcı bir şekilde cevap yazdıysam bundan özür dilerim. Hızlıca cevap vermiştim pek dikkat etmedim. Özür dilerim.

Konuya gelince Çok fazla kilit soru havada kaldı.

-Ruvik'le ilk karşılaşmamız,

-Kidman nin rolü,

-Makineye ne zaman ve nasıl sokulduğumuz, En önemli soru da bu zaten İnsanın beynini kemiriyor.

-Sizin belirttiğiniz aşı olayı,

- ve Hikayede ilerlerken kendi hakkımızda bilgiler edinmemiz.

-Özel alana (aynadan geçtiğimiz yere) neden sadece biz gelebiliyoruz

ve daha bir çok soru

Çok garip şeyler var.

İnş. Dlc ler kısa zamanda gelir de açıklayıcı olurlar.

Kendi adıma oyunu bir daha oynamak gerekecek diye düşünüyorum. Çünkü artık daha çok hikayeye odaklanabiliriz.

• citadel kullanıcısına yanıt
    peki dlclerin çıkacağı kesin mi
  • quote:

İnanın hiç bilmiyorum.

Çıkar diye umut ediyoruz. Herhalde bu kadar soruyu havada bırakmazlar diye düşünüyorum.

dikkatiniz çekti mi bilmiyorum ama

kafama son anda birşey daha takılmıştı;

En sonunda hastaneden çıkarken harekat polisleri içeri giriyordu ve bir sahnede içeri giren polise odaklanıp polisin ağzı açık çok acayip bir manzara ile karşılaştığı gibi bir sahne vardı. Bu kadar çok o polise odaklanması bile kafamda soru işareti bıraktı açıkcası. Bilemiyorum belkide bana öyle gelmişti fakat ben şüpelendim.

• quote:

Season Pass olduğuna göre DLC'ler de çıkacaktır. Hikaye DLC'si bekliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Season Pass olduğuna göre DLC'ler de çıkacaktır. Hikaye DLC'si bekliyorum ben.

İşte bu güzel bir haber. Teşekkürler.
  • Hocam yukarıdaki mesajlarda da anlatmaya çalışmıştım ama demek ki yeteri kadar anlaşır yazmamışım bir kez daha hatırladığım kadarıyla anlatmaya çalışayım ama üstünde çok zaman geçti özel isimleri unuttum ve es geçtiğim yerler olabilir. Zaten başka bitiren arkadaşlarda okur ve eksik yerleri ya da yanlış anladığım yerleri düzeltirse sevinirim.

Bu arada DLC kesin gelecek hatta 8 saniyelik bir video yayınladılar Kidman'ı oynayacağız.

Öncelikle oyunda sonu tartışmalı olsa da gerçek dünyada hiç bir zaman bulunmuyoruz. Ruvik ve yanımızdaki doktor beraber STEM adlı zihinleri birbirine bağlayabilen bir cihaz üzerinde çalışıyor. Ruvik bu arada çok zeki ve geçmişi sorunlar ile dolu bir insan. Doktor, Ruvik'e ihanet ediyor onu öldürtüyor ve STEM cihazı için Ruvik'in beynini kullanıyor. Fakat hesaba katmadığı Ruvik'in zekası ve kişiliğinden dolayı tahmininden daha çok kontrol sahibi oluyor Ruvik, orası onun Dünyası oluyor.

Sebebini bilmediğimiz bir nedenden dolayı bizim baş karakter Sebastian'ını Kidman kaçırıyor ve aslında oyunun en başından beri STEM adlı cihaza bağlıyız yani en başından beri Ruvik'in kontrolü altında olan zihinsel bir Dünyadayız. Bu arada benim bağlantısını anlamadığım belki DLC'ler ile açıklanacak Sebestian'ın karısının kaçırılması ve kızının ölümü gibi olaylar var bu arada gazateler de gördüğümüz kadarıyla zaten kaybolma, kaçırılma olayları yaşanıyor ve bunları bizim doktor STEM cihazı amaçlı gerçekleştiriyor.

Oyundaki her düşman hatta her olay Ruvik'in geçmişi ile alakalı. Örneğin yakınlarda Safe House olduğunu belli etmek için çalan müzik Ruvik'in normal insan iken sevdiği, hatta bir sahneden çaldığı bir beste. Safe House da bulunan hemşireyse bizi gerçek dünyada makineye bağlayan hemşire ama oyunun sonlarına doğru onunda kaçırıldığına yani kaybolduğuyla ilgili bilgiler buluyoruz o yüzden oraya bir soru işareti koyabilirsiniz. Kafasında kasa olan düşmanlarsa bir ses kaydında dinlediğimize göre Ruvik'in özel kasasından bilgileri çalınıyor onları temsil ediyor. Ölümsüz olan arada bir çıkıp bizi kovalayan örümcek benzeri kadınsa anladığım kadarıyla Ruvik'in yangında ölen kardeşi.

Ruvik ve kız kardeşi ailesinin sahip olduğu arazideki ahırda oynarken oranın köylüleri aynı zamanda oyunda sürekli çıkan sıradan yaratıklar orayı yakıyor Ruvik yaralanıyor kardeşi ölüyor ayrıca bu sebepten dolayı oyunda düşmanların kesin ölümü yangın. Yani yangın, ateş bu sebepten dolayı oyunda büyük bir yer tutuyor.

Leslie ise hasta olduğundan dolayı Ruvik'e karşı koyamayacak durumda bu yüzden bu zihinsel dünyadan Ruvik'in kurtuluşunun anahtarı Leslie o yüzden oyun boyunca onu kovalıyor ve oyunun sonlarında Leslie'yi ele geçiriyor ve ayrılıyor. Yani oyunun son final karşılaşmasında hatırlarsanız oyun boyunca zar zor ilerlerken oldukça kolaydı ve taramalı tüfekler, bazuklar önümüze düşüyordu bunun sebebi Ruvik orayı çoktan terk etti ve bizim ana karakterin zihni kontrolü ele aldı son final kapışması bizim karakterin fantezisiydi.

Oyunun sonuna gelirsek ilk akla gelen Ruvik'in Leslie'nin bedenine sahip olup gerçek dünyaya çıkması ama bu sonu kabul edersek oyunun bence güzel bir yerini mahvediyoruz. Güzel yeri derken aslında STEM cihazını saymazsak oyunda gerçek dışı hiç bir şey olmuyor hepsi tamamen zihin dünyasında gerçekleştiği için ve ana karakter oyunun sonunda bize gerçek dünya gibi gösterilen yerde yine o makinenin neden olduğu o sesi duyuyor. Tabi ki burada Ruvik artık güçlerini gerçek dünyada kullanabildiği için neden oluyor diyebiliriz. Bu teoriyi destekledikten sonra başka bir teoriyse Kidman kimse dışarı çıkamaz diyordu oyunun sonunda ve biz gerçekten dışarı çıkamadık zaten ve oyunun başında aslında gerçek dünyadaydık ama Ruvik güçlerini çok sınırlı olsa da akıl hastanesinde kullanabiliyordu fakat Leslie'in kontrolünü ele geçirince gerçek dünyada da sınırsız oldu fakat biz makinede kendi zihnimiz içinde tıkılı kaldık.

Oyunu bitirdikten sonra kendim mi anlamadım diye forumlara baktım genel herkesin düşünceleri de yazdığım gibi DLC'ler ile umarım açıklanır Safe House da bulunan seslerini duyduğumuz adam kimdi, karımız ve kızımızın bu olaylarla ne bağlantısı var gibi bir sürü açık nokta var.

Dediğim gibi oyunu bitirmemin üzerinen baya bir zaman geçti yakında New Game Plus oynayacağım o zaman daha fazla bilgi çıkıyormuş sağda solda ve unuttuğum, bahsetmediğim ya da yanlış anladığım bir yer varsa yazarsanız yine severek cevaplarım.

• 2K kullanıcısına yanıt
    hocam gerçekten çok saolun oynarken farketmedim ama hikayesi gerçekten sağlammış, ben niye oynarken bunları anlamadım sanırım ingilizce oynadığım için, birde oyunun bir yerinde ruvik hayatımızı kurtarıyor merdivenlerden aşağıya inerken karşımıza çıkıyor bizde mecburen yukarı çıkıyoruz sonrada merdivenler yıkılıyor. ayrıca herşeyin başında bizim bu makineye bağlanmamızın sebebide dahaden açıklanmadı sanırım

ayrıca biraz inglizicesi olan arkadaşlar varya altyazıları açarak birşeyler anlayabilirler güzel açıklamışhttps://www.youtube.com/watch?v=e38kiJHdhvQ

edit: videoda anlatılan bir kısımda sebastianın bir deney olduğu ve bağlandığı makinedeki sahte evrende ruvik'i durdurup görevi yerine getirebildiği
    ayrıca eğer ruvik in leslie'nin bedeninde dışarı çıktığı gerçek dünyaysa polisler nasıl onu yürürken görmedide sanki yokmuş gibi davrandılar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric cartman61 -- 11 Şubat 2015; 18:04:30 >

• eric cartman61 E kullanıcısına yanıt
    Yukarıda Arkadaşımız @2K çok güzel açıklamış. Çok teşekkürler.

Fakat unutmamak gerekir bunlar genel görüşler. Ana kilit noktalar daha gün ışığına çıkmadı.

Söylendiğine göre de bunlar dlc lerde ortaya çıkacak.

Bu arada. Anlattığınız sahnede Ruvik bizi kurtarmıyor.

Özellikle oyunun ilk başlarında kedinin fareyle oynadığı gibi bizimle oynuyor. Ona göre biz çok rahatlıkla ezilebilecek bir zihiniz.

Fakat İleride daha çok işlerine karışmaya başlayınca tabi işler değişiyor. Unutmayalım Ne kadar bu dünyayı Ruvik kurmuş olsada bizimde kendi zihin irademiz var.

Ve yeterli ingilizceniz yok sa mutlaka Türkçe yamayı yapın daha anlaşılır olur.

Bence fazla kendimizi yorup Teoriler üretmemeliyiz. Merak içinde DLC leri beklemek çok daha iyi olur.

• citadel kullanıcısına yanıt
    şöyle bir teoride var yapımcılar aşırı saçmaladılar ve sahneler hep birbirine girdi ortaya böyle karışık birşey çıktı ve bizde her karışıklıktan böyle teoriler üretiyoruz :))
  • quote:

şöyle bir teoride var yapımcılar aşırı saçmaladılar ve sahneler hep birbirine girdi ortaya böyle karışık birşey çıktı ve bizde her karışıklıktan böyle teoriler üretiyoruz :))

Yüksek ihtimalle
    Birisi kuyuya taş attı Biz 40 akıllıda çıkartmaya çalışıyoruz.
  • tango_logo.bk2 dosyasını yükleyecek kimse var mı acaba arkadaşlar rica etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

tango_logo.bk2 dosyasını yükleyecek kimse var mı acaba arkadaşlar rica etsem?

Buyrun umarım işinize yarar kendi dosyam

http://www.rapidfileshare.net/ts25hsjnw6eb/tango_logo.bk2.html

Bir an önce indirmenizi tavsiye ederim. Silinmesi fazla sürmeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citadel -- 13 Şubat 2015; 19:23:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: citadel

quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

tango_logo.bk2 dosyasını yükleyecek kimse var mı acaba arkadaşlar rica etsem?

Buyrun umarım işinize yarar kendi dosyam

http://www.rapidfileshare.net/ts25hsjnw6eb/tango_logo.bk2.html

Bir an önce indirmenizi tavsiye ederim. Silinmesi fazla sürmeyecektir.

Çok teşekkürler. Eksik olmayın. Yalnız sanırım siz de Türkçe yamayla oynuyorsunuz zira isteme sebebim açılıştaki videonun Technogame tarafından değiştirilmiş olmasıydı. Orijinal dosya lazım yani bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 13 Şubat 2015; 20:06:40 >

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Bende yedekledikten sonra geri yüklemiştim. Demek ki yamayla birlikte yedek almış steam. Sağlık olsun orjinalleri silmiştim. Umarım bulursunuz. Bulursanız burayada link verebilir misiniz. Yarın bir gün bizlere de lazım olabilir. Teşekkürler
  • The Evil Within: The Assignment - Teaser

• The Evil Within - The Assignment Official Gameplay Trailer

• The Evil Within - The Assignment - Resmi Trailer'ı (Türkçe Altyazılı)

• The Assignment senaryo DLC'si çıktı...

Steam Linki:http://store.steampowered.com/app/345980/
  • Herhalde çıkmadan bu oyunu benim kadar bekleyen birisi yoktur. Çıktığı gün edinmiştim oyunu. O feci kasmalar, optimizasyon özürü ile çözünürlüğü 480p'ye kadar düşürmüştüm. Sonra 100 tane update çıktı. Benim için hayal kırıklığının dibidir bu oyun. Böylesi bir hayal kırıklığı hatırlamıyorum şahsen. Üstte DLC'sini gördüm şaşırdım. Abi kaç ay olmuş oyun çıkalı yeni bir DLC falan. Çok güzel senaryosu vardı ama... Bir oyunda düşman çeşitliliğine çok önem veririm. O yönden zaten yerlerdeydi. İlk bir kaç chapterı gerçekten iyiydi. Çok bozuyor sonra. Fakat oynayın derim. Bir daha oynamazsınız zaten.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.